گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران دارای ۱۷۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران :

گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران

از زمانی که بشرعلاوه بر مصرف آب نوشیدنی توانست موادی چون طعم¬دهنده¬ها و شیرین¬کننده¬ها را به آب اضافه کند تاریخ نوشابه¬سازی شکل گرفت، گرچه تاریخ دقیق پیدایش آن به درستی مشخص نیست ولی تصور بر آن است که ابتدا در خاورمیانه و بویژه در نواحی جنوبی ایران و در خوزستان روش¬هایی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل ابداع کرده بودند با رقیق کردن آن، شربت¬هایی تهیه می¬کردند که بیشتر جنبه درمانی داشت که این به ۲۵۰۰ سال پیش برمی¬گردد. شاید بتوان گفت که نیشکر سوخته و یا کارامل رقیق شده جزء اولین نوشابه¬هایی باشد که حاوی طعم کارامل و شکر است.

گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران
فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول

۱- مقدمه: ۱

تاریخچه نوشابه¬سازی در جهان: ۲

تاریخچه نوشابه¬سازی در ایران: ۴

تاریخچه کارخانه زمزم: ۵

مشخصات کلی کارخانه زمزم شرق تهران: ۶

اهمیت مصرف نوشابه: ۷

۲- خط تولید : ۱۰

۱-۲- دستگاه تخلیه¬کننده بطری از جعبه (Un Caser) 10

۲-۲- بطری¬شور “Bottle Washer” 10

۳-۲- آئینه¬بان ۱۵

۴-۲- فلومیکس (Flow-Mix) 15

۵-۲- هواگیر آب (Deaerator) 16

۶-۲- کربوکولر ۱۷

۷-۲- کمپرسورها ۱۹

۸-۲- کندانسورها ۱۹

۹-۲- پرکردن بطریها و بسته¬بندی: ۲۰

۱۰-۲- دستگاه تشتک¬زن ۲۱

۱۱-۲- پرکردن جعبه نوشابه (Case Packer) 22

عنوان صفحه

فصل دوم

الف) آب ۲۵

مقدمه: ۲۵

ویژگیهای آب مصرفی در صنایع نوشابه¬سازی: ۲۷

۱-۱- خواص فیزیکی آب: ۲۹

۲-۱- خواص شیمیایی آب ۳۱

انواع موادشیمیایی مصرفی جهت تصفیه آب ۴۱

عملیات واحد تصفیه آب ۴۲

ب) واحد عصاره: ۴۸

عصاره یا بنیان نوشابه: ۴۸

افزودنیهای مجاز در نوشابه: ۴۸

شیرین¬کننده¬ها (Sweeers) 49

تهیه شربت اولیه از شکر جامد: ۵۰

فیلتراسیون شربت اولیه: ۵۱

روشهای فیلتراسیون شربت اولیه: ۵۱

تهیه شربت نهایی (عصاره): ۵۳

روش نگهداری و ذخیره عصاره غلیظ نوشابه: ۵۳

انواع عصارهها: ۵۴

۱- عصاره کولا ۵۴

۲- عصاره¬های پرتقالی: ۵۶

۳- عصاره نوشابه¬های ساده ۵۷

۴- عصاره آب میوه¬جات ۵۸

ج- واحد گاز دی اکسید کربن CO2 59

دی اکسید کربن و خصوصیات گاز کربنیک در نوشابه ۵۹

عنوان صفحه

روش تولید گاز CO2 : 59

د- «واحد CAN» 62

مشخصات قوطی¬های فلزی: ۶۲

بسته¬بندی محصول: ۶۳

تفاوت پر کردن قوطی با پر کردن بطری: ۶۴

د- کنترل کیفی: ۶۵

۱- د- آزمایشهای مربوط به آب: ۶۶

۲-د- آزمایش مربوط به عصاره خانه: ۶۸

۳-د- آزمایش واحد تولید گاز CO2 : 68

۴-د- آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه: ۶۹

اندازه¬گیری قند قبل از هیدرولیز و بعد از هیدرولیز: ۷۴

۵-د- اندازه¬گیری درصد سود کاستیک در بطری شور: ۷۶

۶-د- آزمایش بطری خارج شده از بطری شور: ۷۷

۷-د- تعیین خاکستر کل: ۷۷

۸-د- تعیین مقدار بنزوات سدیم برحسب اسید بنزوئیک: ۷۷

۹-د- آزمایشهای میکروبی: ۷۸

۹-۳-MOهای مسئول فساد ۸۲

هدف از آزمایشهای میکروبی در نوشابه¬ها: ۸۵

شمارش میکروب (توتال کانت) : ۸۶

کپک و مخمر: ۸۶

کلی فرم ۸۶

مسائل بهداشتی در کارخانه: ۸۷

بهداشت کارکنان: ۸۷

بهداشت انبارها: ۸۷

عنوان صفحه

مایعهای مخصوص تمیزکننده: ۸۹

دستگاههای تمیزکننده: ۹۱

عوامل مؤثر در استریلیزه نمودن صحیح: ۹۳

استریلیزه نمودن قسمتهای مختلف دستگاه: ۹۴

صادرات و واردات : ۹۴

فصل سوم

موقعیت شغلی کارآموز: ۹۶

امور جاری در دست اقدام کارخانه زمزم : ۹۶

محاسن و معایب : ۹۶

فصل چهارم

نتیجه¬گیری: ۹۸

پیشنهادات: ۹۹

توصیه¬ها: ۹۹

ضمیمه¬ها (استانداردها) : ۱۰۰

منابع: ۱۱۲

فصل اول

۱- مقدمه:

آب قسمت اعظم و مهمی از رژیم غذایی متعادل روزانه به شمار می¬آید و بدن برای انجام یکسری از فعل و انفعالات و واکنش¬ها به آب نیاز دارد که می-توان هضم و جذب غذا و نهایتاً دفع مواد زائد، تنظیم درجه حرارت بدن جذب اکسیژن در شش¬ها و دفع انیدریک و تغییرات شیمیایی درون عضلات و نرم شدن مفصلها را نام برد.

بدن روزانه به ۸ لیوان آب نیاز دارد که مقداری از آن از طریق غذاهای مختلف به بدن می¬رسد و ۵ الی ۶ لیوان دیگر برحسب عادات غذایی و به صورتهای مختلف وارد بدن می¬شود.

نوشیدن شیر بسیار مطلوب است ولی متأسفانه به حد کفایت موجود نبوده است. آب میوه هم به علت گرانی درحد نسبتاً کمی در مقایسه با نوشابه-های دیگر مصرف می¬شود و در برخی از شهرها مانند تبریز، شیراز و مشهد و … عرقیات که عصاره تقطیر بعضی از گیاهان است رواج دارد. آشامیدنی¬های دیگر مانند آب معدنی، قهوه، نسکافه و … به مقدار کم مصرف می¬شود.

در کشور آمریکا نسکافه با شیر یا کافی¬میت، در انگلیس چای، در فرانسه شراب، در برزیل قهوه و در پاکستان شیر مصرف می¬شود. اما در ۲۰۰ سال اخیر در رژیم غذایی مردم دنیا نوشابه¬های غیرالکلی یا سبک رواج پیدا کرده است که این محصولات غذایی دارای دو خصوصیت عمده می¬باشند:

۱- این محصولات بصورت مایع و برای رفع عطش مصرف می¬شوند.

۲- محصولاتی هستند که گذشته از قند موجود در آن که ارزش کالری-زایی دارد، معمولاً ارزش غذایی دیگری ندارند.

اصطلاح نوشابه حدود ۳۰ سال است که در زبان فارسی رواج پیدا کرده است. نوشابه¬ها جزء نوشیدنی¬ها به حساب می¬آیند تفاوت نوشیدنی¬ها با آشامیدنی¬ها این است که آشامیدنی¬ها گذشته از جنبه فرح¬بخش بودن نیاز بدن را تأمین می¬کنند اما در مورد نوشیدنی¬ها هیچ کوششی جهت اثبات مغذی بودن آنها انجام نمی¬شود.

نوع فایل: word

سایز : ۱۷.۴ MB

تعداد صفحه:۱۶۰

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.