کارآموزی در شرکت ویتانا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کارآموزی در شرکت ویتانا دارای ۴۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کارآموزی در شرکت ویتانا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
فهرست مطالب
۱- تاریخچه
۲- خط تولید
۳- سیلوی آرد
۴- آسیا کردن ضایعات
۵- شکر
۶- روغن
۷- بیسکویت
۸- سالن خمیرزنی
۹- انواع خمیرها و سیستمها
۱۰- بستهبندی بیسکویتت
۱۱- ویژگی بیسکویت
۱۲- نان سوخاری
۱۳- بستهبنی نان سوخاری
۱۴- ویژگی نان سوخاری
۱۵- بخش میکروبشناسی
۱۶- آزمایش آب
۱۷- تستهای تأییدی، تکمیلی
۱۸- شمارش کلی میکروبها
۱۹- بخش کنترل کیفی
۲۰- آزمایشگاه شیمی
۲۱- آزمایشات آرد
۲۲- آزمایشات آب
۲۳- آزمایشات روغن
۲۴- آزمایشات نمک
تاریخچه:
کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۷ در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع در کیلومتر ۱۱ جاده قدیم کرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده که در ابتدای امر عمده تولیدات این شرکت انواع بیسکویت مخصوصاً بیسکویت مادر بوده است و متعاقباً در سالهای ۱۳۴۲ با وارد نمودن ماشینآلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید کننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای تولید ویفر و تافی و آبنبات به سیستم تولید این شرکت افزوده گردید که در این راستا شرکت با پوشش دادن سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به کشورهای کویت و آسیای میانه مبادرت ورزیده است.
پس از انقلاب اسلامی این شرکت مصادره گردیده و تحت پوشش سازمان بنیاد انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داد از سال ۱۳۶۵ این شرکت در وضعیت انتقال مدیریتی روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران آغاز بر کار نمود و در نهایت در سال ۱۳۷۹ بدنبال سیاستگذاری شرکتهای تحت پوشش به بخش خصوصی شرکت ویتانا سهام خود را واگذار و در حال حاضر تحت پوشش شرکت سرمایهگذار البرز میباشد.
در حال حاضر تعداد ۶۵۰ نفر پرسنل دارد که در دو شیفت ۸ ساعته مشغول فعالیت میباشند. تولید عمده این کارخانه را بیسکویت مادر تشکیل میدهد که در کنار محصولات دیگری مثل تافی، آبنبات بیسکویت نارگیلی، پنجرهای و جنگ و کرمدار در سطح کمتری تولید میشوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.