بررسی اثر تخریب پیشرونده در ساختمانهای میان مرتبه فولادی با نامنظمی جرمی در ارتفاع با استفاده ازتحلیل استاتیکی غیر خطی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تخریب پیشرونده در ساختمانهای میان مرتبه فولادی با نامنظمی جرمی در ارتفاع با استفاده ازتحلیل استاتیکی غیر خطی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تخریب پیشرونده در ساختمانهای میان مرتبه فولادی با نامنظمی جرمی در ارتفاع با استفاده ازتحلیل استاتیکی غیر خطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تخریب پیشرونده در ساختمانهای میان مرتبه فولادی با نامنظمی جرمی در ارتفاع با استفاده ازتحلیل استاتیکی غیر خطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تخریب پیشرونده در ساختمانهای میان مرتبه فولادی با نامنظمی جرمی در ارتفاع با استفاده ازتحلیل استاتیکی غیر خطی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

امروزه در جهان تعداد زیادی از ساختمان ها برای کاربری های خاص طراحی می شوند و یا در هنگام بهره برداری با تغییر کاربریمواجه می گردند که به دنبال آن جرم طبقات تغییر کرده و منجر به نامنظمی جرمی در ارتفاع ساختمان خواهد شد. از طرفی در اثربارهای غیر متعارفی از قبیل انفجار گاز، ضربه، آتش سوزی، بارگذاری تصادفی بیش از اندازه بر روی اعضا، خطای ساخت و … ممکناست که یک عضو اصلی یا اعضای کلیدی سازه های مذکور شکسته شوند و در صورتی که سازه نتواند مسیر جایگزینی برای عضوآسیب دیده بیابد، شکست به سمت تخریب اعضای مجاور گسترش یافته و در نهایت کل سازه یا قسمتی از آن به صورت پیشروندهفرو خواهد ریخت. از اینرو بررسی ساختمان هایی که دارای نامنظمی جرمی در ارتفاع هستند، در برابر تخریب پیشرونده نیز امریضروری خواهد بود. در این مقاله ساختمانهای ۶ طبقه، ۹ طبقه و ۱۲ طبقه با سیستم قاب خمشی به همراه مهاربند هم محور فولادیبا سه حالت نامنظمی جرمی در طبقات تحتانی، میانی و فوقانی با استفاده از روش مسیر جایگزین، طی انجام آنالیز استاتیکی غیرخطیبررسی می گردند. نتایج حاکی از آن است که پتانسیل تخریب پیشرونده در ساختمانهای نامنظم بیشتر از ساختمان های منظم میباشد و با افزایش ارتفاع در سازه های نامنظم پتانسیل تخریب کاهش می یابد. بحرانی ترین حالت حذف ستون، حذف ستون میانیمی باشد. همچنین تمرکز شکست به محل حذف ستون بستگی داشته و به محل نامنظمی جرمی بستگی نخواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.