بررسی و مقایسه ترکیب شیمیایی و اسیدچرب در میگو خام سرتیز Metapenaeus affinis ومیگوببری سبز Penaus semisulcatus


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه ترکیب شیمیایی و اسیدچرب در میگو خام سرتیز Metapenaeus affinis ومیگوببری سبز Penaus semisulcatus دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه ترکیب شیمیایی و اسیدچرب در میگو خام سرتیز Metapenaeus affinis ومیگوببری سبز Penaus semisulcatus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه ترکیب شیمیایی و اسیدچرب در میگو خام سرتیز Metapenaeus affinis ومیگوببری سبز Penaus semisulcatus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه ترکیب شیمیایی و اسیدچرب در میگو خام سرتیز Metapenaeus affinis ومیگوببری سبز Penaus semisulcatus :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

هدف ازاین تحقیق مقایسه ترکیبات شیمیایی واسیدهای چرب عضله دوگونه میگوی سرتیز) M. affinis (و میگوببری سبز) p.semisulcatus ) بود.میگوهای مورد نیاز از صیدگاه ماهشهر صید گردید و پس از شستشو،سرزنی وپست گیری ،ترکیبات شیمیایی به روش استاندارد AOAC واسیدهای چرب با استفاده ازدستگاه کروماتوگرافی گازی مورد سنجش قرارگرفت اسیدهای چرب اشباع غالب ) SFA ( درعضله میگوی سرتیز وببری سبز، اسیدپالمیتیک ) ۱۶:۰ (، اسیداستیاریک ) ۱۸:۰ ( بود. مقایسه میزان اسیدچرب اشباع در عضله دوگونه دارای اختلاف معنی داری نبود ( ۰۵ / ۰ < p(. اسید چرب غیراشباع بایک پیوند دوگانه غالب ) MUFA ( درعضله میگوسرتیزوببری سبزاسید اولییک بود. اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه) PUFA (غالب درعضله میگوی سرتیزوببری سبزاسید گامالینولنیک،ایکوزادینوییک،آراشیدونیک، اسیدایکوزاترانوییک،اسیدایکوزاپنتانوییک بودند. مقایسه میزان اسید چرب غیر اشباع عضله ومقایسه میانگین اسیدچرب امگا ۳ و امگا ۶ نسبت درعضله هر دو میگو دارای اختلاف معنی داری نبود) ۰۵ / ۰ < P (. در مجموع عضله دو گونه میگوی سرتیز و ببری سبز از لحاظ ارزش غذایی اسیدچرب تفاوت با هم نداشتند.میزان پروتیین عضله میگوسرتیز ۲۰ / ۲۰ درصدوزن ترومیگوببری سبز ۸۸ / ۲۰ درصدوزن تر به ترتیب بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.