طراحی مراکز فرهنگی مذهبی در ایران – طراحی مرکز اجتماع ادیان در شهر اصفهان با رویکرد مفهوم وحدت در اندیشه های مولانا


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی مراکز فرهنگی مذهبی در ایران – طراحی مرکز اجتماع ادیان در شهر اصفهان با رویکرد مفهوم وحدت در اندیشه های مولانا دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی مراکز فرهنگی مذهبی در ایران – طراحی مرکز اجتماع ادیان در شهر اصفهان با رویکرد مفهوم وحدت در اندیشه های مولانا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی مراکز فرهنگی مذهبی در ایران – طراحی مرکز اجتماع ادیان در شهر اصفهان با رویکرد مفهوم وحدت در اندیشه های مولانا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی مراکز فرهنگی مذهبی در ایران – طراحی مرکز اجتماع ادیان در شهر اصفهان با رویکرد مفهوم وحدت در اندیشه های مولانا :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

طراحی مراکز اجتماع به منظور بهبود تعاملات و کمک به همگرایی پیروان مذاهب مختلف می تواندراهکاری مناسب جهت ارتقاء کیفیت زندگی ساکنان در ایران باشد. ارتباط میان ادیان به دلیل تمایلاتاجتماعی در هر بخش اغلب مورد توجه قرار نمی گیرد. بسیاری از نابسامانیها و تعارضات جوامع بشری از گذشته تا کنون ریشه در این گرایشات دارد. معماری با توجه به طراحی فضاهایی برای ایجاداحساس آرامش و تفاهم میان ادیان میتواند اقدامات قابل قبولی در این زمینه صورت دهد. محیطهای اجتماع و فرهنگی میتواند با هدفگیری مناسب، فضایی مناسب برای دستیابی به اهداف متعالی معماریرا فراهم آورد. این مجتمعها با کاربری های مختلف و متناسب، می تواند پویایی قابل قبولی برای پیروان ادیان و ساکنان آنان به همراه داشته باشد. طراحی هدفند و با استفاده از احکام و الزامات متناسب امکانگردهمایی، آموزش و آگاهی افراد نسبت به مسایل و جنبه های متفاوت ادیان آسمانی را فراهم سازد. دراین تحقیق با استفاده از رویکرد کیفی و در نظر گرفتن اندیشه های شاعر و عارف ایرانی مولانا، مفاهیموحدت مورد توجه قرار گرفته و متناسب با آن الزامات معمارانه استخراج گردید. در مرحله بعدی این احکام با در نظر داشتن ادیان الهی تقویت شده و برای طراحی یک مرکز جامع برای گفتگوی ادیان مورداستفاده قرار گرفت. انجام مطالعات کتابخانه ای و میدانی و مطالعه مراکز مشابه، درک مناسبی از فضای کار را ایجاد نمود. در نهایت فضایی برای این مرکز پیشنهاد و طراحی شد که میتوان آن را بعنوان عنصری شاخص در شهر اصفهان مورد توجه قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.