بررسی اثرات ضدقارچی عصاره کبر و زنجبیل در کنترل بیماری کپک سبز قارچ خوراکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرات ضدقارچی عصاره کبر و زنجبیل در کنترل بیماری کپک سبز قارچ خوراکی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرات ضدقارچی عصاره کبر و زنجبیل در کنترل بیماری کپک سبز قارچ خوراکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضدقارچی عصاره کبر و زنجبیل در کنترل بیماری کپک سبز قارچ خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرات ضدقارچی عصاره کبر و زنجبیل در کنترل بیماری کپک سبز قارچ خوراکی :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
قارچ های خوراکی از مهم ترین منابع پروتیین غیر حیوانی می باشند و همانند سایر محصولات کشاورزی مورد حمله آفات و بیماری های مختلف قرار می گیرند. بیماری کپک سبز از مهم ترین بیماری های قارچ خوراکی در نقاط مختلف جهان است که سبب کاهش کمیت و کیفیت محصول می شود. برای این منظور در این پژوهش اثر غلظت های مختلف (۱۵، ۲۰، ۲۵ و ۳۰ درصد) عصاره های زنجبیل و کبر در کنترل بیولوژیکی بیماری کپک سبز مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش به صورت طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که در شرایط درون شیشه ای، MIC برای زنجبیل غلظت ۲۵ درصد از عصاره و برای کبر غلظت ۲۰ درصد از عصاره بود. همچنین میزان MFC برای عصاره کبر غلظت ۳۰ درصد از عصاره بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.