آمار (نظرسنجی تلفنی از مردم درباره محرم وعزاداری)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آمار (نظرسنجی تلفنی از مردم درباره محرم وعزاداری) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آمار (نظرسنجی تلفنی از مردم درباره محرم وعزاداری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز آمار (نظرسنجی تلفنی از مردم درباره محرم وعزاداری)۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آمار (نظرسنجی تلفنی از مردم درباره محرم وعزاداری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آمار (نظرسنجی تلفنی از مردم درباره محرم وعزاداری) :

آمار (نظرسنجی تلفنی از مردم درباره محرم وعزاداری)

مقدمه

نظرسنجی حاضر، با توجه به اهمیت ماه محرم و برپایی مجلس عزاداری امام حسین و نظرات مردم در مورد شیوه عزاداری برای امام حسین (ع) به اجرا درآمد.

کلیات تحقیق

در این گزارش با به کارگیری از نظرسنجی تلفنی و بدست آوردن آمارها، پردازش و تحلیل علمی آنها، سعی شده است تا بخشی از نظرات مردم جامعه در مورد شیوه عزاداری برای امام حسین (ع) بدست آوریم.

این گزارش حاصل جمع آوری نظرات ۱۲۰۰ نفر پاسخگو به پرسشنامه تهیه شده توسط واحد نظرسنجی تلفنی مرکز مطالعات و تحقیقات رسانه ای موسسه همشهری است. این افراد به صورت تصادفی و بر اساس مراجعه به آمار (نظرسنجی تلفنی از مردم درباره محرم وعزاداری)
فهرست شماره تلفن ها (از ۲۲۰۰۰۰۰۰ الی ۸۸۹۹۹۹۹۹) انتخاب شدند. در این گزارش نظر کسانی که تمایل به پاسخگویی به تمام پرسش های تحقیق را داشته اند، منعکس شده است.

اهداف نظرسنجی

نظرسنجی حاضر برای آگاهی از موارد زیر به اجرا درآمد:

۱. پاسخگویان به چه شیوه هایی عزاداری می کنند.

۲. کدام یک از کارهایی که در محرم انجام می شود مورد تایید پاسخگویان نیست.

۳. نظر پاسخگویان در مورد روش مداحی فعلی.

۴. نظر پاسخگویان درباره اشکالاتی که در مداحی فعلی می بینند.

چکیده:

طرح نظرسنجی حاضر،‌پژوهشی در ارتباط با برپایی مجلس عزاداری امام حسین و نظرات مردم در مورد شیوه عزاداری برای امام حسین (ع) به اجرا درآمده است که یافته هایی از این طرح به دست آمده است که در این بخش،‌به مهمترین قسمت های آن پر داخته شده است.

۱- ۳۵ درصد پاسخگویان را مردان و ۶۵درصد را زنان تشکیل داده اند

۲- ۱۶ درصد از پاسخگویان دارای مدرک کارشناسی و بالاتر و ۴۲ درصد دارای مدرک دیپلم و ۶ درصد بی سواد هستند.

۳- معادل ۳۷% از پاسخگویان با رفتن به هیات و تکایا، ۲۰% با رفتن به مساجد، معادل ۱۵% با خواندن دعا،‌ نماز و زیارت نامه ها و یا از طریق تلویزیون و ۱۱% با رفتن به جلسات سخنرانی عزاداری می کنند.

۴- از میان ۸۱۴ نفر پاسخگو که بعضی از شیوه های عزاداری را قبول ندارند، ۳۱% سنت های غلط (علم کشی‌،‌ قمه زنی،‌ لخت سینه زدن و…..)، ۱۸% عدم رعایت همسایگان (صوتی و محیطی و…)، ۱۷% مخدوش شدن ارزش های دینی (عمدتا) حجاب در ازدحام جمعیت و ۳% استفاده از آلات موسیقی جدید را در مراسم عزاداری تایید نمی کنند.

۵- معادل ۵۳% از پاسخگویان با روش مداحی فعلی موافق نیستند و ۳۸% با روش مداحی فعلی موافق هستند و ۹% در این باره نظری ندارند.

۶- معادل ۵۵% از پاسخگویان الگو برداری از موسیقی های روز و استفاده از آلات موسیقی نا متعارف،‌ 28% عدم تطابق محتوای نوحه ها با ارزش های اسلامی و غیر معنوی بودن آن ها،‌ 11% بزرگ نمایی های بیهوده و ۶% فریاد زدن و داد کشیدن مداحان را از اشکالات روش مداحی فعلی اظهار کرده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.