بررسی فعالیت پاداکسایشی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از نژادگان های سنجد در استان های آذربایجان شرقی وغربی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فعالیت پاداکسایشی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از نژادگان های سنجد در استان های آذربایجان شرقی وغربی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فعالیت پاداکسایشی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از نژادگان های سنجد در استان های آذربایجان شرقی وغربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فعالیت پاداکسایشی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از نژادگان های سنجد در استان های آذربایجان شرقی وغربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فعالیت پاداکسایشی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از نژادگان های سنجد در استان های آذربایجان شرقی وغربی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در کشور ایران میوه سنجد (Angustifolia L. Elaeagnus) با توجه به وجود ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی موجود در این گیاه مصارف خواکی و دارویی دارد و با توجه به اینکه شرایط آب و هوایی و اقلیمی می تواند تاثیر بارزی بر میزان ترکیبات فیزیک و شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی گیاهان مختلف داشته باشد مطالعات پایه ای بر روی سنجدهای وحشی ضروری به نظر می رسد، لذا در این پژوهش، فعالیت پاداکسایشی و ترکیبات فیتوشیمیایی در دو بخش پوست و گوشت میوه از قبیل ظرفیت پاداکسایشی با دو روش DPPH و FRAP میزان فنل کل و فلاونویید کل در ۳۸ نژادگان وحشی سنجد بررسی شد. نتایج حاصل از روش DPPH این پژوهش نشان داد که بیشترین و کمترین میزان ظرفیت پاداکسایشی کل پوست و گوشت میوه به ترتیب برابر با ۲۹/۹۳ درصد و ۲۲/۴۹ درصد و ۱۵/۹۳ درصد و ۵۹/۲۸ درصد می باشد. همچنین در روش FRAP بیشترین ظرفیت پاداکسایشی درگوشت به میزان ۶۴/۱میلی گرم سولفات آهن در گرم وزن تر بود. فنل پوست بین ۰۴/۱۱۷۹ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم وزن تر گالیک اسید و ۳۸/۲۶۲ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم وزن تر گالیک اسید و میزان فنل کل گوشت، از ۲۵/۸۲۰ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم وزن تر گالیک اسید، تا ۵۷/۲۵۰ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم وزن تر گالیک اسید متغییر است. پوست با داشتن۵۰/۴۸۹ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم وزن تر معادل کاتچین بیشترین میزان فلاونویید را دارد. همچنین DPPH گوشت با کل داده ها همبستگی مثبت و معنی داری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.