گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران دارای ۱۷۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران :
گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران
از زمانی که بشرعلاوه بر مصرف آب نوشیدنی توانست موادی چون طعم¬دهنده¬ها و شیرین¬کننده¬ها را به آب اضافه کند تاریخ نوشابه¬سازی شکل گرفت، گرچه تاریخ دقیق پیدایش آن به درستی مشخص نیست ولی تصور بر آن است که ابتدا در خاورمیانه و بویژه در نواحی جنوبی ایران و در خوزستان روش¬هایی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل ابداع کرده بودند با رقیق کردن آن، شربت¬هایی تهیه می¬کردند که بیشتر جنبه درمانی داشت که این به ۲۵۰۰ سال پیش برمی¬گردد. شاید بتوان گفت که نیشکر سوخته و یا کارامل رقیق شده جزء اولین نوشابه¬هایی باشد که حاوی طعم کارامل و شکر است.
گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول
۱- مقدمه: ۱
تاریخچه نوشابه¬سازی در جهان: ۲
تاریخچه نوشابه¬سازی در ایران: ۴
تاریخچه کارخانه زمزم: ۵
مشخصات کلی کارخانه زمزم شرق تهران: ۶
اهمیت مصرف نوشابه: ۷
۲- خط تولید : ۱۰
۱-۲- دستگاه تخلیه¬کننده بطری از جعبه (Un Caser) 10
۲-۲- بطری¬شور “Bottle Washer” 10
۳-۲- آئینه¬بان ۱۵
۴-۲- فلومیکس (Flow-Mix) 15
۵-۲- هواگیر آب (Deaerator) 16
۶-۲- کربوکولر ۱۷
۷-۲- کمپرسورها ۱۹
۸-۲- کندانسورها ۱۹
۹-۲- پرکردن بطریها و بسته¬بندی: ۲۰
۱۰-۲- دستگاه تشتک¬زن ۲۱
۱۱-۲- پرکردن جعبه نوشابه (Case Packer) 22
عنوان صفحه
فصل دوم
الف) آب ۲۵
مقدمه: ۲۵
ویژگیهای آب مصرفی در صنایع نوشابه¬سازی: ۲۷
۱-۱- خواص فیزیکی آب: ۲۹
۲-۱- خواص شیمیایی آب ۳۱
انواع موادشیمیایی مصرفی جهت تصفیه آب ۴۱
عملیات واحد تصفیه آب ۴۲
ب) واحد عصاره: ۴۸
عصاره یا بنیان نوشابه: ۴۸
افزودنیهای مجاز در نوشابه: ۴۸
شیرین¬کننده¬ها (Sweeers) 49
تهیه شربت اولیه از شکر جامد: ۵۰
فیلتراسیون شربت اولیه: ۵۱
روشهای فیلتراسیون شربت اولیه: ۵۱
تهیه شربت نهایی (عصاره): ۵۳
روش نگهداری و ذخیره عصاره غلیظ نوشابه: ۵۳
انواع عصارهها: ۵۴
۱- عصاره کولا ۵۴
۲- عصاره¬های پرتقالی: ۵۶
۳- عصاره نوشابه¬های ساده ۵۷
۴- عصاره آب میوه¬جات ۵۸
ج- واحد گاز دی اکسید کربن CO2 59
دی اکسید کربن و خصوصیات گاز کربنیک در نوشابه ۵۹
عنوان صفحه
روش تولید گاز CO2 : 59
د- «واحد CAN» 62
مشخصات قوطی¬های فلزی: ۶۲
بسته¬بندی محصول: ۶۳
تفاوت پر کردن قوطی با پر کردن بطری: ۶۴
د- کنترل کیفی: ۶۵
۱- د- آزمایشهای مربوط به آب: ۶۶
۲-د- آزمایش مربوط به عصاره خانه: ۶۸
۳-د- آزمایش واحد تولید گاز CO2 : 68
۴-د- آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه: ۶۹
اندازه¬گیری قند قبل از هیدرولیز و بعد از هیدرولیز: ۷۴
۵-د- اندازه¬گیری درصد سود کاستیک در بطری شور: ۷۶
۶-د- آزمایش بطری خارج شده از بطری شور: ۷۷
۷-د- تعیین خاکستر کل: ۷۷
۸-د- تعیین مقدار بنزوات سدیم برحسب اسید بنزوئیک: ۷۷
۹-د- آزمایشهای میکروبی: ۷۸
۹-۳-MOهای مسئول فساد ۸۲
هدف از آزمایشهای میکروبی در نوشابه¬ها: ۸۵
شمارش میکروب (توتال کانت) : ۸۶
کپک و مخمر: ۸۶
کلی فرم ۸۶
مسائل بهداشتی در کارخانه: ۸۷
بهداشت کارکنان: ۸۷
بهداشت انبارها: ۸۷
عنوان صفحه
مایعهای مخصوص تمیزکننده: ۸۹
دستگاههای تمیزکننده: ۹۱
عوامل مؤثر در استریلیزه نمودن صحیح: ۹۳
استریلیزه نمودن قسمتهای مختلف دستگاه: ۹۴
صادرات و واردات : ۹۴
فصل سوم
موقعیت شغلی کارآموز: ۹۶
امور جاری در دست اقدام کارخانه زمزم : ۹۶
محاسن و معایب : ۹۶
فصل چهارم
نتیجه¬گیری: ۹۸
پیشنهادات: ۹۹
توصیه¬ها: ۹۹
ضمیمه¬ها (استانداردها) : ۱۰۰
منابع: ۱۱۲
فصل اول
۱- مقدمه:
آب قسمت اعظم و مهمی از رژیم غذایی متعادل روزانه به شمار می¬آید و بدن برای انجام یکسری از فعل و انفعالات و واکنش¬ها به آب نیاز دارد که می-توان هضم و جذب غذا و نهایتاً دفع مواد زائد، تنظیم درجه حرارت بدن جذب اکسیژن در شش¬ها و دفع انیدریک و تغییرات شیمیایی درون عضلات و نرم شدن مفصلها را نام برد.
بدن روزانه به ۸ لیوان آب نیاز دارد که مقداری از آن از طریق غذاهای مختلف به بدن می¬رسد و ۵ الی ۶ لیوان دیگر برحسب عادات غذایی و به صورتهای مختلف وارد بدن می¬شود.
نوشیدن شیر بسیار مطلوب است ولی متأسفانه به حد کفایت موجود نبوده است. آب میوه هم به علت گرانی درحد نسبتاً کمی در مقایسه با نوشابه-های دیگر مصرف می¬شود و در برخی از شهرها مانند تبریز، شیراز و مشهد و … عرقیات که عصاره تقطیر بعضی از گیاهان است رواج دارد. آشامیدنی¬های دیگر مانند آب معدنی، قهوه، نسکافه و … به مقدار کم مصرف می¬شود.
در کشور آمریکا نسکافه با شیر یا کافی¬میت، در انگلیس چای، در فرانسه شراب، در برزیل قهوه و در پاکستان شیر مصرف می¬شود. اما در ۲۰۰ سال اخیر در رژیم غذایی مردم دنیا نوشابه¬های غیرالکلی یا سبک رواج پیدا کرده است که این محصولات غذایی دارای دو خصوصیت عمده می¬باشند:
۱- این محصولات بصورت مایع و برای رفع عطش مصرف می¬شوند.
۲- محصولاتی هستند که گذشته از قند موجود در آن که ارزش کالری-زایی دارد، معمولاً ارزش غذایی دیگری ندارند.
اصطلاح نوشابه حدود ۳۰ سال است که در زبان فارسی رواج پیدا کرده است. نوشابه¬ها جزء نوشیدنی¬ها به حساب می¬آیند تفاوت نوشیدنی¬ها با آشامیدنی¬ها این است که آشامیدنی¬ها گذشته از جنبه فرح¬بخش بودن نیاز بدن را تأمین می¬کنند اما در مورد نوشیدنی¬ها هیچ کوششی جهت اثبات مغذی بودن آنها انجام نمی¬شود.
نوع فایل: word
سایز : ۱۷.۴ MB
تعداد صفحه:۱۶۰
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.