تحقیق جنگنده اف ۲۲


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق جنگنده اف ۲۲ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق جنگنده اف ۲۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق جنگنده اف ۲۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق جنگنده اف ۲۲ :

نیروی هوایی آمریکا همواره در پی ساخت بهترین جنگنده های هوایی برای دفاع از مرزهای خود بوده و در میان تمامی مشخصات این هواپیما نگرش خاصی بر «برتری هوایی» داشته است. تاکنون این وظیفه بر عهده جنگنده اف – بود.

نیروی هوایی آمریکا برای خلق F-22 با تشکیل یک کنسرسیوم از سه شرکت متخصص و قدرتمند صنعت هواپیماسازی توانست هواپیمای شگفت آور Raptor یا F-22 را خلق کند. این کنسرسیوم متشکل از شرکت های بوئینگ (Boeing)، لاکهید مارتین (Lockheed Martin) و شرکت پرت و ویتنی (Pratt and Whitney) بود که در اصل به دنبال یک جایگزین اصلح برای هواپیمای جنگنده F-15 بودند که در برتری هوایی از این عقاب آهنی قوی تر باشد و نتیجه تمام تحقیق ها و جست وجوها با ساخت هواپیمایی جنگنده برای قرن به نام F-22 بود. در این راستا در آگوست سال میلادی دو ملاقات بین این شرکت و شرکت جنرال داینامیک برقرار شد و موضوعی به نام طرح گسترش مهندسی و ساخت (EMD) هواپیمای جنگنده F-22 مطرح شد. در همان ملاقات ها بودجه ای هم تخمین زده شد که / میلیارد دلار بود و قرار شد / میلیارد دلار برای ساخت بدنه و / میلیارد برای موتور کنار گذاشته شود. در سال نیروی هوایی آمریکا (USAF) درخواست فروند F-22 را به ارزش / میلیارد دلار به این کنسرسیوم ارائه داد که بعد از سال یعنی در سال این درخواست به فروند به ارزش / میلیون کاهش یافت.

با تمامی این اوصاف یک مجمع تخمین هزینه (JET) در پیرامون این موضوع آغاز به کار کرد تا با بازنگری بر برنامه F-22 بتواند بهترین برنامه ریزی را با کمترین هزینه ارائه دهد. بعد از کمی تحقیق و بررسی، این مجمع اعلام کرد برای کم کردن هرگونه خطر احتمالی این برنامه احتیاج به بودجه و وقت بیشتری دارد که در آخر / میلیارد به علاوه ماه به بودجه و وقت پروژه اضافه شد. پروژه گسترش ساخت و مهندسی F-22 در نهایت موفق شد در سپتامبر موفق ترین آزمایشات را بر روی این جنگنده قدرتمند انجام دهد و بعد از رضایت متخصصان قرار شد در هر سال فروند از این مدل هواپیما ساخته شود و این تولید تا ساخت کامل فروند ادامه یابد که در سال میلادی به پایان برسد. اما بعد از تمامی این مشکلات هم اکنون هواپیمای جنگنده نیرومندی به نام F-22 با خصوصیات قدرت مانور بسیار بالا، رادار گریزی (stealth)، ایونیک نظام یافته پیشرفته، حالت آیرودینامیکی خاص برای رسیدن به سرعت های مافوق صوت (Supersonic) و دو موتور پیشرفته ساخته شده است.

اف-۲۲ قدرت مانور بسیار بالایش را مدیون تلفیق دو امر مهم است؛ یکی طراحی آیرودینامیکی و حالت بدنه و دیگری موتورهای پرقدرت. همان گونه که در اعضای کنسرسیوم دیده می شود آن قدر امر ساخت موتور مهم است که یکی از اعضا به نام پرت و ویتنی تنها مسئولیت طراحی موتور را برعهده می گیرد. موتور F-22 طراحی منحصربه فردی دارد که با وجود طی پرواز طولانی مدت با سرعت مافوق صوت، سوخت کمی مصرف می کند و در سرعت های کم نیز همین گونه عمل می کند و باتولید نیروی پیشران بسیار بالا در مدت کمی به سرعت های مافوق صوت دست پیدا می کند.
موتورهای شرکت پرت وویتنی با مدل F-119-PW-100 در واقع یکی از شاهکارهای صنعت موتورسازی به حساب می آید که قدرت پیشرانی حدود برابر موتورهای جنگنده های دیگر مهیا می کند. یکی از نکات جالب طراحی موتور F-119 این است که حتی بدون پسسوز (afterburner) قدرت بیشتری نسبت به موتورهای مجهز به پسسوز دارد. البته خود این موتور نیز مجهز به پسسوز است.

هرکدام از دو موتور F-22 قادرند هزار پوند نیرو تولید کنند که در مقابل تاکنون تمام جنگنده ها در نیروی هوایی آمریکا مجهز به موتور جت با مأموریت برتری هوایی توانسته اند هزار تا هزار پوند نیرو فراهم کنند. در اصل F-22 سرعتش را مدیون این موتورها است. طراحی خاص باعث شده که موتورها با وجود این قدرت زیاد حرارت زیادی از خود نداشته باشند تا در برابر رادارهای حساس به حرارت از خود عکس العمل نشان ندهند و از دید آنها مصون بمانند. نکته جالب دیگر هزینه ساخت این موتور است که نصف هزینه موتورهای دیگر است و از نظر حجم و اندازه حدود درصد کوچک تر از آنها است. در اصل می توان گفت این موتورها ساخته سال تجربه شرکت پرت و ویتنی است. همان گونه که دیده می شود در بسیاری از قسمت ها مانند موتور و طراحی بدنه بسیار شبیه به YF-22 (پنجره سیاه) است و دلیلش هم واضح است زیرا طراحی هر دوی آن ها بعد از پروژه جنگنده پیشرفته تاکتیکی (ATF) بود که در ضمیمه جوان شماره به آن اشاره شد. 

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.