ارزیابی میزان ترکیبات فنولی، فلاونوییدی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه در ارقام آلو


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی میزان ترکیبات فنولی، فلاونوییدی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه در ارقام آلو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی میزان ترکیبات فنولی، فلاونوییدی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه در ارقام آلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی میزان ترکیبات فنولی، فلاونوییدی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه در ارقام آلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی میزان ترکیبات فنولی، فلاونوییدی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه در ارقام آلو :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

آلوها(Prunus spp.) حاوی مقادیر بالایی از مواد فنولی می باشند که ممکن است به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی موثر در رژیم غذایی روزانه انسان عمل نمایند. در این تحقیق میزان ترکیبات فنولی، فلاونویید و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه سه رقم آلو (قطره طلا، شابلون زود رس و شابلون میان رس) پرورش یافته در شهرستان علی آباد کتول در استان گلستان در زمان رسیدن تجاری مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که ارقام از نظر میزان فنول و فلاونویید اختلاف معنی داری نداشتند ولی اختلاف بین آنها از نظر میزان ظرفیت آنتی اکسیدانی در سطح یک درصد معنی دار بود. بیشترین و کمترین میزان ظرفیت آنتی اکسیدانی به ترتیب در آلو رقم قطره طلا (۷۲/۹۱) و شابلون میان رس (۹۱/۸۸) مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.