بررسی آئین نامه آموزش صنایع الکترونیک ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی آئین نامه آموزش صنایع الکترونیک ایران دارای ۴۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی آئین نامه آموزش صنایع الکترونیک ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز بررسی آئین نامه آموزش صنایع الکترونیک ایران۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آئین نامه آموزش صنایع الکترونیک ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی آئین نامه آموزش صنایع الکترونیک ایران :
بررسی آئین نامه آموزش صنایع الکترونیک ایران
ماده ۱- هدف: تدوین ضوابط و مقررات به منظور طی دورههای آموزشی بلند مدت و نحوه ارائه تسهیلات بر اساس ضوابط شرکت صنایع الکترونیک ایران برای پرسنل تحت پوشش.
تبصره: کلیه پرسنل رسمی شرکت صنایع الکترونیک ایران اعم از مشمولین قانون آجا، سپاه، وزارت دفاع و شرکتهای تابع به صورت یکسان مشمول بهرهمندی از مفاد این آیین نامه میباشند.
ماده ۲- آموزش هر واحد ملزم به تشکیل شناسنامه آموزشی برای کلیه پرسنل تحت پوشش میباشد.
ماده ۳- تعریف دورههای آموزشی بلند مدت: به دورههایی اطلاق میشود که پس از طی آن فرد موفق به اخذ مدرک رسمی یا معادل در مقاطع مختلف تحصیلی بر اساس مقطع تحصیلی مصوب وزارت آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ و آموزش عالی کشور و با دورههای داخلی صا همطراز با این مقاطع گردد.
بخش ۱: تعاریف
ماده ۴- تسهیلات تحصیلی: به کلیه خدماتی گفته میشود که از سوی شرکت به دانشجوی بورسیه، کارمند دانشجو و کارمند دانشآموز در زمینه امور آموزشی بلند مدت اعطاء میگردد و شامل موارد: بورس، انتساب، مأموریت تحصیلی، کمک هزینه تحصیلی، پرداخت شهریه، هزینه نوشت افزار، وام تحصیلی و . . . خواهد بود.
مده ۵- دانشجوی بورسیه: به افردی اطلاق میگردد که در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و آموزشکده فنی شیراز وابسته به شرکت صنایع الکترونیک ایران مشغول به تحصیل بوده و فقط از کمک هزینه تحصیلی شرکت استفاده نموده و مشمول بورس تحصیلی میگرددند. بدیهی است شریط و ضوابط مربوطه در زمان بورسیه شدن دانشجویان ملاک خواهد بود. و با تغییر ضوابط و شرایط مورد، عطف به ماسبق نخواهد شد.
ماده ۶- کارمند دانشجو: به کارمند رسمی اطلاق میگردد که در یک از دانشگاهها و یا مراکز آموزش عالی مشغول به تحصیل بوده و از تسهیلات تحصیل شرکت برابر مقررات بهرهمند باشد.
ماده ۷- کارمند دانشآموز: به کارمند رسمی اطلاق میگردد که در یکی از دانشگاهها و یا مراکز آموزش عالی مشغول به تحصیل بوده و از تسهیلات تحصیلی شرکت برابر مقرارت بهرهمند باشد.
ماده ۷- کارمند دانشآموز : به کارمند رسمی اطلاق میگردد که در یکی از مدارس و یا هنرستانها مشغول به تحصیل بوده و از تسهیلات شرکت برابر مقرارت بهرهمند باشد.
ماده ۸- بورس تحصیلی: عبارتست از تسهیلات ویژه شرکت صنایع الکترونیک ایران جهت جذب دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و تأمین کادر مورد نیاز علمی شرکت از طریق:
الف- پذیرش دانشجو در آموزشکدهها و مراکز آموزش عالی وابسته به شرکت صنایع الکترونیک ایران و پرداخت کمک هزینه تحصیلی در زمان تحصیل (مانند آموزشکده فنی شیراز).
ب- مصاحبه و انعقاد قرارداد با دانشجویان سایر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پرداخت کمک هزینه تحصیلی در زمان تحصیل.
ج- قرار داد با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پذیرش دانشجو از کنکور سراسری سازمان سنجش آموزش کشور (مازاد بر سهمیه سالانه دانشگاه مرجع).
د- بورس تحصیلی خارج از کشور.
تبصره ۱- مشمولین بند الف و ب صرفاً کمک هزینه تحصیلی بصورت ماهانه دریافت نموده و زمان تحصیل آنها جزء سنوات خدمتی محسوب نمیگردد و پس از اتمام تحصیلات در صورت کسب معدل مورد نظر به استخدام شرکت در خواهند آمد و در غیر اینصورت کمک هزینههای آموزشی بطور کامل از آنان دریافت میگردد.
تبصره ۲- ماده ۹
تبصره: این تسهیلات به پرسنل اعطاء میگردد که در دانشگاههای دولتی روزانه (خارج از محل جغرافیای خدمتی) در رشته های مورد نیاز پذیرفته شوند.
ماده ۱۰- مأموریت تحصیلی: وضعیت پرسنلی است که به صورت پاره وقت (روزانه و یا ساعتی) از خدمت منفک و جهت ادامه تحصیل به دانشگاه، مؤسسات آموزش عالی، مدارس و یا هنرستانهای مربوطه اعزام می گردند.
بخش ۲: ضوابط اعطاء تسهیلات تحصیلی به کارمند دانشجو
ماده ۱۱- لیست رشتههای تحصیلی مورد نیاز شرکت صنایع الکترونیک ایران در مقاطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا و . . . ) و تعداد تقریبی پرسنل مورد نیاز در خرداد ماه هر سال توسط معاونت اداری و معاونت طرح و برنامه از طریق معاونتها/ مدیریتهای آموزشی شرکتهای تابعه تهیه و به منظور آگاهی پرسنل اعلام میگردد.
تبصره: مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا تابع اخذ مجوز از مبادی ذیربط میباشند.
ماده ۱۲- شرکت کلیه پرسنل در آزمونهای ورودی پس از تکمیل و تأکید فرم مجوز شرکت در آزمون امکانپذیر است و صدور هر گونه گواهی یا معرفی نامه جهت ثبت نام در آزمونهای وردی از سوی معاونتهای تابع شرکت، منوط به تکمیل ارائه فرم «مجوز شرکت در آزمون» فرم شماره (۱) توسط پرسنل خواهند بود.
ماده ۱۳- در صورت احراز شرایط، پرسنلی که در یکی از رشتههای تحصیلی مورد نیاز شرکت با در نظر داشتن ماده ۱۱ پذیرفته میشوند با تکمیل فرم مربوطه از تسهیلات تحصیلی بهرهمند میگردند. (فرم شماره۲)
ماده ۱۴- در صورتیکه پرسنل بدون رعایت ضوابط و مقررات این آییننامه موفق به اخذ مدرک در یکی از مقاطع تحصیلی شوند هیچگونه تعهدی در خصوص ارتقاء خدمتی و حقوقی برای شرکت ایجاد نخواهند کرد.
ماده ۱۵- شرط ارائه تسهیلات تحصیلی به کارمندان داشتن حداقل ۲ سال سابقه خدمتی (کار) در شرکت صنایع الکترونیک ایران میباشد.
تبصره۱- حداقل سابقه خدمتی جهت کارشناسانی که در دوره های کارشناسی ارشد پذیرفته میشوند یکسال و از کارشناسی ارشد به دکترا بدون سابقه کار تسهیلات ارائه خواهد شد.
تبصره: ۲- پذیرفته شدگان در دانشگاه علوم و صنایع دفاعی و آموزشکده فنی شیراز از داشتن شرط سابقه اشتغال بکار معاف میباشند.
تبصره ۳- پذیرفته شدگان مراکز آموزش عالی در کنکور سراسری بر طبق ماده7 بند ج چنانچه به استخدام شرکت در آیند از شرط داشتن سابقه کار معافند.
تبصره ۴- فارغ التحصیلان ممتاز (رتبههای اول تا سوم در هر رشته ) که به استخدام شرکت در می آیند چنانچه سایر شرایط استفاده از تسهیلات تحصیلی برای ادامه تحصیل داشته باشند، از داشتن سابقه معافند.
ماده ۱۶- حداکثر سابقه کار جهت برخورداری پرسنل از تسهیلات تحصیلی برابر رابطه زیر محاسبه می گردد.
] (حداقل مدت تعهدات ناشی از تحصیل (سال)) ۲[ -۲۵ (سال)= حداکثر سابقه خدمت (سال)
بخش۱ : آموزشهای عمومی
ماده ۳- کلیه کارمندان در بدو خدمت باید یک دوره یک هفتهای در طول دوره آزمایشی به منظور آشنایی با قوانین و مقررات و آییننامههای ضروری درباره وضعیت خدمتی خود را طی نمایند. مسئول اجرای این امر معاونت / مدیریت آموزشی و انجام آن در سوابق کارگزینی افراد ضبط میگردد.
تبصره: اجرای ماده فوق برای پرسنلی که از ۱/۱/۷۵ به استخدام صا و شرکتهای تابعه در میآیند قابل اجرا است.
ماده ۴- معاونتهای اداری لازم است صورت اسامی پرسنل جدیدالاستخدام را حداکثر هر سه ماه یکبار به آموزش مربوطه منعکس نموده تا آموزش نسبت به برگزاری دورههای آموزش عمومی اقدام نماید و صدور حکم قطعی استخدام با اعلام آموزشی مبنی بر موفقیت فرد در دوره، به معاونت اداری و پرسنلی امکان پذیر خواهد بود.
ماده ۵- مسئولیت تهیه و تنظیم دروس آموزش عمومی بعهده واحدهای آموزشی است و این واحدها موظفند مدرسین را از معاونتهای اداری، ایمنی و بهداشت، حاوابه و . . . جهت تدریس بخدمت بگیرند و مسئولیت یکسانسازی محتوی دوره به عهده پژوهشگاه میباشد.
تبصره: واحدهای آموزشی که امکان برگزاری دوره آموزش عمومی را ندارند میتوانند پرسنل را از خدمت منفک و جهت طی دوره های آموزش عمومی به دیگر شرکتهای تابعه صا مأمور نمایند.
ماده ۶- ارزشیابی و برگزاری آزمون در پایان هر دوره آموزش عمومی الزامی است و حداقل نمره قبول، نمره ۶۰ از ۱۰۰ میباشد.
ماده ۷- گواهی پایان دوره آموزشی عمومی جزو مدارک الزامی پرونده پرسنلی بوده و پروندههائی که فاقد آن باشند از نظر صا ناقص تلقی گشته و معاونت اداری هر شرکت/ صـنایع ملزم است با هماهنگی آموزش نسبـت به تکمیل مدارک اقدام نماید.
ماده ۸- هزینه برگزاری دورههای عمومی بایستی در بودجه سالانه هر واحد آموزشی پیشبینی گردد.
بخش ۲: آموزشهای اختصاصی
ماده ۹- آموزشهای اختصاصی به آموزشهایی گفته میشود که اطلاعات و معلومات پرسنل را در مشاغل مورد تصدی افزایش داده و با معلوماتی که پرسنل بعد از گذراندن دوره کسب مینمایند راندمان کار و مهارتشان در انجام وظایف شغلی بهبود مییابد و زمینههای رشد و ارتقاء وی را فراهم مینماید.
ماده ۱۰- بمنظور ارائه آموزشهای اختصاصی، آموزش هر شرکت/ صنایع ملزم است دورهها را به دو صورت زیر برنامهریزی و اجرا نماید:
الف- از طریق برگزاری دورههای کوتاه مدت در مجموعه تحت پوشش.
ب- از طریق اعزام پرسنل به سایر مراکز آموزشی کشور و خارج از کشور با اجرای ضوابط مربوطه.
تبصره: معرفی پرسنل جهت شرکت و یا اعزام به دورههای آموزش با اخذ نظریه مدیر ذیربط میباشد.
ماده ۱۱- در ارائه آموزشهای اختصاصی مهمترین فاکتور داشتن ارتباط شغلی پرسنل آموزش گیرنده با موضوع آموزش به تشخیص معاون/ مدیر آموزش است و ارائه هر گونه تسهیلات (مأموریت ساعتی، شهریه و . . .) در صورت عدم ارتباط شغلی خلاف مقررات آموزشی تلقی میگردد.
ماده ۱۲- تعیین نیازهای آموزشی کوتاه مدت و تنظیم برنامه سالانه (شش ماهه اول و شش ماهه دوم) در اجرای ماده ۱۱ و پیشبینی بودجه مورد نیاز این برنامه در بودجه سالانه هر واحد آموزش الزامی است. مسئول اجرای هر دو مورد، معاونت/ مدیریت آموزش صنایع یا شرکت میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.