کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل پی دی اف
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی دارای ۱۵۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی :

کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی

کتاب «آموزش آشپزی غذاهای دریایی» نحوه طبخ بیش از نوع غذای دریایی را آموزش می‌دهد؛

کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی
فهرست

استانبولی ماهی، پاستا و میگو، پلوی میگو، پوره ماهی، پیتزای ماهی، تاس کباب ماهی، ته‌چین میگو، خوراک فیله ماهی، خوراک ماهی، خوراک ماهی ادویه‌دار، خوراک‌ ماهی‌ با سیر، خوراک ماهی تن لیلا، خوراک ماهی کیلکا، خوراک ماهی و سبزیجات، خوراک میگو، خوراک میگو ایتالیایی، خوراک میگو و سبزیجات، خورش ماهی، خورشت میگو ساده، دلمه فلفل سبز با ماهی، دلمه کلم برگ ماهی، راگو ماهی، تن (اسپانیایی)، رولت ماهی، ریز نکته‌هایی راجع به ماهی، سوپ ماهی آمور (روش ایرانی)، سوپ ماهی پرورشی، سوپ ماهی کپور، شامی با ماهی کپور، طبخ ماهی در فر و بدون استفاده از روغن برای افراد با کلسترول بالا، طبخ قزل‌آلا در فر. طبخ ماهی بدون استخوان، طرز تهیه کباب شیر ماهی در فر، طریقه طبخ ماهی‌های جنوب، فیش برگرماهی، فیله ماهی با اسفناج، فیله ماهی با ژامبون گوشت، فیله ماهی با سبزیجات، فیله ماهی سوخاری، فیله ماهی قزل آلا، قزل آلا با سس سبزیجات، قزل آلای سرخ شده با انواع قارچ (ماهی شکم‌پر)، قزل‌آلا با سس لهستانی، قلیه ماهی، قلیه ماهی (غذای جنوب ایران)، کباب قزل آلا، کباب لقمه ماهی، کباب ماهی قزل آلا، کباب میگو، کتلت تن ماهی با طعم جعفری، کلوچ ماهی، کوفته‌ ماهی‌، کوکوی سبزی با ماهی (انواع ماهیان پرورشی)، گراتینه میگو، ماهی و میگو با سس تند‎، ماکارونی با ماهی کپور، ماکارونی بامیگو، ماهی آزاد، ماهی استروژن، ماهی با قارچ و کاری، ماهی در فر، ماهی سالمون با سس آوکادو، ماهی سالمون با گردو و سس مایونز، ماهی سرخ شده، ماهی سرخ شده با گوجه فرنگی، ماهی سوخاری با سس لیمویی، ماهی سوف یا سفید (کباب)، ماهی‌ شکم‌پر، ماهی شوریده با تمبر هندی، ماهی قزل آلا با سس مرزه، ماهی قزل آلا رول شده، ماهی کبابی، ماهی مِیدم (غذای جنوب ایران)، ماهی و جعفری، میگو با ادویه هندی، میگو با خمیر مخصوص به سبک ژاپنی، میگو با سس پرتقال (غذاهای دریایی)، میگو با سس پرتقال، میگو پفکی، میگو‌ پلو اسپانیایی، میگو ژاپنی، نکاتی برای طبخ ماهی، یک نوع ماهی با فلفل قرمز و سبز (سنگالی).

نوع فایل:Pdf

سایز: ۱.۱۵ MB

تعداد صفحه:۱۵۴

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.