غربال گری سودوموناس های فلورسنت جدا شده از ریزوسفر و ریزوپلین گوجه فرنگی جهت کنترل زیستی باکتری Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غربال گری سودوموناس های فلورسنت جدا شده از ریزوسفر و ریزوپلین گوجه فرنگی جهت کنترل زیستی باکتری Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غربال گری سودوموناس های فلورسنت جدا شده از ریزوسفر و ریزوپلین گوجه فرنگی جهت کنترل زیستی باکتری Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غربال گری سودوموناس های فلورسنت جدا شده از ریزوسفر و ریزوپلین گوجه فرنگی جهت کنترل زیستی باکتری Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غربال گری سودوموناس های فلورسنت جدا شده از ریزوسفر و ریزوپلین گوجه فرنگی جهت کنترل زیستی باکتری Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

بیماری شانکر باکتریایی گوجه فرنگی با عامل Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis یکی از بیماری های مخرب و مهم گوجه فرنگی در دنیا است و یکی از عوامل خسارت زا در برخی از مناطق گوجه کاری ایران نیز می باشد. یافتن روش های ایمن برای کنترل بیماری های گیاهی ضروری است و سودوموناس های فلورسنت گروه مهمی از باکتری-های محرک رشد می باشند که به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم رشد گیاهان را بهبود می بخشند و عوامل بیماری زای گیاهی را محدود و یا سرکوب می نمایند. این پژوهش جهت جداسازی، شناسایی و بررسی توان آنتاگونیستی سودوموناس های فلورسنت مناسب جهت کنترل زیستی بیماری شانکر باکتریایی گوجه فرنگی انجام شد. بدین منظور از مناطق گوجه کاری شهرستان های ملکان، بناب و میاندوآب از ریزوسفر و ریزوپلین گوجه فرنگی نمونه برداری انجام شد. تعداد ۹۶ جدایه از سودوموناس های فلورسنت روی محیط کشت King,s B جداسازی شد که در آزمون فعالیت آنتاگونیستی، ۲۷ درصد جدایه-ها هاله ی بازدارنده ای از ۱/۱ تا ۸/۴ سانتی متر در مقابل باکتری عامل شانکر باکتریایی گوجه فرنگی ایجاد کردند که در سطح یک درصد دارای تفاوت معنی دار بودند. جدایه های آنتاگونیست منتخب بر اساس خصوصیات فنوتیپی از قبیل تولید رنگ فلورسنت روی محیط King,s B، اکسیداز مثبت، توانایی هیدرولیز ارژنین دی هیدرولاز و ژلاتین، رشد در ۴ درجه سانتی گراد، تولید لیسیتیناز، عدم تولید رنگ غیر فلورسنت، عدم فعالیت پکتولیتیکی و عدم واکنش فوق حساسیت روی برگ توتون به عنوان گونه fluorescens P. شناسایی شدند. این مطالعه اولین گزارش از شناسایی عوامل کنترل زیستی شانکر باکتریایی گوجه فرنگی در ایران می باشد و بررسی توانایی جدایه های آنتاگونیست در شرایط گلخانه در حال انجام می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.