بررسی غلظت فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنجهای کشت شده در منطقه میداوود، خوزستان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی غلظت فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنجهای کشت شده در منطقه میداوود، خوزستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی غلظت فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنجهای کشت شده در منطقه میداوود، خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی غلظت فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنجهای کشت شده در منطقه میداوود، خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی غلظت فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنجهای کشت شده در منطقه میداوود، خوزستان :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

امنیت غذایی در کنار حفظ محیط زیست به یک موضوع مهم جهانی تبدیل شده است تجمع فلزات سنگین در برنج به عنوان یک فاجعه برای جنوب شرق آسیا شمرده می شود، جایی که برنج به عنوان یک غذای اصلی به شمار می رود این پژوهش به بررسی غلظت فلزات سنگین روی و آرسنیک در برنج در منطقه میداوود، خوزستان پرداخته است جهت انجام این مطالعه تعداد ۱۰ نمونه برنج از مزارع منطقه جمع آوری گردید و پس از آماده سازی سنجش غلظت آرسنیک با دستگاه ICP-MS انجام شد. تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS در مقایسه با استاندارد سازمان بهداشت جهانی بررسی شد نتایج به دست آمده میانگین کل غلظت آرسنیک و روی در نمونه های برنج به ترتیب mg/kg 0.079 و ۲۸.۴۴ بر مبنای وزن خشک نشان داد، که براساس نتایج ۳۰ درصد و ۱۰۰ نمونه های برنج به ترتیب غلظت آرسنیک و روی بیش از حد استاندارد WHO بود. همچننی به منظور دستیابی به میزان دوز آرسنیک ورودی در انسان با استفاده از ایمنی رژیم مصرفی، مصرف روزانه آرسنیک از طریق برنج مصرف روزانه برنج هر فرد ایرانی با در نظر گرفتن مصرف ۱۱۰ گرم برنج در روز و فردی با وزن ۷۰ کیلوگرم محاسبه گردید. نتایج نشان داد که مصرف روزانه آرسنیک از طریق برنج در حد مجاز مصرف روزانه قابل تحمل PTDI رژیمی کل پیشنهاد شده بوسیله FAO/WHO بود. انجام مطالعات جامعدر مورد آلودگی منابع آب این منطقه و ارایه راهکار برای جلوگیری از پیامدهای احتمالی بر ساکنین منطقه میداوود ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.