مقاله بررسی هیستوپاتولوژیک تاثیرات متادون بر سیستم اعصاب مرکزی نوزادان موش سوری در طول دوره شیرخواری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی هیستوپاتولوژیک تاثیرات متادون بر سیستم اعصاب مرکزی نوزادان موش سوری در طول دوره شیرخواری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی هیستوپاتولوژیک تاثیرات متادون بر سیستم اعصاب مرکزی نوزادان موش سوری در طول دوره شیرخواری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی هیستوپاتولوژیک تاثیرات متادون بر سیستم اعصاب مرکزی نوزادان موش سوری در طول دوره شیرخواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی هیستوپاتولوژیک تاثیرات متادون بر سیستم اعصاب مرکزی نوزادان موش سوری در طول دوره شیرخواری :
مقاله بررسی هیستوپاتولوژیک تاثیرات متادون بر سیستم اعصاب مرکزی نوزادان موش سوری در طول دوره شیرخواری که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۰ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: بررسی هیستوپاتولوژیک تاثیرات متادون بر سیستم اعصاب مرکزی نوزادان موش سوری در طول دوره شیرخواری
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اوپیوئید
مقاله دژنراسیون
مقاله متادون
مقاله هیپوکامپ
مقاله هیستوپاتولوژی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: متادون از جمله داروهای ضد درد اوپیوئیدی است که به صورت رایج برای سم زدایی بیماران وابسته به مواد افیونی و تسکین دردهای مزمن مورد استفاده قرار می گیرد. این مطالعه با هدف بررسی هیستوپاتولوژیک تاثیرات متادون بر سیستم اعصاب مرکزی نوزادان موش سوری در طول دوره شیرخواری انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی تعداد ۲۸ سر موش ماده بالغ آبستن نژاد سوری به طور تصادفی به ۴ گروه ۷ تایی تقسیم شدند. پس از زایمان موش های مادر گروه های تیمار، متادون را به مدت ۲۵ روز متوالی به روش داخل صفاقی به میزان ۳، ۶ و ۹ میلی گرم به ازاء هر میلی گرم وزن بدن و موش های گروه کنترل آب مقطر را به همان روش دریافت نمودند. در روز بیست و هفتم، نوزادان توزین شدند و پس از بیهوشی با کلروفرم مغز از حفره جمجمه خارج و جهت مطالعه آسیب شناسی، مقاطع بافتی تهیه و به روش هماتوکسیلین و ائوزین رنگ آمیزی، و مورد مطالعه میکروسکوپی قرار گرفتند. داده ها به کمک آزمون آماری آنالیز واریانس یک طرفه و شفه تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: بر اساس نتایج بدست آمده مصرف متادون باعث کاهش وزن و طول تاجی – دنبالچه ای و افزایش درصد وزن مغز به بدن گردید (P<0.001) که این تغییرات با دوز مصرفی رابطه عکس داشت. همچنین نوزادان در گروه های در معرض متادون، تغییرات دژنراسیون همراه با سلول های آپوپتوتیک در ناحیه شکنج دندانه ای (DG) و ناحیه شاخ آمون (CA3) هیپوکامپ را نشان دادند.
نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر نشان داد مصرف متادون در مادران شیرده می تواند باعث کاهش شاخص های رشد و اختلالات ساختاری در مغز نوزادان شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.