بررسی سینیتیک واکنش تولید پودر پروبیوتیک باکتری لاکتوباسیلوس اسید فیلوس با استفاده از قند قابل تخمیر حاصل از باگاس نیشکر


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سینیتیک واکنش تولید پودر پروبیوتیک باکتری لاکتوباسیلوس اسید فیلوس با استفاده از قند قابل تخمیر حاصل از باگاس نیشکر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سینیتیک واکنش تولید پودر پروبیوتیک باکتری لاکتوباسیلوس اسید فیلوس با استفاده از قند قابل تخمیر حاصل از باگاس نیشکر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سینیتیک واکنش تولید پودر پروبیوتیک باکتری لاکتوباسیلوس اسید فیلوس با استفاده از قند قابل تخمیر حاصل از باگاس نیشکر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سینیتیک واکنش تولید پودر پروبیوتیک باکتری لاکتوباسیلوس اسید فیلوس با استفاده از قند قابل تخمیر حاصل از باگاس نیشکر :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این تحقیق تولید پودر پروبیوتیک باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس با استفاده از قند قابل تخمیر حاصل از هیدرولیز باگاس نیشکر مورد بررسی قرار گرفت. باگاس نیشکر از کارخانه شکر کارون تهیه گردید و با استفاده از روش هیدرولیز توسط اسید غلیظ، سلولز موجود در آن به اجزای سازنده تجزیه گردید. قند حاصل به کمک روش استخراج توسط نرمال اکتانول – هگزان از سایر اجزاء جداسازی گردید و به عنوان سوبسترا جهت تکثیر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس مورد استفاده قرار گرفت. پس از مشخص شدن شرایط بهینه تولید سلول، تغییرات غلظت سلول و قند در محیط کشت با گذشت زمان مورد اندازه گیری قرار گرفت و نتایج آن برای بررسی سینتیک فرآیند تخمیر استفاده شد. بررسی سینتیک فرآیند در این شرایط نشان داد سرعت رشد ویژه میکروارگانیسم ۱۱,۰ و راندمان تولید سلول از سوبسترا در این شرایط حدود %۵,۴۲ می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.