ارزیابی تاثیر استفاده از سطوح مختلف نانو سلنیوم جیره بر کیفیتDNA اسپرم ماهی طلایی Carassius auratus با استفاده ازآزمون کامت قلیایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر استفاده از سطوح مختلف نانو سلنیوم جیره بر کیفیتDNA اسپرم ماهی طلایی Carassius auratus با استفاده ازآزمون کامت قلیایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر استفاده از سطوح مختلف نانو سلنیوم جیره بر کیفیتDNA اسپرم ماهی طلایی Carassius auratus با استفاده ازآزمون کامت قلیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر استفاده از سطوح مختلف نانو سلنیوم جیره بر کیفیتDNA اسپرم ماهی طلایی Carassius auratus با استفاده ازآزمون کامت قلیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر استفاده از سطوح مختلف نانو سلنیوم جیره بر کیفیتDNA اسپرم ماهی طلایی Carassius auratus با استفاده ازآزمون کامت قلیایی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

فاکتور های کیفی اسپرم ماهی تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد از جمله این عوامل می توان به دما ،مولد و عناصر کمیاب موجود در جیره ماهی اشاره کرد .استفاده از عناصر کمیاب به صورت نانو در جیره غذایی جانوران بسیار مورد توجه قرار گرفته است .سلنیوم از جمله عناصریاست که در بهبود کیفیت اسپرم جانوران مفید است و باید توجه داشت که حتی عناصر مفید هم در غلظت های بالا باعث اسیب به ماهی خواهندشد که با روش های مختلف میتوان این آسیب ها را بررسی کرد . پیدا کردن روش های مناسب و بهینه همواره از دغدغه های محققین بوده است و در این راستا تلاش میگردد از شیوه های مختلف به منظور بررسی سلامت یا آسیب وارده به ژنوم موجودات مذکور استفاده شود در اینخصوص روش کامت قلیایی بعنوان روش سریع و دقیق در ارزیابی آسیب DNA مورد توجه قرار گرفته است. باتوجه به تاثیر مثبت سلنیوم دربهبود شاخص های کیفی اسپرم، در این تحقیق ماهیان طلایی به مدت ۸ هفته با سطوح ۰ ، ۱ / ۰ ، ۵ / ۰ و ۱ میلی گرم نانو سلنیوم در کیلوگرم جیرهغذایی تجاری )بیومار( به میزان ۱ تا ۳ درصد وزن بدن مورد تغذیه قرار گرفتند ( ۰۵ / P> ( و سپس ارزیابی کیفیت DNA اسپرم با روش کامت قلیایی صورت پذیرفت . نتایج بررسی بیانگر آن است که استفاده از ۱ / ۰ و ۱ میلی گرم سلنیوم الی به ترتیب بیشترین و کمترین آسیب DNA رادر مقایسه با گروه شاهد به همراه داشته است.از آنجا که دز ۱ / ۰ میلی گرم بهترین کیفیت را حاصل گردید استفاده از مقدار مذکور برای بهبود کیفیت شاخص های اسپرم قابل توصیه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.