اثر اسید لاکتیک، کیتوزان و بستهبندی در اتمسفر تغییر یافته برروی عوامل فساد میکروبی لاشه بلدرچین در دمای نگهداری ۴درجه سانتیگراد


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسید لاکتیک، کیتوزان و بستهبندی در اتمسفر تغییر یافته برروی عوامل فساد میکروبی لاشه بلدرچین در دمای نگهداری ۴درجه سانتیگراد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسید لاکتیک، کیتوزان و بستهبندی در اتمسفر تغییر یافته برروی عوامل فساد میکروبی لاشه بلدرچین در دمای نگهداری ۴درجه سانتیگراد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسید لاکتیک، کیتوزان و بستهبندی در اتمسفر تغییر یافته برروی عوامل فساد میکروبی لاشه بلدرچین در دمای نگهداری ۴درجه سانتیگراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسید لاکتیک، کیتوزان و بستهبندی در اتمسفر تغییر یافته برروی عوامل فساد میکروبی لاشه بلدرچین در دمای نگهداری ۴درجه سانتیگراد :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

این پژوهش جهت بررسی اثر اسید لاکتیک، کیتوزان و بستهبندی در اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری لاشه بلدرچین در دمای ۴ درجه سانتیگراد بر اساس ویژگیهای میکروبی انجام پذیرفت. برای این منظور لاشههای بلدرچین تحت تاثیر ۳ تیمار اسید لاکتیک با غلظت ۱ در صد، کیتوزان با غلظت ۱ در صد و بسته بندی در اتم سفر تغییر یافته با ن سبت م شخص گازهای اک سیژن، نیتروژن و دی اک سید کربن ۶۵%CO2, 30%N2, 5%O2 قرار گرفت. لاشههای بلدرچینی که فاقد هر گونه نگهدارنده بودند و به صورت ساده بستهبندی گردیدند، به عنوان تیمار شاهد در نظر گرفته شدند. تیمارهای اماده شده به مدت ۲۰ روز در یخچال نگهداری و از نظر برخی شاخصهای میکروبی نظیر بار باکتریایی کل، باکتریهای ساودوموناس و کوک و مخمر، هر ۴ روز یک بار مورد ارزیابی قرار گرفتند. دادههای به د ست اده با استفاده از ازمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی، تجزیه و تحلیل و مقایسه میانگینها به کمکازمون چند دامنهای توکی در سطح احتمال ۵ درصد با سه تکرار انجام شد. نتایج نشان داد تفاوت بین تیمار شاهد و تیمارهای اسید لاکتیک، کیتوزان و بسته بندی در اتمسفر تغییر یافته از نظر شاخصهای میکروبی، معنیداری بود. با وجود اینکه کیتوزان بیشترین تاثیر را افزایش مدت ماندگاری گوشات بلدرچین داشت اسید لاکتیک اثرات ضد میکروبی مناسبی در کنترل عوامل فساد گوشت بلدرچین نداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.