پاورپوینت طراحی معماری بررسی نشیمن، پذیرایی، غذاخوری در طراحی داخلی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت طراحی معماری بررسی نشیمن، پذیرایی، غذاخوری در طراحی داخلی دارای ۳۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت طراحی معماری بررسی نشیمن، پذیرایی، غذاخوری در طراحی داخلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز پاورپوینت طراحی معماری بررسی نشیمن، پذیرایی، غذاخوری در طراحی داخلی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت طراحی معماری بررسی نشیمن، پذیرایی، غذاخوری در طراحی داخلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت طراحی معماری بررسی نشیمن، پذیرایی، غذاخوری در طراحی داخلی :
پاورپوینت طراحی معماری بررسی نشیمن، پذیرایی، غذاخوری در طراحی داخلی
ابعاد فضاهای خانه و تاثیر مبلمان در معماری داخلی
هنگام تهیهی طرح بهتر است به فضاهای داخلی و مبلمان آن توجه کافی شود و محل مناسب آن، ابعاد، فاصلهی بین وسایل برای رفت و آمد و ارتباط مناسب آنها با یکدیگر پیشبینی گردد. این عمل میتواند کنترل کننده مناسبی برای رسیدن به طرح مطلوب باشد و تنگناها، فضاهای اضافی و سایر مشکلاتی از این قبیل که معمولاً بعد از پایان ساختمان مشاهده میشود، قبل از اجرا تصحیح شود.
ترسیم مبلمان موردنظر طراح در نقشهکشی باعث میشود تا کارفرما درک بهتری از نقشهها داشته باشد و کفایت فضا و ابعاد آن را حس کند.
پذیرایی، نشیمن و غذاخوری، مبلمان و ابعاد آن
فضای نشیمن محل تجمع، تماشای تلویزیون، سرگرمی و ارتباط با دیگران است. حتیالامکان میباید در محلی قرار بگیرد که از هر نظر مناسب عملکرد آن باشد.
محل مناسب یعنی به ورودی دسترسی کوتاه و مستقیم داشته باشد. نورگیری و چشمانداز آن مناسب و زیبا باشد.
ارتباط آن به آشپزخانه یا محل صرف غذا مستقیم و نزدیک باشد و تهویه آن به خوبی انجام پذیرد.
در خانههای با وسعت کافی فضای نشیمن، از فضای پذیرایی میهمان مجزا ولی در مجاورت آن قرار میگیرد تا دسترسی آنها با یکدیگر به سهولت انجام پذیرد.
ابعاد این دو فضا، به نوع زندگی خانواده، نحوه و مقدار معاشرت آنها با دیگران، بودجه، امکانات مادی، سلیقههای شخصی و در نتیجه تعداد وسایل و مبلمان مورد استفاده بستگی دارد. در این صورت فضاها از حداقل شروع میشود تا حداکثر فضا. با تقسیمات متفاوت برای عملکرد.
فضای پذیرایی یا نشیمن باید به گونه ای باشد طرح شود که جریان رفت و آمد فضای گفتگو را مختل نکند و رفت و أمد، حتی الامکان از یک سمت فضا انجام گیرد. طرح d مناسبترین طرح از نظر عدم تداخل است.
نشیمن و پذیرایی با هم ارتباط مستقیم دارند. اتاق نشیمن و پذیرایی از نور و دید خوبی برخوردار است.
فضای غذاخوری ارتباط مستقیمی با آشپزخانه دارد.
فضای غذاخوری با درب ورودی ارتباط مستقیم دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.