مقاله انواع سقفها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله انواع سقفها دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله انواع سقفها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مقاله انواع سقفها۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انواع سقفها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله انواع سقفها :
مقاله انواع سقفها
سقفها
سقفها به قسمتی از ساختمان اطلاق می شود که برای پوشش و تقسیم طبقات ساختمان از هم ساخته می شود و در صورتیکه حد فاصل بین ساختمان و هوا باشد آنرا بام نامند.
سقفها را بطور کلی به سه دسته بشرح زیر تقسیم می کنند.
۱) سقفهای مستوی یا مسطح .
۲) سقفهای شیب دار.
۳) سقفهای کاذب.
سقفهای مسطح یا مستوی
این سقفها را بر حسب نوع مصالح مصرفی بشرح زیر تقسیم می نمایند.
الف) سقفهای مستوی چوبی
ب) سقفهای مستوی آجری
ج)سقفها مستوی بتنی
الف) سقفهای مستوی چوبی
سقفهای مسطح چوبی را بیشتر در ساختمانهای چوبی یا توده ای که نیروها بوسیله دیوارها به پی و زمین منتقل می شوندو همچنین در نقاطی که چوب ارزان و فراوان است ساخته می شود.
پس از ساختن دیوارها که غالبا از آجر یا سنگ و گاهی از خشت خام است ،سقف را به کمک تیرهای چوبی گرد که دو سر آنها به فواصل معین بر روی دیوار قرار گرفته و روی آنها تخته کوبی می کنند ، می سازند.
نوع بهتر سقفهای فوق به این ترتیب است که پس از تیر ریزی روی آنها را با تخته های نسبتا منظم و درز بندی شده پوشانده و سپس یک لایه حصیر یا نی بافته شده روی آنها می کشند و سپس کف سازی می کنند .
گاهی اگر تخته های پوشش قطور و نسبتا طولانی باشند و دقت کافی در نصب آنها بعمل آمده باشد همان را بعنوان سقف و کف استفاده می کنند.
سقفهای مستوی آجری
ساده ترین سقفهای مستوی آجری سقف ضربی معمولی است که به کمک تیرآهن پوشش که بر حسب دهانه و بارهای وارده و هم چنین فاصله آنها از یکدیگر محاسبه می شوند روی دیوارهای طرفین و یا به تیرآهنهای قویتر، که پل نامیده می شوند ، اتصال و نصب میکنند. سپس بین انها را با طاق های ضربی آجری می پوشانند. فاصله تیرآهن ها را بین ۸۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر میگیرند(معمولا یک متر )
در ساختن سقفهای فولادی آجری نکات زیر را باید در نظر گرفت:
۱)ضد زنگ نمودن تیرآهن های پوششی
۲) قرار دادن زیر سری برای تیرآهن ها
۳)نصب میل مهار
۴) آماده کردن سقف برای کف سازی
۵) نصب توری فلزی
الف) سقفهای کاذب آجری:
مقصود از سقفهای کاذب آجری آنست که سقف کاذب را از آجر به کمک تیرآهن، نبشی و یا سپری نظیر سقفهای آجری با طاق ضربی معمولی بسازیم. سقفهای کاذب آجری را در ساختمانهای کوچک آجری و در مواقعیکه مقدار کار کم باشد می سازند. برای ساختن سقف کاذب آجری معمولا از تیرآهن و آجر عینا مانند سقفهای آجری معمولی استفاده می شود فقط چون سقف مذکور معمولا وزنی جز وزن خود را تحل نمی کند شماره تیرآهن ها از سقف آجری معمولفی نظیر خودش کتر است و بهمین جهت گاهی بجای تیرآهن میتوان از سپری یا نبشی هم استفاده کرد. اگر دیوارهای طرفین نازک بوده و نتوانند وزنی را تحمل کنند تدر اینصورت میتوان تیرآهن ها یا سپری های سقف کاذب آجری را بوسیله میلگرد به تیرآهن های سقف اصلی اتصال داده و بار سقف کاذب را به سقف اصلی انتقال داد.
ب) سقف کاذب بارابیتز:
غیر از سقف کاذب آجری که غالبا وزن خود را به دیوارها و یا پایه های مجاور منتقل میکند سایر سقفهای کاذب وزن خود را به سقف اصلی وارد وتحمیل می نمایند ، بدین معنی که سقف کاذب را بوسیله ای به سقف اصلی متصل و آویزان می سازند.
اگر سقف اصلی آجری باشد برای اتصال سقف کاذب باید پس از ساختن سقف اصلی میلگردهائی که قطر آنها بین ۶ تا ۱۰ میلیمتر می باشد. به فواصل معین (بین ۶۰ سانتیمتر تا یک متر ) و بطول لازم، که بستگی به فاصله ایکه سقف کاذب باید از سقف اصلی داشته باشد دارد.، به تیرآهن های سقف جوش داد و سپس شبکه ای از میلگرد که به میلگردهای فوق وصل می شود ایجاد نمود. محل برخورد میلگردهای شبکه به یکدیگر را با سیم های نازک گالوانیزه می بندند و اتصال شبکه به میل گردهائی که به سقف متصل شده اند با قلاب کردن آنها بهم و بستن آنها با سیم های نازک گالوانیزه و یا با جوش صورت می گیرد.
شبکه میلگردی که در زیر برای بستن و نصب رابیتس به آنها درست مس شود ممکن است از یک سری میلگردهای با قطر مساوی و یا با قطرهای متفاوت ساخته شود.
روش بهتر به اسن ترتیب است که به میلگردها اتصال سپری های نمره ۲ یه ۳ را جوش کرده و شبکه میلگرد زیر را به سپری های فوق وصل نمود. حسن این روش اینست که به علت استقامت بیشتر سپری های سقف کاذب را در اثر وزن خود و اندود و غیره افت نمی کند.
ج) سقف کاذب با صفحات اکوستیک:
صفحات اکوستبک که غالبا از اجسام سبک و متخلخل نظیر چوب پنبه – مقوا و پلاستوفوم و نظائر آنها ساخته می شوند، به ابعاد و اشکال مختلف وجود دارند.
غالب صفحات اکوستیک مربع شکل و به ابعاد بین ۲۰ در ۲۰ سانتیمتر تا ۶۰ در۶۰ سانتیمتر می باشند.
امروزه صفحات اکوستیک و یا ضدصوت را که برای ساخت سقفهای کاذب به منظور جلوگیری از انعکاس و نتقال صوت و همچنین به منظور زیبایی و تزئینات ساختمان بکار می برند با اجسامی نظیر گچ (به صورت صفحات نازک متخلخل یا ساده ) و یا صفحات نازک آلومینیومی متخلخل نیز می سازند. در مورد صفحات اکوستیک آلومینیومی علاوه بر متخلخل کردن آنها گاهی آنها را بصورت دو لایه که در وسط آنها اجسامی مانند پشم شیشه قرار می دهند، و هم چنین برنگهای مختلف می سازند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.