بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ۱۶۴۴ PTCCمیکروانپسوله شده با کنسانتره پروتیین آب پنیر و پکتین در شرایطشبیه سازی شده معده


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ۱۶۴۴ PTCCمیکروانپسوله شده با کنسانتره پروتیین آب پنیر و پکتین در شرایطشبیه سازی شده معده دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ۱۶۴۴ PTCCمیکروانپسوله شده با کنسانتره پروتیین آب پنیر و پکتین در شرایطشبیه سازی شده معده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ۱۶۴۴ PTCCمیکروانپسوله شده با کنسانتره پروتیین آب پنیر و پکتین در شرایطشبیه سازی شده معده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ۱۶۴۴ PTCCمیکروانپسوله شده با کنسانتره پروتیین آب پنیر و پکتین در شرایطشبیه سازی شده معده :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

هدف از این تحقیق یافتن روشی مناسب جهت افزایش زنده مانی پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ۱۶۴۴ در شرایط شبیه سازی شده معده به کمک روی میکروانکپسولاسیون با استفاده از کنسانتره پروتین آب پنیر و پکتین میباشد. در این پژوهش بیفیدوباکتریوم بیفیدوم با استفاده از کنسانتره پروتین آب پنیر و پکتین به تنهایی و همراه با هم با روی امولسیفیکاسیون/ ژل سازی سرد میکروانکپسوله شدند . نتایج این بررسی نشان داد که بیفیدوباکتریوم بیفیدوم میکروانکپسوله شده با کنسانتره پروتین آب پنیربه همراه پکتین بیشترین زنده مانی را در شرایط شبیه سازی شده معده با PH=1/5 داشت و با افزایش مدت زمان ماندگاری در شرایط شبیهسازی شده معده، زنده مانی پروبیوتیک کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.