بررسی استفاده از آنزیم های خارجی آلفاآمیلاز و سلولاز در دو سطح کربوهیدرات جیره بر روی فلور باکتریایی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی استفاده از آنزیم های خارجی آلفاآمیلاز و سلولاز در دو سطح کربوهیدرات جیره بر روی فلور باکتریایی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی استفاده از آنزیم های خارجی آلفاآمیلاز و سلولاز در دو سطح کربوهیدرات جیره بر روی فلور باکتریایی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی استفاده از آنزیم های خارجی آلفاآمیلاز و سلولاز در دو سطح کربوهیدرات جیره بر روی فلور باکتریایی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی استفاده از آنزیم های خارجی آلفاآمیلاز و سلولاز در دو سطح کربوهیدرات جیره بر روی فلور باکتریایی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
مطالعه حاضر به منظور اثر استفاده آنزیمهای سلولاز و آلفاآمیلاز بر فلورباکتریایی روده ماهی قزلآلای رنگینکمان )Oncorhynchus mykiss ( به مدت ۸ هفته طراحی و اجرا گردید. در این راستا تعداد ۲۴۰ قطعه بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان)میانگین وزنی ۴۷ / ۲ ± ۳۳ / ۱۳ ( در قالب دو جیره دارای ۲۰ درصد کربوهیدرات و ۳۰ درصد کربوهیدرات در هشت تیمارآزمایشی )به همراه سه تکرار( شامل تیمارهای ) ۱( تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی بدون آنزیم و کربوهیدرات ۲۰ درصد)گروه شاهد ۱ ( ،) ۲( تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی حاوی ۵۰۰ میلیگرم آنزیم آلفاآمیلاز و کربوهیدرات ۲۰ درصد ) ۳ )تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی ۵۰۰ میلیگرم سلولاز و کربوهیدرات ۲۰ درصد ) ۴ ( تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی حاوی ۵۰۰ میلیگرم مخلوط آنزیمها) ۱:۱ ( و کربوهیدرات ۲۰ درصد ) ۵( تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی بدونآنزیم و کربوهیدرات ۳۰ درصد )شاهد ۲ ( ،) ۶( تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی حاوی ۵۰۰ میلیگرم آنزیم آلفاآمیلاز وکربوهیدرات ۳۰ درصد ) ۷( تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی حاوی ۵۰۰ میلیگرم سلولاز و کربوهیدرات ۳۰ درصد، ) ۸ ) تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی حاوی ۵۰۰ میلیگرم مخلوط آنزیمها) ۱:۱ ( و کربوهیدرات ۳۰ درصد در ۲۴ مخزن فایبرگلاس ) ۱۰۰ لیتری( توزیع شد. غذادهی سه بار در روز و به میزان اشباع صورت گرفت. در انتهای دوره آزمایش از هر تکرار ۲عدد ماهی به صورت تصادفی جهت سنجش فلور باکتریایی روده نمونه برداری شد. نتایج مربوط به فلور باکتریایی روده نشان داد که میزان فلور باکتریایی روده در تیمارهای مختلف معنی دار می باشد ) P<0/05 (، به طوری که بیشترین و کمترین میزان فلورباکتریایی روده به ترتیب در تیمار مخلوط ) ۱:۱ ( کربوهیدرات ۳۰ درصد و تیمار شاهد کربوهیدرات ۲۰ درصد مشاهده گردید، بهطور کلی نتایج به دست آمده از این تحقیق نشان داد که استفاده از آنزیم در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان موجب تغییر در جمعیت باکتریایی روده میگردد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.