بررسی گیاه شناسی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی گیاه شناسی دارای ۹۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی گیاه شناسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی گیاه شناسی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی گیاه شناسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی گیاه شناسی :

بررسی گیاه شناسی

استفاده از گیاهان دارویی به قدمت عمر عقلی و رشد شعور انسان است. چون امراض با پیدایش بشر متولد شده اند و اسناد چند هزار ساله موجود در تاریخ طب و داروسازی حاوی تجربیات و اطلاعات ارزشمند گیاهی درمانی می‌باشد. خدمات علماء و دانشمندان مسلمان نظیر جابربن حیان، زکریای رازی، ابونصر فارابی، ابو علی سینا و امثال ایشان که سر آمد علوم شیمی، پزشکی و دارو سازی عصر خود بودند، به اندازه ای است که هنوز هم جوامع انسانی از پرتو آنها در زمینه‌های مذکور استفاده می‌کند. تا چند دهه گذشته، آنچه که به عنوان دارو مورد استفاده قرار می‌گرفت، از منابع طبیعی و بطور عمده از گیاهان به دست می‌آمد. در کشور ما سطح وسیعی از دشتها و مراتع پوشیده از گیاهانی است که خواص مختلف دارویی دارند. گونه‌های مختلف گیاه جنس درمنه از لحاظ داشتن خواص مختلف و موارد استفاده متفاوت در مقایسه با بسیاری از گیاهان دیگر شاخص بوده و ارزشهای چند جانبه دارد و البته گونه درمنه دشتی نیز در مناطق رویشی استپی، نیمه بیابانی و بیابانی حضور بارز داشته و نحقیقات نشان می‌دهد ماده سنتونین موجود در سرشاخه‌های آن دارای اثرات دارویی بوده و جهت دفع انگل بکار می‌رود.

با پیشرفت سریع علوم، از یکسو و مسایل اقتصادی از سوی دیگر، از مصرف گیاهان دارویی بصورت گذشته کاسته شد و داروهای شیمیایی در بسیاری موارد جایگزین گیاهان شدند. تجربه چند دهه اخیر نشان داد که داروهای شیمیایی با تمام کارآیی، اثرات نامطلوب بسیاری دارند و روشن شده است که کمترین ماده خالصی وجود دارد که فاقد اثرات سوء باشد و این آثار سوء هم از طریق درمان مستقیم اعمال می‌شود و هم از طریق نفوذ برخی از این داروها در خاک و جذبشان توسط گیاهان مورد استفاده انسانها و حیوانات، اعمال اثر می‌کنند و البته از جمله آنها، می‌توان لوامیزول را نام برد (۴۱).

به همین دلیل، بازگشت به استفاده از گیاهان دارویی مورد توجه بسیار قرار گرفته است و دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی و سازمان بهداشت جهانی، برنامه‌های وسیعی جهت استفاده از گیاهان دارویی تدارک دیده اند. این مراکز نقش گیاهان دارویی را در ارتباط با مواد مختلف در قرن ۲۱ سرنوشت ساز تلقی نموده اند (۴۱).

اما استفاده صحیح از گیاهان دارویی، مشروط به وجود اطلاعات دقیق و علمی است. مسئله مقاومتهای دارویی نیز هشداری جهت تجدیدنظراستفاده از داروهای شیمیایی تلقی می‌شود و البته داروهای ضد انگلی نیز از این امر مستثنی نبوده و مقاومت نسبت به آنها به درجات مختلف ایجاد شده است.

از طرفی عفونتهای انگلی، در حال حاضر، به عنوان بیماریهای مزمن فراوان و جدی مطرح هستند و آلودگیهای وسیع را در تمام نقاط دنیا و از جمله در ایران ایجاد می‌کنند.

مجموعه این عوامل ما را به سمت بررسی علمی و آزمایشگاهی اثر ضد انگلی، ۲ گونه از گیاه درمنه که البته به فراوانی در منطقه کرمان وجود دارند و ردپایی از اثر ضد انگلی آنها نیز در متون طبی قدیمی یافت می‌شود و ضمنا انگل، پارابرونما اسکریابینی نیز، طبق تحقیقات انجام شده در منطقه کرمان شیوع زیادی دارد و همچنین این انگل مقاومت خوبی نیز در محیط آزمایشگاهی دارد(۱۷ و ۳۸). با توجه به این دلایل بر آن شدیم تا در پی بررسی اثر ضد انگلی گیاه درمنه بر روی انگل پارابرونما اسکریابینی باشیم.

گیاه شناسی گیاه درمنه (آرتمیزیا) [۱]

۱-۲- جایگاه گیاه در طبقه بندی گیاهی

سلسله [۲]: گیاهان [۳]

شاخه[۴]: نهاندانگان [۵]

رده[۶]: دو لپه ای [۷]

زیر رده[۸]: گل ستاره ای [۹]، پیوسته گلبرگان

راسته[۱۰]: آفتابگردان [۱۱]

خانواده[۱۲]: گل مرکبان [۱۳]، (آفتابگردان)[۱۴]، کامپوزیته[۱۵]

زیرخانواده [۱۶]: پرتو آساها [۱۷](رادیه)

طایفه [۱۸]: بابونه [۱۹]

سرده[۲۰]: درمنه[۲۱]

گونه ۱ : آرتمیزیا سیبری [۲۲]

گونه۲: آرتمیزیا سانتولینا [۲۳]

آرتمیزیا

۲-۲- اختصاصات پیوسته گلبرگان

این گروه شامل پنجاه هزار گونه در جهان است. شامل گروهی از گیاهان گلدار واجد برگهای غالبا ساده و فاقد گوشوارک، جام پیوسته، برچه‌های متصل به هم و تخمکهایی تک پوششی هستند (۳۳).

۱-۲-۲- راسته آسترال

گیاهان این راسته، گلهایی با آرایش حلقه ای کاسه و جام و نافه پنج پر (۵ قطعه) مشخص می‌شوند. براثر عدم رشد برخی از قطعات گلپوش و نافه و یا پیوستگی آنها به هم، تعداد قطعات گل، تغییر حاصل می‌کند، و ممکن است به کمتر از ۵ برسد. در گیاهان این راسته پرچمها همیشه روی لوله جام قرار دارند. تخمدان همواره ناشکوفا و محتوی یک دانه (فندقه) است. در بیشتر رده بندیهای کنونی، راسته آسترال، فقط به یک تیره کاسنی منحصر می‌شود (۳۳).

۲-۲-۲- تیره کاسنی

از تیره‌های بزرگ گیاهان ۲ لپه ای و آخرین تیره این گروه به شمار می‌آید. این گیاهان عموما علفی، بندرت چوبی یا پیچان بوده، دارای برگهای متناوب و ساده یا کم و بیش باپهنک بریده و به اشکال مختلف هستند. تیره کاسنی حدود ۱۰۰۰ جنس و ۰۰۰/۲۰ گونه دارد که تقریبا در تمام سطح کره زمین پراکنده اند. این تیره به ۴ زیر تیره تقسیم می‌شود. که جنس آرتمیزیا به زیر تیره پرتو آساها تعلق دارد(۱،۷، ۱۹، ۳۳).

اختصاصات عمومی تیره کاسنی

۱-۲-۲-۲- اختصاصات دستگاه رویشی

در این تیره بزرگ انواع حالات رویشی از علفهای فصلی، یکساله و چند ساله و بندرت درختچه ای هستند. این گیاهان تقریبا با تمام محیطها و ارتفاعات مختلف سازش یافته اند و پوشش متراکم گونه‌هایی از این تیره که در ارتفاعات بالا می‌رویند، بسیار چشمگیر است. اندامهای ذخیره ای زیر زمینی در برخی از گونه‌های تیره مانند کوکب و سیب زمینی ترشی وجود دارد. در اندامهای هوایی این گیاهان، مواد ذخیره ای به صورت اینولین است.

برگها دارای اشکال بسیار متنوع اند ولی وجه مشترک همه آنها نداشتن گوشوارک است در اکثر گیاهان تیره، پهنگ دارای بریدگیهای عمیق با اشکال مختلف است. برگهای گیاهان کوهستانی را نیز معمولا پوششی ضخیم از کرک پوشانده است. بسیاری دارای برگهای با حاشیه خاردار هستند (۳۳).

۳-۲-۲-۲ – اختصاصات دستگاه زایشی

از آنجا که بر سطح کپه این گیاهان گلهای بیشماری قرار دارند، کپه‌ها را گلهای مرکب می‌نامند و به همین جهت کمپوزه یا کمپوزیته به این تیره داده شد. در تالیفات و ترجمه‌های گذشته نیز نام این تیره را “مرکبان” نوشته اند. تعداد گلهای موجود در کپه‌ها متفاوت است در کپه‌های درمنه (آرتمیزیا) تعداد گل بسیار اندک است. گرده افشانی توسط حشرات در تیره کاسنی با حداکثر تکامل گل آذین در این تیره، امری بسیار سازش یافته است. خود گشنی (خود باروری) تقریبا بسیار نادر است زیرا رسیدن دانه گرده قبل از آمادگی کلاله برای پذیرش گرده صورت می‌گیرد (۳۳).

یکی از اهداف ما دراین تحقیق شناسایی بهتر گیاهان دارویی و استفاده صحیح از آنها و البته بالابردن توانایی شناسایی و استفاده از گیاهان بومی بوده است.اطلاعات بسیار زیادی اززمانهای گذشته و حاضر در دست است که نشان می‌دهد در سیستم پزشکی سنتی از گونه‌های مختلف گیاه درمنه،استفاده‌های دارویی منتوع و زیادی می‌شده است و البته هنوز هم استفاده می‌شود.یکی از موارد کاربرد وسیع درمنه در طب سنتی نیز، استفاده از آن به عنوان داروی ضد انگل بوده است (۸؛ ۱۲، ۱۶، ۲۲، ۲۳، ۲۴). لذا آزمایشاتی که بتواند کاربرد ستنی گیاه درمنه را به عنوان ضد انگل، از طریق علمی نیز به اثبات برساند، مفید وکارساز به نظر رسید.

چرا که عفونتهای انگلی نیز از جمله درگیریهای حائز اهمیت به شمار می‌روند . بویژه که انگل پارابرونما اسکرویابینی طبق تحقیقات و گزارشات علمی موجود، یکی از انگلهای شایع در استان کرمان می‌باشد(۱۷، ۳۸).

بالطبع به دلیل شیوع بالا،اندازه مناسب و آسان بودن بررسی حرکات نیز، یکی از انگلهای مناسب جهت بررسی تاثیرات ضد کرمی ایت عصاره محسوب می‌شود.

ناگفته نماند، تحقیقات متعدد نشان می‌دهد که استفاده وسیع از داروهای ضد انگلی شیمیایی،مقاومتهای دارویی را در بسیاری از انگلها به وجود آورده است .به عنوان مثال فاگبمی[۲۴] (۲۰۰۳) مقاومت مرحله لاروی انگل استرونژیلوس را در ۱۰ گروه گوسفند، در مقابل ۴داروی ضد انگلی بررسی کردند. مقاومت مقابل داروی آلبندازول[۲۵] در ۲ گروه از گوسفندان دیده شد،در مقابل فبانتل [۲۶] در ۱ گروه،در برابر لوامیزول در ۳ گروه و در مقابل مورانتل [۲۷] هم در ۲گروه از گوسفندان مقاومت دیده شد.

این موضوع نیز عامل سوق دهنده دیگری به سوی تحقیق حاضر بود.ودر این تحقیق، ما از انواع عصاره‌های آبی متانولی و اتانولی در هر دو گونه آرتمیزیا سیبری و آرتمیزیا سانتولینا،جهت انجام آزمایشات استفاده کردیم (۵۶، ۷۰).

بر اساس نتایج به دست آمده از آزمایشات ما گونه آرتمیزیا سیبری، اثر قابل توجه ضد انگل پارابرونما اسکریابینی در محیط آزمایشگاه نشان داد که این تاثیر قابل مقایسه با لوامیزول می‌باشد. در بین عصاره‌های آبی،متانولی و اتانولی گیاه درمنه گونه آرتمیزیاسیبری مؤثرترین عصاره در بین عصاره‌ها بود. بعد از عصاره اتانولی گیاه درمنه گونه آرتمیزیاسیبری، عصاره متانولی آن موثر بوده و عصاره آبی گونه آرتمیزیاسیبری کمترین اثر را در بین ۳ توع عصاره این گونه داشت.

در مورد گونه آرتمیزیا سانتولینا،عصاره متانولی این گونه،مؤثرتر از عصاره آبی و اتانولی بود.و عصاره اتانولی آرتمیزیا سانتولینا هم،اثر ضد انگلی قویتری را نسبت به عصاره آبی همین گونه نشان داد.

اقبال و همکاران (۲۰۰۴)اثر ضد انگلی عصاره آبی و متانولی گیاه آرتمیزیا برویفولیا[۲۸] را طی آزمایشات در محیط آزمایشگاهی و در بدن موجود زنده بر روی انگل همانکوس کونتورتوس بررسی کردند.

غلظت بکار رفته از هر دو نوع عصاره در محیط آزمایشگاه ۲۵ میلی گرم به ازای هر میلی لیتر بوده است، آزمایشاتی که در محیط آزمایشگاه انجام شدند، موثر بودن هر دو عصاره آبی و متانولی گیاه مذکور را بر انگل همانکوس کونتورتوس نشان دادند. البته عصاره متانولی دارای اثر قویتری بود نسبت به عصاره آبی لازم به ذکر است که تاثیر عصاره‌ها،از داروی لوامیزول که به عنوان شاهد بکار رفته بود کمتر بوده است. به این ترتیب که در همه موارد انگلها بعد از ۶ ساعت کاملا مرده بودند اما در مورد عصاره‌ها، بعد ۶ ساعت، اگر چه تعداد قابل توجهی از انگلها مرده بودند اما هنوزتعداد اندکی زنده باقی مانده بودند.

در آزمایشات ما نیز عصاره‌های متانولی واتانولی مؤثرتراز عصاره آبی نشان دادند وشاید با توجه به این دو نتیجه مشابه بتوان گفت ماده مؤثر در گیاه که باعث ایجاد اثر ضد انگلی درآن می‌شود، توسط متانول واتانول بهتر استخراج می‌شود.

در آزمایشات اقبال و همکاران (۲۰۰۴) عصاره آبی گونه آرتمیزیا برویفولیا، در غلظت ۲۵ میلی گرم به ازای هر میلی‌لیتر، پس از ۶ ساعت باعث مرگ ۳۰ درصد از انگلهاشده است و لوامیزول بکاررفته در آزمایش آنها پس از ۶ ساعت، تمام انگلها را کشته. در آزمایشات ما نیز در مورد عصاره آبی گونه آرتمیزیا سیبری، پس از ۶ ساعت، ۳۰ درصد انگلها مرده بودند. ضمنا در آزمایش ما نیز لوامیزول پس از ۶ ساعت، مرگ و میر ۱۰۰ درصدی در انگلها ایجاد کرد. ضمن اینکه بیشترین غلظت لوامیزول در آزمایشات ما با غلظت لوامیزول بکاررفته در آزمایشات اقبال و همکاران (۲۰۰۴)برابر بوده است رمان ومقدار اثر عصاره‌های آبی آرتمیزیا سیبری در آزمایش ما وآرتمیزیا برویفولیا در آزمایش اقبال،مشابه هم می‌باشد. ودرمورد هر دودرزمانی که لوامیزول باعث مرگ همه انگلها شده،این دو عصاره از ۲ گونه آرتمیزیا باعث مرگ ۳۰درصد از انگلها شدند. در مورد عصاره آبی آرتمیزیا سانتولینا،هم پس از۶ساعت،باعث مرگ ۳۰ درصدازانگلها شده اما با این تفاوت که لوامیزول پس از۳ساعت،همه انگلها رانابود کرده بنابراین در مقایسه با آرتمیزیا برویفولیا،اثر ضد انگلی ضعیف تری را نشان میدهد. در مورد عصاره متانولی آرتمیزیا برویفولیا،زمانی که لوامیزول باعث مرگ همه انگلها شده بود. ۸۰ درصد انگلها مرده بودند .و درمورد عصاره متانولی آرتمیزیا سیبری،در زمانی که لوامیزول همه انگلها را کشته بود، عصاره متانولی ۵۰ درصد از انگلها را از بین برده بود. بنابراین عصاره متانولی گیاه آرتمیزیا برویفولیا مؤثرتراز عصاره متانولی آرتمیزیا سیبری به نظر می‌رسد.

عصاره متانولی آرتمیزیا سانتولینا،در زمانی که لوامیزول همه انگلها را کشته،تنهاباعث مرگ ۱۰ درصد از انگلها شده است در نتیجه عصاره متانولی آرتمیزیا برویفولیا از عصاره متانولی آرتمیزیا سانتولینا هم مؤثرترو قویتر عمل کرده است . البته لازم به ذکر است که این نتایج مربوط به غلظت ۲۵ میلی گرم به ازای هر میلی لیتر عصاره‌ها هستند ودرغلظت‌های بالاتر،عصاره‌های ما نتایج در خور توجهی را نشان دادند. ضمناً در مورد عصاره آبی آرتمیزیا برویفولیا،انگلهای مرده پس از اینکه در PBS تازه قرار داده شدند مجدداً از خود حرکاتی رانشان دادند حال آنکه در آزمایشات ما انگلها ی مرده پس از قرار گرفتن در PBS تازه و با حرارت بالاتر،هیچگونه حرکتی از خود نشان ندادند. درخصوص مقایسه زنده ماندن انگل پارابرونما و همانکوس در محیط PBS،نتایج مشابهی مشاهده نشد. در آزمایشات ما،انگل پارابرونما، تا، ۱۰ساعت بعد از شروع آزمایشات، درمحیط PBS،کاملاً دارای حرکات واضح بود و حتی در مواردی که بمدت ۲۴ ساعت هم نگهداری می‌شدند،باز زنده می‌ماندند،اما در آزمایشات اقبال و همکارانش(۲۰۰۴)،تعدادی از انگلهای همونکوس بعداز ۶ ساعت از شروع آزمایش،دچار فلجی و مرگ شده یودند و این حاکی از مقاومت بیشتر انگل پارابرونما در محیط آزمایشگاهی است.

ناخاره و گری(۱۹۹۱) اثر ضد انگلی عصاره آبی آرتمیزیا پالنزوال را بر روی انگلهای تنیاسولیوم، فریتیما پوستوما (کرم خاکی) و اسکاریس لومبریکویدس بررسی کردند. داروی شاهد که در اینجا استفاده کردند پیپرازین فسفات [۲۹] بوده است.

بررسی گیاه شناسی
فهرست مطالب

فصل اول: مقدمه و هدف

مقدمه و هدف… ۱

فصل دوم: کلیات و مروری بر منابع

کلیات و مروری بر منابع.. ۴

گیاه شناسی گیاه درمنه (آرتمیزیا) ۵

آرتمیزیا ۶

۱-۲- اختصاصات پیوسته گلبرگان.. ۶

۱-۱-۲- راسته آسترال. ۶

۲-۱-۲- تیره کاسنی.. ۶

۱-۲-۱-۲- اختصاصات دستگاه رویشی.. ۷

۳-۲-۱-۲ – اختصاصات دستگاه زایشی.. ۷

۳-۱-۲- زیر تیره پرتو آساها (رادیه) ۸

۴-۱-۲- طایفه بابونه. ۸

۵-۱-۲- جنس درمنه (آرتمیزیا) ۸

۱-۵-۱-۲- آرتمیزیا سیبری ۹

۱-۱-۵-۱-۲- اسامی مختلف گیاه. ۹

۲-۵-۱-۲- گیاه آرتمیزیا سانتولینا ۱۰

۲-۱-۵-۱-۲ – مشخصات گیاه آرتمیزیا سیبری.. ۱۰

۳-۱-۵-۲- انتشار در جهان.. ۱۱

۴-۱-۵-۱-۲- انتشار در ایران.. ۱۱

۵-۱-۵-۱-۲- نوع مناطق رویش… ۱۲

۶-۱-۵-۱-۲- خصوصیات مناسب درمنه دشتی جهت رشد در مناطق بیابانی.. ۱۲

۷-۱-۵-۱-۲- قسمتهای مورد استفاده گیاه و فصل رویش… ۱۳

۸-۱-۵-۱-۲- ترکیبات مهم شیمیایی گیاه. ۱۳

۱-۸-۱-۵-۱-۲- خواص آرتمیزین (آرتمیزینین) ۱۴

۲-۸-۱-۵-۱-۲ – مکانیسم اثر آرتمیزنین.. ۱۵

۳-۸-۱-۵-۱-۲ خواص تعدادی از متابولیت‌های ثانویه. ۱۶

۲-۵-۱-۲ – کاربرد گیاه درمنه در طب سنتی.. ۱۷

۳-۵-۱-۲– تحقیقات انجام گرفته روی برخی ازگونه‌های جنس آرتمیزیا ۱۸

۱-۳-۵-۲-۱ اثرات ضد انگلی گونه‌های مختلف درمنه. ۱۹

۲-۳-۵-۱-۲- اثر ضد میکروبی درمنه. ۲۱

۳-۳-۵-۱-۲- اثرات ضد قارچی درمنه. ۲۱

۴-۳-۵-۱-۲- سایر اثرات گونه‌های مختلف درمنه. ۲۲

۱-۲- طبقه بندی انگل پارابرونام اسکریابینی.. ۲۵

۲-۲- مشخصات راسته اسپیروریدا ۲۵

۳-۲- مشخصات فوق خانواده اسپیروریده آ. ۲۵

۴-۲- مشخصات جنس پا را برونما اسکریابینی.. ۲۶

۱-۴-۲-جنس نر. ۲۶

۲-۴-۲-جنس ماده. ۲۶

۳-۴-۲-محل زندگی.. ۲۶

۴-۴-۲-سیر تکاملی.. ۲۶

۵-۴-۲-تخم. ۲۷

۶-۴-۲-بیماریزایی.. ۲۷

۷-۴-۲-همه گیری شناسی انگل در ایران.. ۲۷

۸-۴-۲ همه‌گیری شناسی انگل درسایر نقاط دنیا ۲۹

۳-۲ – لوامیزول.. ۳۲

۱-۳-۲- فرمول شیمیایی و مشخصات لوامیزول. ۳۲

۲-۳-۲- موارد کاربرد. ۳۳

۳-۳-۲- فارماکوکینتیک.. ۳۴

۴-۳-۲-فارماکودینامیک.. ۳۵

۵-۳-۲-عوارض جانبی.. ۳۵

۶-۳-۲-مسمومیت دارویی.. ۳۵

۷-۳-۲-تداخل دارویی.. ۳۶

۸-۳-۲-احتیاطات لازم. ۳۶

۹- ۳-۲-میزان درمانی دارو. ۳۶

فصل سوم: مواد و روش کار

مواد و روش کار ۳۷

۱-۳ مواد مورد استفاده. ۳۸

۱-۱-۳ – وسایل و دستگاه‌های مورد استفاده : ۳۸

۲-۱-۳ مواد شیمیایی مورد استفاده. ۳۹

۲-۳- روش کار ۳۹

۱-۲-۳-تهیه عصاره. ۳۹

۱-۱-۲-۳- انتخاب گیاهان مورد استفاده. ۳۹

۲-۱-۲-۳- خشک کردن.. ۳۹

۳-۱-۲-۳ آسیاب کردن و آماده‌سازی گیاه برای عصاره‌گیری.. ۴۰

۴-۱-۲-۳- تهیه عصاره‌ گیاهی.. ۴۰

۵-۱-۲-۳-آماده‌سازی عصاره‌های گیاهی با غلظتهای مختلف… ۴۱

۱-۵-۱-۲-۳- تهیه عصاره‌های آبی.. ۴۱

۲-۵-۲-۳- تهیه عصاره متانولی.. ۴۱

۳-۵-۲-۳- تهیه عصاره متانولی.. ۴۱

۴-۵-۲-۳- تهیه لوامیزول. ۴۱

۲-۲-۳- تهیه انگلها ۴۲

۱-۲-۲-۳ تهیه شیردان جهت جداسازی انگلها ۴۲

۲-۲-۲-۳- جدا سازی انگلها ۴۲

۳-۲-۳- انجام آزمایشات.. ۴۲

فصل چهارم: نتایج

۱-۴ نتایج حاصل از عصاره آبی گونه آرتمیزیا سیبری………………………………………. ۴۲

۲-۴ -نتایج حاصل از عصاره آبی آرتمیزیا سانتولیا ۵۰

۴-۴-نتایج حاصل از عصاره متانولی آرتمیزیا سانتولینا ۵۱

۵-۴-نتایج حاصل از عصاره اتانولی آرتمیزیا سیبری.. ۵۲

۶-۴- نتایج حاصل از عصاره اتانولی آرتمیزیا سانتولیا ۵۲

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

بحث… ۵۹

منابع فارسی.. ۶۷

منابع لاتین.. ۷۱

بررسی گیاه شناسی
فهرست جداول

جدول ۱-۴ : نتایج آزمایش عصاره اتانولی آرتمیزیا سانتونیا……………………………………….. ۵۳

جدول ۲- ۴ نتایج آزمایش عصاره اتانولی آرتمیزیا سیبری…………………………………………. ۵۴

جدول ۳-۴ نتایج آزمایش عصاره متانولی آرتمیزیا سیبری………………………………………….. ۵۵

جدول ۴-۴ نتایج آزمایش عصاره متانولی آرتمیزیا سانتولینا………………………………………… ۵۶

جدول ۵-۴-نتایج آزمایش عصاره اتانولی آرتمیزیا سیبری…………………………………………. ۵۷

جدول ۶-۴- نتایج آزمایش عصاره اتانولی آرتمیزیا سانتولینا………………………………………. ۵۸


  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.