اثر توام کم آبیاری تنظیم شده و سوپرجاذب بر افزایش کیفیت انبارمانی میوه ی آلوی ژاپنی (Prunus Salicina) رقم سانتاروزا


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر توام کم آبیاری تنظیم شده و سوپرجاذب بر افزایش کیفیت انبارمانی میوه ی آلوی ژاپنی (Prunus Salicina) رقم سانتاروزا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر توام کم آبیاری تنظیم شده و سوپرجاذب بر افزایش کیفیت انبارمانی میوه ی آلوی ژاپنی (Prunus Salicina) رقم سانتاروزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر توام کم آبیاری تنظیم شده و سوپرجاذب بر افزایش کیفیت انبارمانی میوه ی آلوی ژاپنی (Prunus Salicina) رقم سانتاروزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر توام کم آبیاری تنظیم شده و سوپرجاذب بر افزایش کیفیت انبارمانی میوه ی آلوی ژاپنی (Prunus Salicina) رقم سانتاروزا :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

کمبود آب در ایران از مهم ترین تنگنای توسعه کشاورزی به شمار می آید. به همین منظور در آزمایشی اثرات توام کم-آبیاری تنظیم شده (RDI) و سوپرجاذب (SA) بر کیفیت انبارمانی میوه درختان آلو ژاپنی Prunus salicina)) رقم سانتاروزا بررسی شد. درختان در مرحله ی سخت شدن هسته با سه تیمار کم آبیاری ETc100%، ETc 75% و ETc 50% و چهار تیمار سوپرجاذب صفر، ۱۰۰، ۲۰۰ و۳۰۰ گرم (برای هر درخت) مواجه شدند. میوه ها به مدت یک ماه در دمای ۴ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۸۰ درصد نگهداری شدند و سپس برخی از ویژگی های کیفی آن ها مورد ارزیابی قرار گرفت. سطوح کم آبیاری تاثیر معنی داری بر میزان مواد جامد محلول (SSC)، اسیدیته قابل تیتر (TA) و شاخص طعم (SSC/TA) میوه ها در مقایسه با شاهد نداشت ولی میزان آب میوه، فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در شرایط کاهش نیاز آبی افزایش یافتند. به عبارت دیگر با کاهش نیاز آبیاری تا ۵۰ درصد نه تنها کیفیت میوه آلو کاهش پیدا نکرد بلکه برخی از مهم ترین ویژگی های کیفی آن نیز افزایش معنی داری پیدا کردند. در این پژوهش برهمکنش میانگین داده های اثرات تیمارهای کم آبیاری تنظیم شده و سوپرجاذب برای صفات آب میوه، فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی معنی دار بود و بر دیگر صفات مورد بررسی معنی دار نبود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.