بررسی رابطه خودشفقت ورزی و جهت گیری اهداف پیشرفت بااسترس ادراک شده تحصیلی در دانش آموزان دختر متوسطه دومشهرستان بوکان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه خودشفقت ورزی و جهت گیری اهداف پیشرفت بااسترس ادراک شده تحصیلی در دانش آموزان دختر متوسطه دومشهرستان بوکان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه خودشفقت ورزی و جهت گیری اهداف پیشرفت بااسترس ادراک شده تحصیلی در دانش آموزان دختر متوسطه دومشهرستان بوکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه خودشفقت ورزی و جهت گیری اهداف پیشرفت بااسترس ادراک شده تحصیلی در دانش آموزان دختر متوسطه دومشهرستان بوکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه خودشفقت ورزی و جهت گیری اهداف پیشرفت بااسترس ادراک شده تحصیلی در دانش آموزان دختر متوسطه دومشهرستان بوکان :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه خودشفقت ورزی و جهت گیری اهداف پیشرفت با استرس ادراک شده تحصیلی در دانش آموزان دختر متوسطه دوم شهرستان بوکان انجام پذیرفته است. پژوهش از نوع همبستگی است. جامعه آماری شامل کلیه دانشآموزان دختر متوسطه دوم شهرستان بوکان در سال تحصیلی ۹۵-۹۴ است. با استفاده از روش نمونهگیری خوشه ای چند مرحله ای تعداد ۲۸۵ نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شد. برای جمعآوری دادهها از پرسشنامه های استاندارد خودشفقتی نف، سنجش هدفهای پیشرفتالیوت و مک گریگور و پرسشنامه استرس تحصیلی زاژاکووا، لنچ و اسپن شاد، استفاده گردید. برای تحلیل داده ها از شاخصهای آمار توصیفی چون میانگین، میانه، انحراف استاندارد و … و در بخش استنباطی از آزمون همبستگی پیرسون و رگرسیون تک متغیره و چندمتغیره شد. نتایج نشان داد که؛ بین خودشفقتورزی با استرس ادراک شده تحصیلی رابطه منفی و معناداری وجود دارد و تقریبا ۲۲ درصد از تغییرات استرس ادراک شده تحصیلی از روی خودشفقت ورزی تبیین میشود. همچنین نتایج نشان داد که؛ بین جهت – گیری اهداف پیشرفت با استرس ادراک شده تحصیلی نیز رابطه منفی و معناداری وجود دارد و حدودا ۱۸ درصد از تغییرات استرس ادراک شده تحصیلی از روی جهتگیری اهداف پیشرفت قابل تبیین میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.