کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل پی دی اف
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر :

کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر

کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر
فهرست

آش و سوپ

ساد

غذا سرع

غذا اصل

دسر

ComeToNet.com Page 3 آش و سوپ

سوپ تره فرنگ

سوپ عدس

سوپ قارچ

سوپ سفید

سوپ بادنجان باگوشت

برش

آش آلو

آش رشته

آش گندم

آش جو

حلیم

کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر
فهرست منو اصل

ComeToNet.com Page 4 سوپ تره فرنگ

مواد زم:

تره فرنگ ک دسته – ۴/۱ روغن پیمانه- ۲/۱ آرد پیمانه- ۶ آب گوشت ا مرغ پیمانه ۲ زرده تخم مرغ عدد- ۲ خامه ترش قاشق سوپ خور- ۲/۱ نان خشک سرخ شده رز پیمانه -کاف نمک و فلفل به مقدار تهیه طرز :

تره فرنگ را شسته و قسمتها زا د و رشه آن را میگیرم و به حلقه ها مساو میبرم .میدهیم سپس آنرا در روغن تفت . آرد را در ظرف کوچک با کم آب سرد حل میکنیم و رو تره ها میرزم آب گوشت را هم به آن اضافه کرده میگذارم چند جوش بزند تا بو خام آرد از بین برود . نمک و فلفل را اضافه کرده در موقع کشیدن زرده تخم مرغ را با خامه ترش و چند قطره آبلیمو مخلوط کرده و به سوپ اضافه میکنیم . رو سوپ را با نان خشک سرخ شده تزین مینمایم. کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر
فهرست عدس سوپ زم مواد :

۳۰۰ ۸/۱ – گرم عدس قاشق مرباخور جوش شیرن- ۵ روغن قاشق سوپ خور- آرد ۲ قاشق سوپ خور- آب گوشت ا مرغ . ۸ ا سبز پیمانه- ۲ پیاز رز شده قاشق سوپ خور -برش نان چند -کاف نمک و فلفل به مقدار طرز تهیه:

عدس را از ک روز قبل در مقدار آب و جوش شیرن خیس میکنیم در موقع درت کردن سوپ آب آنرا خال کرده وآب تازه رو آن میر بپزد زم و میگذارم . سپس آنرا از الک رد کرده آرد را در روغن تفت میدهیم و با پیاز که قب تفت داده ام و ط شده مخلوط نموده آب گوشت ا سبز را به آن اضافه کرده میگذارم تا جوش بزند پوره عدس و نمک وفلفل را در آن رخته و میگذارم به مدت نیم ساعت بپزد . قبل از بردن سر میز نان سرخ شده را به آن اضافه مینمایم.

نوع فایل: ppt

سایز:۱.۶۱ MB

تعداد صفحه:۳۰

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.