پاورپوینت چگونگی اجرای عایق رطوبتی قسمتهای مختلف ساختمان (بخش دوم)
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت چگونگی اجرای عایق رطوبتی قسمتهای مختلف ساختمان (بخش دوم) دارای ۴۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت چگونگی اجرای عایق رطوبتی قسمتهای مختلف ساختمان (بخش دوم) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز پاورپوینت چگونگی اجرای عایق رطوبتی قسمتهای مختلف ساختمان (بخش دوم)۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت چگونگی اجرای عایق رطوبتی قسمتهای مختلف ساختمان (بخش دوم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت چگونگی اجرای عایق رطوبتی قسمتهای مختلف ساختمان (بخش دوم) :
پاورپوینت چگونگی اجرای عایق رطوبتی قسمتهای مختلف ساختمان (بخش دوم)
پاورپوینت چگونگی اجرای عایق رطوبتی قسمتهای مختلف ساختمان (بخش دوم) شامل ۴۱ اسلاید (ویژه رشته های مهندسی عمران و ساختمان) می باشد. در ادامه بخشی از متن این پاورپوینت و پاورپوینت چگونگی اجرای عایق رطوبتی قسمتهای مختلف ساختمان (بخش دوم)
فهرست آن را برای شما قرار داده ایم و در انتها نیز تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزییات آن را مشاهده نمایید و در صورت تمایل به داشتن این پاورپوینت ، اقدام به خرید آن نمایید.
.
مقدمه:
شالوده و کف قسمتی از ساختمان که در تماس با زمین نمناک قرار میگیرند، نیاز به عایقکاری رطوبتی دارند. عایقکاری شالودهها مستلزم اعمال دقت کافی و مصرف مصالح مرغوب است، زیرا از یک سو رعایت جزئیات نسبتاً ظریف ساختمانی و یکپارچگی عایقکارهای افقی و قائم را میطلبد و از سویی دیگر دوام عایق باید معادل عمر مفید پیشبینی شده برای ساختمان باشد، زیرا چنانچه عایقکاری پی دچار صدمهای شود، مرمت آن کاری دشوار و پر هزینه است.
کف زیرزمین و طبقه همکف ساختمان که در مجاورت خاک نمناک است به خاطر رعایت مسائل بهداشتی، حفظ دیوارهای در تماس با آنها از رطوبت بالا رونده و محافظت کفپوشهای حساس به رطوبت (مانند کفپوشهای چوبی و لاستیکی)، باید در برابر نفوذ رطوبت عایقکاری شود. این عایقکاری باید با عایقکاری شالوده یکپارچه شده و چنانچه اختلاف رقومی بین آنها وجود داشته باشد، با عایقکاری قائم پی، این پیوستگی تأمین گردد.
زیر فرش کف طبقات زیرین ساختمان که در تماس مستقیم با زمین هستند، باید با ارتفاع حدود ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر لاشه سنگ یا قلوه سنگ درشت چیده و روی آن یک لایه مخلوط شن و ماسه بریزند تا فواصل خالی بین سنگهای درشت پر شود و حدود ۲ سانتیمتر روی تمام سطح را بپوشاند. این عمل باعث قطع لولههای موئین و نفوذ رطوبت به سمت بالا میشود.
.
پاورپوینت چگونگی اجرای عایق رطوبتی قسمتهای مختلف ساختمان (بخش دوم)
فهرست:
عنوان
چگونگی اجرای عایق رطوبتی قسمتهای مختلف ساختمان
عایقکاری رطوبتی کف و شالوده
الف: عایقکاری رطوبتی کفها
ب: عایقکاری رطوبتی شالودهها
عایقکاری رطوبتی دیوار زیرزمین
عایقکاری کف آشپزخانه، سرویسهای بهداشتی و فضاهای مشابه
عایقکاری رطوبتی سایر قسمتهای ساختمان
الف: عایقکاری کف پنجرهها
ب: عایقکاری کف و بدنه استخرها و منابع آب
پ: عایقکاری کف پارکینگ در طبقات
ت: عایقکاری نماها
ث: عایقکاری درزهای انبساط در بام، نما و کف طبقات
.
عنوان: چگونگی اجرای عایق رطوبتی قسمتهای مختلف ساختمان (بخش دوم)
فرمت: پاورپوینت
تعداد صفحات: ۴۱ اسلاید
ارائه شده در: فروشگاه های سازه برتر
.
تصویر پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت:
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.