بررسی اثرات متقابل اسید آمینه متیونین و ال کارنتین بر پارامترهای رشد ، ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات متقابل اسید آمینه متیونین و ال کارنتین بر پارامترهای رشد ، ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات متقابل اسید آمینه متیونین و ال کارنتین بر پارامترهای رشد ، ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات متقابل اسید آمینه متیونین و ال کارنتین بر پارامترهای رشد ، ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات متقابل اسید آمینه متیونین و ال کارنتین بر پارامترهای رشد ، ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

هدف این تحقیق بررسی کارکرد الکارنتین در کنار متیونین در بهبود کارایی متابولیسم چربیها و در نتیجه آن بهبود پارامترهای رشد در ماهی قزل آلا میباشد. در این آزمایش از ۹۰۰ قطعه بچه ماهی قزلآلای رنگین کمان با میانگین وزنی۳۰ گرم که در ۳۰ استخر بتونی با حجم آبگیری ۶۰۰ لیتر به ازای هر استخرها داده شده بودند، استفاده شد. برای بررسی اثرات متقابل متیونین و ال کارنتین : متیونین در سه سطح ۵,۰ و ۱ و ۵,۱ درصد و ال کارنتین هم در سه سطح ۵,۰ و ۱ و ۵,۱ گرم به ازای هر کیلوگرم به غذاهای آزمایشی اضافه شد و بر این اساس نه تیمار آزمایشی در این تحقیق وجود داشت. برای اندازه گیری پارامترهای رشد در روز پایانی تمام بچه ماهیان موجود بهطور انفرادی وزن شدند. نتایج نشان داد که افزودن اسید آمینه متیونین پارامترهای رشد در این ماهی را مانند وزن نهایی ، ضریب تبدیل و سرعت رشد ویژه را تحت تاثیر قرار داد( p > 05,0 .(ولی افزودن ال کارنتین تنها باعث تغییر در وزن نهایی شده و سایر پارامترهای رشد در ماهی قزل آلا تحت تاثیر قرار نگرفت( p <05,0 .(نتایج همچنین نشان داد که بهطور کل ماهیان تغذیه شده از غذاهای حاوی ال کارنتین و متیونین رشد بهتری نسبت به غذای کنترل (سطح صفر الکارنتین و متیونین) نشان دادند. وجود دو ماده افزودنی متیونین و الکارنتین در جیره موجب بالا رفتن معنی میزان پروتیین لاشه در مقایسه با غذای کنترل شده است ( p > 05,0 .(بر خلاف میزان پروتیین افزودن هر دو ماده متیونین و الکارنتین موجب کاهش میزان چربی لاشه در مقایسه با غذای کنترل شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.