بررسی اثرات شوری و پلی اتیلن گلیکول بر خصوصیات بیوشیمایی و گیاهچه ای ذرت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرات شوری و پلی اتیلن گلیکول بر خصوصیات بیوشیمایی و گیاهچه ای ذرت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرات شوری و پلی اتیلن گلیکول بر خصوصیات بیوشیمایی و گیاهچه ای ذرت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات شوری و پلی اتیلن گلیکول بر خصوصیات بیوشیمایی و گیاهچه ای ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرات شوری و پلی اتیلن گلیکول بر خصوصیات بیوشیمایی و گیاهچه ای ذرت :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
به منظور مطالعه بررسی اثرات شوری و پلی اتیلن گلیکول بر خصوصیات بیوشیمایی و گیاهچه ای ذرت آزمایشی در آزمایشگاه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد در سال ۱۳۹۴ انجام شد. تیمارها شامل سطح شوری به وسیله nacl شامل (۰ (شاهد)، ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰ و -۲۰۰ میکرومولار) و پلی اتیلن گلیکول PEG در پنج سطح (۰ (شاهد)، -۰.۳، -۰.۶، -۰.۹ و -۱.۲ MP) بود. که به صورت فاکتوریل در قالب طرح های بلوک کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. در این مطالعه پرولین و قند محلول گیاهچه، وزن خشک ریشه چه، وزن خشک ساقه، وزن بذر باقی مانده، اندازه گیری شد. نتایح نشان داد شوری و پلی اتیل گلیکول اثر معنی داری بر کلیه صفات مورد بررسی نشان داد. اما اثر متقابل بین شوری و پلی اتیلن گلیکول اثر معنی داری برمقدار پرولین و قند محلول داشت. در این مطالعه، با افزایش سطح نمک و PEG، وزن خشک ساقه چه، وزن خشک ریشه چه کاهش یافته و محتوای پرولین، قندهای محلول، وزن دانه های باقی مانده افازیش یافت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.