بررسی توان آللوپاتی عصاره ۳ رقم گندم بر مولفه های جوانه زنی علف هرز یولاف وحشی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی توان آللوپاتی عصاره ۳ رقم گندم بر مولفه های جوانه زنی علف هرز یولاف وحشی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی توان آللوپاتی عصاره ۳ رقم گندم بر مولفه های جوانه زنی علف هرز یولاف وحشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی توان آللوپاتی عصاره ۳ رقم گندم بر مولفه های جوانه زنی علف هرز یولاف وحشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی توان آللوپاتی عصاره ۳ رقم گندم بر مولفه های جوانه زنی علف هرز یولاف وحشی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

آللوپاتی به اثر متقابل گیاهان توسط مواد شیمیایی آزاد شده آنها بر یکدیگر گفته می شود. ترکیبات آللوپاتیک در تنوع زیستی و توانایی تولید اکوسیستمها نقش مهمی بر عهده دارد. در این پژوهش، تاثیر دگرآسیبی عصاره آبی ۳ رقم گندم بر جوانه-زنی یولاف وحشی بررسی شد. بدین منظور از ارقام کشت شده عصاره تهیه و در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در سال ۹۵ -۱۳۹۴ در آزمایشگاه و مزرعه تحقیقاتی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران اجرا شد. صفات اندازه گیری شده در این طرح عبارت بودند از درصد جوانه زنی، سرعت چوانه زنی، روز تا ۱۰ درصد جوانه زنی، روز تا ۲۰ درصد جوانه زنی. براساس نتایج به دست آمده بین شاهد با سایر ارقام تفاوت معنی داری مشاهده شد ولی بین ارقام مختلف تفاوت معنی داری مشاهده نشد. و بیشترین درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی مربوط به شاهد و کمترین درصد جوانه زنی و سرعت جوانه-زنی مربوط یه رقم مهدوی بود. بنابراین از بین ارقام گندم کشت شده رقم مرودشت کمترین اثر آللوپاتی و رقم مهدوی بیشترین اثر آللوپاتی را داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.