بررسی تاثیر عوامل مختلف بر ضایعات کمی و کیفی چغندرقند مصرفی در کارخانه قند


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر عوامل مختلف بر ضایعات کمی و کیفی چغندرقند مصرفی در کارخانه قند دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر عوامل مختلف بر ضایعات کمی و کیفی چغندرقند مصرفی در کارخانه قند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر عوامل مختلف بر ضایعات کمی و کیفی چغندرقند مصرفی در کارخانه قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر عوامل مختلف بر ضایعات کمی و کیفی چغندرقند مصرفی در کارخانه قند :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

ضایعات چغندرقند که در بخشی از کارخانه به صورت غیر اصولی روی هم جمع گردیده اند خصوصیات نامطلوبی از قبیل بوی نامطبوع و اختلاط با مواد آهکی در آن مشاهده می گردد همواره به عنوان یک معضل زیست محیطی در صنایع قند مطرح بوده که با صرف هزینه آن را دفع می نمایند بعضا به دلیل توقف طولانی مدت این پسماندها تا زمان جمع آوری و دفع منجر به تولید بوی نامطبوع نیز نموده و علیرغم پرداخت هزینه خرید مطابق با بهای چغندرقند در کارخانجات منجر به بروز مشکلات عدیده می گردد شدت تنفس چغندرقند در سیلو به عواملی چون رطوبت نسبی، دما، گردش هوا، هوا، فعالیت میکروارگانیسمها، مدت نگهداری، شیوه های نگهداری چغندرقند سیلو کردن بستگی دارد در این تحقیق تاثیر عوامل مختلف را بر چگونگی کاهش ضایعات کیفی و کمی چغندیرقند مورد بررسی قرار داده است. در این تحقیق پوششهای مختلف را مورد بررسی قرار دادیم. استفاده از پوشش پلی پروپیلن جهت نگهداری چغندرقند در سیلوی کنار مزرعه توصیه شد این نوع پوشش از الیاف بلند پلی پروپیلن بافته شده و دارای منافذی است که اجازه خروج هوا را از داخل به خارج سیلو دارد و از نفوذ سرما و اب به داخل سیلو جلوگیری می کند. در واقع عواملی مختلفی از جمله میزان قند، مقدار ناخالصی های موجود، درصد خلوص شربت، شرایط آب و هوایی و عوامل زراعی بخصوص نوع واریته، بافت خاک و شرایط اقلیمی در کیفیت چغندرقند نقش دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.