تحلیل عوامل اثرگذار بر توسعه پایدار عشایر کوچنده (مطالعه موردی: ایل نویی، طایفه زیلایی شهرستان چرام، استان کهگیلویه و بویر احمد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل عوامل اثرگذار بر توسعه پایدار عشایر کوچنده (مطالعه موردی: ایل نویی، طایفه زیلایی شهرستان چرام، استان کهگیلویه و بویر احمد) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل عوامل اثرگذار بر توسعه پایدار عشایر کوچنده (مطالعه موردی: ایل نویی، طایفه زیلایی شهرستان چرام، استان کهگیلویه و بویر احمد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل عوامل اثرگذار بر توسعه پایدار عشایر کوچنده (مطالعه موردی: ایل نویی، طایفه زیلایی شهرستان چرام، استان کهگیلویه و بویر احمد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل عوامل اثرگذار بر توسعه پایدار عشایر کوچنده (مطالعه موردی: ایل نویی، طایفه زیلایی شهرستان چرام، استان کهگیلویه و بویر احمد) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

زندگی عشایری و شیوه کوچ نشینی به عنوان اولین نظام اجتماعی جامعه بشری، با وجود نقش به سزایی که در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور دارند، با چالش های متعددی مواجهه بوده که شیوه زندگی کوچ نشینی را به سمت اضمحلال و افول سوق می دهد. این نوع جوامع، به دلیل ویژگی های خاص خود ازجمله ابتدایی بودن زندگی آنان وضعیت اقتصادی نابسامان، سطح نامطلوب زندگی، سطح پایین فناوری، پایین بودن سطح سواد و… دارای مشکلات عدیده ای است و نیازمند توجه و شناخت هرچه نارسایی های مربوط به این قشر و توسعه آن می باشد. هدف از این تحقیق بررسی پایداری عشایر کوچنده شهرستان چرام در ابعاد توسعه پایدار (اقتصادی، اجتماعی و محیطی) می باشد. نوع تحقیق کاربردی می باشد، روش تحقیق به صورت توصیفی- تحلیلی می باشد. روش گردآوری اطلاعات به صورت کتاب خانه ای و میدانی (پرسشنامه و مصاحبه)، جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات از (آزمون T تک نمونه ای) استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق را عشایر کوچنده ایل نویی که بالغ بر ۷۶۰ خانوار کوچند می باشند تشکیل می دهد که با استفاده از فرمول کوکران تعداد افراد نمونه ۱۱۰ نفر تعیین شد. تجزیه و تحلیل آماری (با نرم افزار spss) و با استفاده از آزمون t این نتیجه حاصل شد که در بین ۲۱ مولفه موردبررسی، ۸ مولفه در شرایط پایداری قرارگرفته اند. در مجموع شاخص محیطی با میانگین ۱۱/۳ در شرایط پایدارتری نسبت به دو شاخص اجتماعی و اقتصادی به ترتیب با میانگین ۷۴/۲ و ۹۷/۲ قرار گرفته است. میانگین کل شاخص های موردبررسی،۹۴/۲ محاسبه گردید که حاکی از شرایط ناپایداری کوچ نشینان ایل نویی شهرستان چرام در ۲۱ مولفه موردبررسی در تحقیق می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.