پاورپوینت واحد مراقبت پس از بیهوشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت واحد مراقبت پس از بیهوشی دارای ۳۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت واحد مراقبت پس از بیهوشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت واحد مراقبت پس از بیهوشی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت واحد مراقبت پس از بیهوشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت واحد مراقبت پس از بیهوشی :

پاورپوینت واحد مراقبت پس از بیهوشی

تعریف:

ریکاوری محلی است که برای پایش و مراقبت از بیمارانی که درحال بهبودی از اختلالات فیزیولوژیک فوری حاصل از بیهوشی (عمومی یا بی حسی های منطقه ای) و جراحی هستند طراحی شده است.

تاریخچه:

در ابتدای قرن بیستم و بدنبال پیچیده تر شدن جراحی ها و کمبود پرستار باتجربه در بخش ها بتدریج لزوم راه اندازی واحد های مراقبت بعد از عمل در بیمارستان ها حس شد.

بیمارستان جان هاپکینز واقع در ایالت مریلند در سال ۱۹۲۳و بیمارستان عمومی نیویورک در سال ۱۹۴۴ واحد های ریکاوری را راه اندازی کردند و نهایتا در سال ۱۹۴۹ اتاق های ریکاوری جزو الزامات اتاق های عمل شدند.

در سال ۱۹۴۷ مطالعه ای صورت گرفت و در آن یک دوره ۱۱ ساله مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد نیمی از مرگ های ۲۴ ساعت اول بعد از جراحی قابل پیشگیری است و حداقل یک سوم آنها فقط با بهبود مراقبت های بعد از عمل قابل پیشگیری بوده اند .

در سال های ۱۹۵۰ تا ۱۹۶۰ و با گسترش بیشتر جراحی و انجام جراحی بر روی بیماران بدحال، نقش ریکاوری ها گسترده تر شد و بعضی از ریکاوری ها مجبور شدند نقش واحد مراقبت های ویژه را نیز انجام دهند و عملا به بیماران ICU نیز سرویس دهند .

مشخصات اتاق بهبودی:

نزدیک اتاق عمل باشد.

با اتاقهای عمل در یک سطح باشد.

دسترسی راحت به متخصص بیهوشی وجود داشته باشد.

دسترسی ساده و فوری به رادیولوژی، بانک خون و آزمایشگاه را داشته باشد.

به ICU نزدیک باشد.

حداقل یک اتاق ایزوله برای بیمار با زخم آلوده داشته باشد.

معمولا تعداد تخت های لازم در اتاق بهبودی ۱/۲ تعداد تخت های فعال عمل یا معادل ۲ تخت به ازای هر ۴ عمل انجام شده در ۲۴ساعت می باشد.

……………

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.