کارآموزی تولید آرد


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآموزی تولید آرد دارای ۳۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی تولید آرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

فهرست
تقدیر و تشکر(۳)
مقدمه (۴)
فصل اول:اشنایی کلی با مکان کاراموزی(۵)
فصل دوم:موقعیت رشته کاراموز(۶)
فصل سوم:وظایف سازمان تولیدی(۷)
فصل چهارم:
–    انواع آرد(۱۰)
–    طرز تهیه(۱۱)
فصل پنجم:تاریخچه(۱۲)
فصل ششم:غنی سازی(۱۳)

فصل هفتم:
–    فرایند تولید(۱۴)
–    دریافت(۱۴)
–    انتخاب(۱۴)
–    بوجاری(۱۴)
–    واجد شرایط کردن(۱۵)
–    اسیاب کردن(۱۶)
–    مقدار خاکستر(۱۷)
–    ترکیب ارد و ایجاد تغیر در ان(۱۸)
–    تیمار ارد(۱۸)
–    بسته بندی و انبار(۱۹)
فصل هشتم:
– ضمیمه یک(۲۰)
– ضمیمه دو(۲۱)
– ضمیمه سه(۲۲)
فصل نهم:
-اندازه گیری کلوتن(۲۳)
-اندازه گیری ph(25)
-اندازه گیری اسیدیته(۲۶)
– اندازه گیری خاکستر(۲۶)
اندازه گیری خاکستر فیر محلول(۲۸)
فصل دهم:
–    تجهیزات و وسایل لازم(۳۱)
–    روش تهیه محلولها(۳۲)
–    شمارش کلی میکرو ارگانیسم ها(۳۴)
–    سمارش کلستردیوم(۳۵)
–    شمارش کپک و مخمر(۳۶)

مقدمه:
آ رد یکی از اجزای مهم در تهیه انواع غذاهاست.ماده پودرمانندی است کهاز دانه غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می اید.آرد رااز اسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه میکنند اما از دانه ی ذرت-گندم سیاه(چاودار)-جو-نخودوبرنج هم ارد تهیه میشود. 
           اساس آرد را نشاسته تشکیل میدهد که خود یکی ازپیچیده ترین انواع کربوهیدات کربن می باشد.معمولا وقتی سخن از آرد به میان می اید منظور آرد گندم است چون این نوع آرد بخش عمده ای از آرد لازم برای تهیه نان و پاستا را شامل می شود.دلیل استفاده وسیع از آرد گندم  خواص ان می باشد.وقتی این آرد را بااب مخلوط می کنیم نوعی پروتین پیچیده به نام گلوتن ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیرخاصیت ارتجاعی می دهد و می توان ان را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن سبب میشود که گازهای حاصله درون خمیر باقی بماند و وجود این گازهاست که سبب تردی وحالت اسفنجی محصول نهایی می گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه انواع نان و کیک بسیارحایزاهمیت است.
در حال حاضر ۳۴۰ کارخانه آرد در کشور ما فعال می باشد.ومیزان مصرف سالیانه گندم برای نان و سایر محصولات غذایی وابسته به آرد حدود ۱۱ میلیون تن با سرانه حدود ۱۵۰ کیلو گرم براورد مشود.

 
فصل اول:
اشنایی کلی با مکان کاراموزی:
کارخانه آردمیلاد مرند_کشکسرای در کیلومتر ۲۰جاده مرند _خوی واقع شده است.
این کارخانه درزمینی به مساحت ۱۴۹۲۷متر مربع در تاریخ ۱۳۷۳/۵/۱۰ بانام ارد میلاد تبریز با شماره پروانه تاسیس ۲۸۶طراحی وساخته شدکه بعدانام ان به ارد میلاد مرند –کشکسرای تغییر پیدا کرد.          
پس ازطراحی وساخت و اخذ کلیه مجوزهای قانونی لازم شامل اداره کار-محیط زیست-اموراراضی دامپزشکی واداره نظارت در تاریخ ۵/۱۰/۱۳۷۹پروانه بهره برداری به شماره(۵۶۰۰۲۴)را با شماره سابقه تاسیس(۵۴۱۵۶)از طرف سازمان جهاد کشاورزی دریافت نمود.
این کارخانه در سال ۱۳۸۱/۶/۱۲ پروانه بهره برداری انواع آرد به روش والس –غلتکی را به شماره(۲۲۱۳۵/۵/۱/د)دریافت کرد.
این کارخانه در تاریخ ۱۳۸۳/۶/۱۴پروانه کاربردعلامتاستاندارداجباری را به شماره ۸۱۰۳ ازموسسه استاندارد برای فراورده ارد معمولی با نام تجاری ارسی دریافت کرد.
این کارخانه هم اکنون با تولید سالیانه۶۰ هزار تن ارد در انواع مختلف در سه شیفت کاری با ۲۰ نفر کارگرو۶ نفر کارمند مشغول به کار است.
انواع اردهای تولیدی:ارد نول(ستاره)-ارد سبوس گرفته(۱۳-۱۵-۱۲)درصد-ارد کامل

منابع:استاندارد ملی به شماره(۹۹۷)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.