تاثیرسطوح مختلف شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و مریستیکی ماده ها درکشتهای پرورشی آرتمیا فرانسیسکانا ( Artemia franciscana ) در دو نسل متوالی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیرسطوح مختلف شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و مریستیکی ماده ها درکشتهای پرورشی آرتمیا فرانسیسکانا ( Artemia franciscana ) در دو نسل متوالی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیرسطوح مختلف شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و مریستیکی ماده ها درکشتهای پرورشی آرتمیا فرانسیسکانا ( Artemia franciscana ) در دو نسل متوالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرسطوح مختلف شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و مریستیکی ماده ها درکشتهای پرورشی آرتمیا فرانسیسکانا ( Artemia franciscana ) در دو نسل متوالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیرسطوح مختلف شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و مریستیکی ماده ها درکشتهای پرورشی آرتمیا فرانسیسکانا ( Artemia franciscana ) در دو نسل متوالی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

آرتمیا از دسته آبششپایان مهمترین موجود ساکن دریاچهها، لاگونها و حوضچههای نمک با شوری هایپرسالین است. آرتمیا به واسطه توانایی بالا در تنظیم اسمزی در محدوده وسیعی از محیطهای شور با سطح شوری از ۱۰ تا ۳۴۰ گرم در لیتر یافت میشود. استفاده از این غذای زندهدر صنعت آبزیپروری برای تغذیه مراحل اولیه لاروی انواع آبزیان اعم از لارو ماهیان دریایی، میگوها، برخی از گونه های آب شیرین، ماهیانخاویاری، ماهیان آکواریومی و حتی نرمتنان سبب شد که تولید تجاری آن در استخرهای خاکی، تانکها و سیستمهای مداربسته از اهمیت بالایی برخوردار باشد. عوامل متعدد محیطی و غذایی در تولید انبوه آرتمیا دخالت داشته و در این میان حفظ و پایداری مراحل مختلف رشدی آرتمیامیتواند نقش مهمی در بیوماس نهایی برداشت آرتمیا ایفاء نماید. بطور کلی ارتباط مستقیمی ین اندازه بدن با میزان همآوری ماده ها در آرتمیا وجود دارد که این مسیله میتواند در بهبود بیوماس آرتمیا در کشت های انبوه از اهمیت بسزایی برخوردار باشد. در این تحقیق تاثیر سطوح مختلف شوری )به عنوان یک فاکتور محیطی( بر شاخصههای مرفولوژیکی و مریستیکی مادهها در سه سطح از شوری ) ۸۰ ، ۱۱۰ ، ۱۴۰ بر هزار(بررسی شد. تیمار شوری ۸۰ در هزار بیشترین وتیمارشوری ۱۴۰ در هزار کمترین میزان طول کل و اندازه گناد ها را دارا بودند.با این حال،اختلافات واضحی در برخی از پارامترهای مرفولوژیکی مانند عرض سر و فاصله بین دو چشم مرکب مشاهده نشد.براساس نتایج، در شوری ۸۰ طول کل ماده ها و اندازه گناد ها نسبت به شوری های بالاتر بطور معنی داری بیشتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.