بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران دارای ۲۰۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران :
بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران
چکیده
پژوهش حاضر به بررسی ارتباط بین منابع قدرت مدیران و اثربخشی ارتباطات سازمانی میپردازد. هدف، بررسی رابطه بین هر یک از منابع قدرت مدیران بر حسب ردهبندی فرنچ و راون، شامل: منابع قدرت تخصصی، مرجعیت، پاداش، مشروع و اجبار با اثربخشی ارتباطات سازمانی، سنوات خدمت مدیران و سابقه مدیریت آنان میباشد. همچنین برآنیم تا تفاوت بین منابع مختلف قدرت مدیران را بر حسب تخصص مدیریت و تخصص غیرمدیریت بررسی نماییم.
پژوهش حاضر از دسته پژوهشهای کاربردی و از نوع تحقیق توصیفی (غیر آزمایشی) است و در تقسیمات تحقیقات توصیفی از نوع روش تحقیق همبستگی دو متغیری میباشد.
جامعه آماری پژوهش حاضر شامل کلیه مدیران دوایر مختلف ادارات هفتگانه آموزش و پرورش مشهد و همچنین کلیه کارکنان این دوایر میباشد. لازم به ذکر است که تعداد جامعه آماری مدیران، تعداد ۱۴۷ نفر و کارکنان، تعداد ۳۴۵ نفر میباشد. از جامعه آماری مدیران، تعداد ۸۷ مدیر به روش تصادفی ساده و با کمک جدول اعداد تصادفی و نیز از جامعه آماری کارکنان، کلیه کارکنان تحت نظر مدیران منتخب به روش تمام شماری انتخاب شدند.
ابزار گردآوری دادهها شامل پرسشنامه منابع قدرت «شرایخیم و هینکین (۱۹۸۹)» و پرسشنامه اثر بخشی ارتباطات سازمانی «نانچیان و دیگران (۱۳۷۹) » میباشد. جهت تعیین اعتبار پرسشنامهها از دو روش آزمون – بازآزمون و آلفای کرانباخ استفاده شده است. در روش آزمون- بازآزمون اعتبار پرسشنامه منابع قدرت ۶۱/۰ و اعتبار پرسشنامه اثربخشی ارتباطات سازمانی ۵۸/۰ به دست آمده است. همچنین با استفاده از روش آلفای کرانباخ اعتبار پرسشنامه منابع قدرت برابر ۸۴/۰ و اعتبار پرسشنامه اثربخشی ارتباطات سازمانی برابر ۷۸/۰ میباشد که تمامی ضرایب بدست آمده در دو روش تعیین اعتبار، قابل قبول و مناسب میباشند و بنابراین اعتبار پرسشنامهها قابل تأیید است.
جهت توصیف دادهها از روشهای آمار توصیفی از قبیل رسم جداول فراوانی و نمودارها، درصد فراوانی، فراوانی نسبی تجمعی، میانگین،میانه، انحراف معیار، مینیمم و ماکزیمم و جهت تجزیه و تحلیل و آزمون فرضیهها از روشهای آمار استنباطی شامل ضریب همبستگی ربتهای اسپیرمن، آزمون من ویتنی و کروسکال والیس استفاده شد. تمامی تحلیلهای انجام شده با استفاده از نرمافزار کامپیوتری SPSS انجام گرفت.
بررسی و تجزیه و تحلیل دادهها نشان داد که:
– بین منابع قدرت تخصص، مرجعیت، پاداش و قانون با اثربخشی ارتباطات سازمانی رابطه مستقیم و معنادار و بین منبع قدرت اجبار با اثربخشی ارتباطات سازمانی رابطه معکوس و معنادار وجود دارد.
– بینمنابع قدرت مدیران با سنواتخدمت ونیزسابقه مدیریتآنانارتباط معنادار وجود دارد.
– بین منابع مختلف قدرت مدیران بر حسب تخصص مدیریت و تخصص غیرمدیریت تفاوت معناداری وجود ندارد.
-۱) عنوان تحقیق:
بررسی رابطه بین اثر بخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران-ادارات هفتگانه آموزش و پرورش مشهد- سال تحصیلی ۸۵-۸۴.
۱-۲) مقدمه
دنیایی را تصور کنید که در آن «ارتباط» وجود ندارد؛ در این دنیا انسان،تنها و انفرادی زندگی می کند و هرگز مشارکتی در تجربه اندوزی و علم ورزی ندارد! هرگز نمی تواند برای فائق آمدن بر مشکلات و محدودیتهای شخصی،از اتحاد و یکپارچگی برخوردار شود! هرگز سهمی در اختراعات نداشته و از شانس و فرصت زیادی بهره مند نخواهد شد! در چنین جهانی انسان نمی تواند از دیگران تاثیر بپذیرد و به گونه ای متقابل بر آنان تاثیر بگذارد. در یک کلام:تصور چنین جهانی اگر ناممکن نباشد،دشوار است.
این تصور بسیار مشکل است؛ زیرا ارتباط طرح چنین سوالی را درزندگی بشری از میان برده و غیر قابل بحث نموده است. دنیایی که ما در آن بسر می بریم بسیار مبهم و پیچیده است. در جهانی بدون وجود ارتباط، تمدن- به مفهومی که امروز می شناسیم- امکان وجود و ظهور نداشته است. ما به وسیله ارتباط،موفق شده ایم علوم و آموخته ها و تلاشهایمان راتجزیه و ترکیب کنیم. تواناییها و تلاشها و آموخته های علمی ما را قادر ساخته است تا ظرفیت علمی،تکنولوژی و فرهنگی مان توسعه یافته و رو به تکامل و تعالی بروند. بدون وجود یک زمینه مناسب برای ایجاد ارتباط با یکدیگر در سطحی قابل قبول انسان هرگز نمیتوانست موقعیت ما قبل تاریخ را پشت سر گذاشته و به پیشرفتهای کنونی دست یابد.
ارتباط از این جهت مهم است که سازماندهی را امکان پذیر می سازد و سازمانها نیز به نوبه خود افراد را قادر می سازند تا در روش زندگی به سیستمهای سازمان یافته موجود، دسترسی پیدا کنند. در هر حال اهمیت و مفهوم واقعی یک ارتباط خوب می تواند از دیدگاهها و جنبه های گوناگون مورد توجه قرار گیرد.
بنا به تعریف، سازمانها برای بقای خود به کنش و واکنش متقابل و یا ارتباط نیاز دارند. بنابراین منطقی است اگر بگوئیم درک و شناخت بهتری از ارتباط موجب ارتقای سازمانها می شود.
از طرف دیگر قدرت به عنوان یک عامل و عنصر بسیار مهم در اداره امور جوامع و سازمانها همواره دلمشغولی دولتمردان و مدیران بوده است. مدیران،قدرت را به عنوان جزئی بسیار سازنده در ساختار سازمان و وسیله اجرای تــعهــــدات آن می دانند.
قدرت به عنوان مهمترین و نافذترین پدیده اجتماعی جوامع انسانی شناخته شده است. نتایج نفوذ قدرت در کلیه سطوح سازمانهای اجتماعی تجربه شده است. چون قدرت بخشی مهم و تاثیر گذار در حیات سازمانی میباشد،محققین تلاش زیادی برای توضیح مسائل سازمانی در اصطلاح «روابط قدرت» مطرح کرده اند، اول اینکه، واحدهای تابعه سازمان را متاثر میسازد،و دوم، در سطوح سازمانی و روابط بین افراد سازمان تاثیر قابل توجه می گذارد. (فخیمی،۱۳۷۹).
۱-۳) بیان مساله:
فرایند ارتباطات یکی از فرایندهای مهمی است که بر روی اثر بخشی سازمانها و موفقیت مدیر نقشی اساسی ایفا می کند. تحقیق وبررسی در محیط سازمانها و حیات کاری نشان می دهد که بطور متوسط مدیران سطوح مختلف بین ۷۵% تا ۹۵% از اوقات خود را صرف ارتباطات و پیام رسانی می کنند.
مکالمات تلفنی،جلسات،بررسی گزارشها،دادن دستور و تعلیمات، نوشتن نامه، بررسی اطلاعات فاکس و تلکس، و فعالیتهایی از این قبیل مثالهایی بر فرایند ارتباطات می باشد. سیستم گردش خون در اعضای بدن چه نقش مهمی را ایفا می کند، ارتباطات نیز در سازمانها همان نقش را ایفا می کند (امیر کبیری،۱۳۷۷).
ارتباطات به عنوان یکی از مهمترین عناصر فرایند مدیریتی محسوب می شود. وجود ارتباطات موثر و صحیح در سازمان همواره یکی از اجزای مهم در توفیق مدیریت به شمار آمده است. به تجربه ثابت شده است که، اگر ارتباطات صحیحی در سازمان بر قرار نباشد،گردش امور مختل شده و کارها آشفته می شوند. هماهنگی، برنامه ریزی، سازماندهی، کنترل و سایر وظایف بدون وجود سیستم ارتباطی موثر در سازمان قابل تحقق نبوده و امکان اداره سازمان مهیا نخواهد بود. (میرابی،۱۳۸۰).
-۴) اهمیت و ضرورت پژوهش
اگر تمدن را تسلط بر طبیعت تعریف کنیم،تغییراتی را که تکنولوژی ارتباطات در شئون مختلف زندگی بشر پدید می آورد، میتوان موجد تحولی عظیم در مسیر تمدن و انقلابی در «ارتباطات» به شمار آورد.
یکی از مسائل مهم اداری،ارتباطات و چگونگی تاثیرآن در روند پیشرفت و توسعه و ترقی سازمان می باشد وبه این دلیل است که دانشمندان و محققان علوم اداری،ارتباطات را به منزله سلسله اعصاب سازمان و از ارکان مهم و اساسی آن شمرده اند. به عقیده ایشان،همانگونه که انسان بدون صحبت کردن و به کار گرفتن حرکات و اشارات چشم،دست ویا سایر اندام ها نمی تواند با محیط خارج و افراد ارتباط بر قرار نموده و به عبارتی دیگر پیامی را منتقل کند و یا دریافت نماید،سازمان نیز بدون استقرار ارتباط درون و برون سازمانی نمی تواند ماموریت و تکالیف محول را به انجام برساند. در واقع تعامل انسان و سازمان با محیط پیرامون خود از طریق اعمال و حرکاتی که آن را ارتباطات مینامند، شکل میگیرد. به بیانی دیگر ارتباطات مبین نحوه و چگونگی توزیع وتبادل عقاید،افکار و اطلاعات از طریق کتبی،شفاهی،علامات و حرکات به منظور راهنمایی و هدایت رفتار کارکنان سازمان در مبادله پیام میباشد.
ارتباطات در سازمان موجد قدرت و وسیله ای برای به کار گرفتن بهینه اختیارات قانونی و اداری و اعمال آن در طول سلسله مراتب سازمانی میباشد.ارتباطات اغلب به صورت موازی در کنار مجاری اختیارات رسمی قرار دارد و عامل تسهیل جریان کار در سازمان می باشد وادامه فعالیتها به گونه ای مثبت ومفید،بدون وجود شبکه های ارتباطی کارآمد امکان چندانی ندارد. همچنین به عنوان ضروری ترین نیاز جریان امور اداری،بدون داشتن سیستم ارتباطات کارآمد،چرخ های اجرایی سازمان به گردش در نمی آیند و فعالیتها راکد و در صورت حرکت به گونه ای ناقص اجرا شده، و فاقد کیفیت و بازدهی لازم خواهند بود. (فخیمی،۱۳۷۹).
تجزیه و تحلیل نتایج پژوهش
سوال اصلی پژوهش: آیا بین منابع قدرت مدیران و اثربخشی ارتباطات سازمانی رابطه وجود دارد؟
در راستای سوال اصلی سوالات فرعی زیر مطرح و آزمون شده است:
۱- آیا بین منبع قدرت پاداش و اثربخشی ارتباطات سازمانی رابطه وجوددارد؟
۲- آیا بین منبع قدرت تخصص و اثربخشی ارتباطات سازمانی رابطه وجوددارد؟
۳- آیا بین منبع قدرت مرجعیت و اثربخشی ارتباطات سازمانی رابطه وجوددارد؟
۴- آیا بین منبع قدرت قانون و اثربخشی ارتباطات سازمانی رابطه وجوددارد؟
۵- آیا بین منبع قدرت اجبار و اثربخشی ارتباطات سازمانی رابطه وجوددارد؟
بررسی مقدار ضرایب همبستگی بین هر یک از منابع مختلف قدرت مدیران و اثربخشی ارتباطات سازمانی و سطح معناداری F ، ارتباط معنیدار بین هر یک از منابع قدرت با اثربخشی ارتباطات سازمانی را نشان میدهد و در واقع سوالات فرعی ۵-۱ تایید و به تبع آن سوال اصلی پژوهش نیز تایید میشود.
به عبارت دیگر:
بین منابع قدرت مدیران و اثربخشی ارتباطات سازمانی ارتباط معنیداری وجود دارد.
از آنجا که سوالات فرعی ۵-۱ اجزاء سوال اصلی پژوهش بوده و از آن نشأت میگیرند، در واقع بررسی این سوالات به معنای بررسی سوال اصلی پژوهش میباشد. اکنون به بررسی و تجزیه و تحلیل سوالات فرعی ۵-۱ میپردازیم.
سوال فرعی یک :آیا بین منبع قدرت پاداش و اثربخشی ارتباطات سازمانی رابطه وجود دارد؟
بررسی مقدار ضریب همبستگی بین منبع قدرت پاداش و اثربخشی ارتباطات سازمانی (۴۲۶/۰= r) و سطح معناداری، ارتباط معنیدار و مستقیم بین منبع قدرت پاداش و اثربخشی ارتباطات سازمانی را تایید میکند.
علیرغم بررسیهای متعدد، پژوهشی مطابق نتیجه پژوهشی فوق یافت نشد. اما پژوهشهایی انجام شده که بیانگر ارتباط معنیدار بین منبع قدرت پاداش با سایر عوامل و فاکتورهای سازمانی میباشد.
ارتباط بین پذیرش منابع قدرت توسط مرئوسین و نگرشهای سازمانی عنوان تحقیقی است که توسط «کاسلوکی»، «شواردزوالد» و «آشوری» (2001) انجام شده است.
در این تحقیق، منابع قدرت در دو گروه منابع قدرت مناسب و نامناسب طبقهبندی شدند و منابع قدرت تخصص، مرجعیت و پاداش در گروه منابع قدرت مناسب و منابع قدرت اجبار و قانونی در گروه منابع قدرت نامناسب قرار گرفتند. نتایج پژوهش نشان داد که رضایت شغلی دارای ارتباط مثبت با منابع مناسب و از جمله منبع قدرت پاداش میباشد.
طیبه امین فر (۱۳۸۴)، تحقیقی با عنوان «بررسی منابع قدرت سازمانی و رابطه آن با سبکهای مدیریت تعارض» انجام داده است . نتایج تحقیق نشان میدهد که بین منابع مختلف قدرت و از جمله منبع قدرت پاداش و سبکهای پنجگانه مدیریت تعارض رابطه معنادار وجود دارد.
مرتضی دلیریان (۱۳۸۲) تحقیقی با عنوان «بررسی مقایسهای انواع قدرت مدیران دبیرستانهای غیر انتفاعی و دولتی و رابطه آن با جو سازمانی» را انجام داده است. تجزیه و تحلیل دادهها نشان میدهد که بین منابع مختلف قدرت و از جمله منبع قدرت پاداش با جو سازمانی رابطه معنادار وجود دارد.
سکینه نبوی رضوی (۱۳۷۹) تحقیقی با عنوان «بررسی رابطه بین اثربخشی مدیران مدارس متوسطه شهر تهران با انواع قدرت» انجام داده است. نتایج تحقیق نشان میدهد که بین اثربخشی مدیران با منابع مختلف قدرت و از جمله منبع قدرت پاداش رابطه معنیدار وجود دارد.
دانیال جاویدی (۱۳۸۱) تحقیقی با عنوان «رابطه بین منابع قدرت مدیران و جوسازمانی انجام داده است.
نتایج پژوهش نشان میدهد که بین منابع مختلف قدرت و از جمله منبع قدرت پاداش با جو سازمانی رابطه وجود دارد.
بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده
فصل یکم : مقدمه پژوهش
۱-۱- عنوان تحقیق: ………………………………. ۱
۱-۲- مقدمه ……………………………………. ۱
۱-۳- بیان مساله: ………………………………. ۲
۱-۴- اهمیت و ضرورت پژوهش ………………………… ۷
۱-۵- اهداف پژوهش: ……………………………… ۹
الف- هدف کلی: …………………………………. ۹
ب – اهداف جزئی:………………………………… ۹
۱-۶- پرسشهای پژوهش: …………………………… ۹
الف- اصلی:…………………………………….. ۹
ب- فرعی:………………………………………. ۹
۱-۷- متغیرهای پژوهش: ……………………………. ۱۰
متغیر پیش بین:…………………………………… ۱۰
متغیر ملاک:…………………………………….. ۱۰
متغیر تعدیل کننده ………………………………. ۱۰
متغیر کنترل …………………………………….. ۱۰
۱-۸- تعاریف علمی واژه ها:……………………….. ۱۰
۱-۹- تعاریف عملیاتی واژه ها: ……………………. ۱۴
فصل دوم : بررسی پیشینه پژوهش
مقدمــه……………………………………….. ۱۶
الف- بررسی نظریهها……………………………… ۱۹
۲-۱- ارتباطات………………………………….. ۱۹
۲-۱-۱- اهمیت ارتباطات……………………………. ۱۹
۲-۱-۲- تعاریف ارتباطات………………………….. ۲۲
۲-۱-۳- فرآیند ارتباط……………………………. ۲۶
۲-۱-۳-۱- منبع …………………………………. ۲۶
۲-۱-۳-۲- رمزگذاری………………………………. ۲۷
۲-۱-۳-۳- وسیله…………………………………. ۲۷
۲-۱-۳-۴- رمزگشایی………………………………. ۲۸
۲-۱-۳-۵- دریافت کننده…………………………… ۲۸
۲-۱-۳-۶- بازخورد……………………………….. ۲۹
۲-۱-۴- مسیر ارتباطات……………………………. ۲۹
۲-۱-۴-۱- ارتباطات عمودی…………………………. ۲۹
الف- مسیر رو به پایین…………………………… ۲۹
ب- ارتباطات رو به بالا…………………………… ۳۰
۲-۱-۴-۲- ارتباطات در سطح افقی……………………. ۳۱
۲-۱-۵- مدل ارتباطات…………………………….. ۳۲
۲-۱-۶- اصول ارتباطات……………………………. ۳۵
۲-۱-۷- ارتباطات سازمانی از دیدگاه مکاتب مختلف مدیریت… ۳۸
۲-۱-۷-۱- دیدگاه کلاسیکها در مورد ارتباطات:…………. ۳۸
۲-۱-۷-۲- نظریه نئوکلاسیکها و ارتباطات……………… ۴۰
۲-۱-۷-۳- دیدگاه سیستمی در مورد ارتباطات…………… ۴۰
۲-۱-۷-۴- دیدگاه اقتضایی و ارتباطات……………….. ۴۱
۲-۱-۷-۵- دیدگاه مراودهای یا تعاملی در مورد ارتباطات… ۴۱
۲-۱-۸- اثربخشی در ارتباطات میان فردی ……………… ۴۲
۲-۱-۹- ویژگیهای اثربخشی………………………….. ۴۳
۲-۱-۹-۱- گشودگی………………………………… ۴۳
۲-۱-۹-۲- همدلی………………………………….. ۴۵
۲-۱-۹-۳- حمایتگری……………………………….. ۴۶
۲-۱-۹-۴- مثبت گرایی…………………………….. ۴۶
۲-۱-۹-۵- تساوی…………………………………. ۴۷
۲-۱-۹-۶- همانندی «تشابه با هم» و «تخالف با هم»………. 47
۲-۱-۱۰- موانع ارتباطی ………………………….. ۴۸
۲-۲- قدرت …………………………………….. ۶۱
۲-۲-۱- اهمیت قدرت……………………………….. ۶۱
۲-۲-۲- تعاریف قدرت……………………………… ۶۲
۲-۲-۳- قدرت در سطوح مختلف سازمان …………………. ۶۵
۲-۲-۳-۱- قدرت در سطح عمودی………………………. ۶۵
۲-۲-۳-۱-۱- منابع قدرت مدیران ردهی عالی سازمان………. ۶۶
۲-۲-۳-۱-۲- منابع قدرت مدیران رده میانی سازمان……… ۶۹
۲-۲-۳-۱-۳- منابع قدرت مدیران ردهی پایین سازمان……… ۶۹
۲-۲-۳-۲ – قدرت در سطح افقی………………………. ۷۱
۲-۲-۴- روابط قدرت………………………………. ۷۲
۲-۲-۴-۱- رابطه صف و ستاد……………………….. ۷۳
۲-۲-۴-۲- تشکیل دستهها و ائتلاف……………………. ۷۴
۲-۲-۵- منابع قدرت بر اساس پژوهشهای فرنچ و راون…….. ۷۵
۲-۲-۶- انواع رویکردها به قدرت …………………… ۷۷
۲-۲-۶-۱- راسل و قدرت:…………………………… ۷۸
۲-۲-۶-۲- هیکس، گولت و قدرت: …………………….. ۷۹
۲-۲-۶-۳- گالبرایت و قدرت: ……………………….. ۸۱
۲-۲-۶-۴- اتزیونی و قدرت:………………………… ۸۳
ب- پیشینه پژوهشهای انجام شده …………………….. ۸۵
۲-۳- پژوهشهای پیرامون ارتباطات سازمانی…………….. ۸۵
۲-۳-۱- پژوهشهای انجام شده در داخل کشور:……………. ۸۵
۲-۳-۲- پژوهشهای انجام شده در خارج از کشور:…………. ۸۹
۲-۴- پژوهشهای پیرامون منابع قدرت …………………. ۹۹
۲-۴-۱- پژوهشهای انجام شده در داخل کشور……………. ۹۹
۲-۴-۲- پژوهشهای انجام شده و در خارج از کشور……… ۱۰۸
نتیجه گیری کلی ……………………………….. ۱۲۱
فصل سوم: روش پژوهش
۳-۱- جامعه آماری………………………………. ۱۲۳
۳-۲- گروه نمونه ……………………………….. ۱۲۳
۳-۳- روش و طرح نمونهبرداری………………………. ۱۲۴
۳-۴- حجم نمونه…………………………………. ۱۲۴
۳-۵- ابزار گردآوری دادهها………………………. ۱۲۵
۳-۵-۱- پرسشنامه اثر بخشی ارتباطات سازمانی…………. ۱۲۶
۳-۵-۲- پرسشنامه منابع قدرت «شرایخیم و هینکین»…….. 127
۳-۶- تعیین روایی و اعتبار پرسشنامه………………. ۱۲۸
۳-۶-۱- روایی………………………………….. ۱۲۸
۳-۶-۲- اعتبار…………………………………. ۱۲۸
۳-۷- نوع مطالعه (روش گردآوری دادهها-…………….. ۱۳۱
۳-۸- طرح پژوهش و روش تجزیه و تحلیل دادهها………….. ۱۳۱
فصل چهارم : یافتههای پژوهش
مقدمــه………………………………………. ۱۳۳
تبدیلهای انجام شده بر روی متغیرها جهت تغییر مقیاس:…… ۱۳۴
۴-۱- توصیف دادهها:…………………………….. ۱۳۵
۴-۱-۱- توصیف مولفه های منابع قدرت:………………. ۱۳۵
توصیف منابع قدرت بر حسب قدرت غالب مدیران:………… ۱۳۸
۴-۱-۲- توصیف مؤلفههای اثربخشی ارتباطات سازمانی…….. ۱۲۶
۴-۱-۳- توصیف سایر دادهها……………………….. ۱۵۴
۴-۲- تجزیه و تحلیل دادهها بررسی فرضیات…………….. ۱۵۸
۴-۲-۱- نتایج و یافتههای سوالهای پژوهشی …………… ۱۵۸
فصل پنجم: تفسیر و استنتاج نتایج پژوهش
۵-۱- تجزیه و تحلیل نتایج پژوهش……………………. ۱۷۸
۵-۲- محدودیتهای پژوهش ………………………….. ۱۹۱
۵-۳- پیشنهادها………………………………… ۱۹۲
۵-۳-۱- پیشنهاد به برنامهریزان:………………….. ۱۹۲
۵-۳-۲- پیشنهاد به پژوهشگران :…………………… ۱۹۳
بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول ۲-۱: منابع قدرت مدیران ردهی پایین سازمان……… ۷۰
جدول ۲-۲- اولویت شایستگیهای مورد نیاز مدیران تربیت بدنی ۹۲
جدول شماره ۲-۲-: مقایسه شایستگیهای مورد نیاز مدیران و کارآموزان تربیت بدنی…………………………………………….. ۹۶
جدول شماره ۲-۳- مقایسه شایستگیهای مدیران باشگاههای ورزشی ۹۷
جدول شماره ۳-۱: امتیاز گزینههای مختلف در روش پنج گزینهای ۱۲۶
جدول شماره ۳-۲: امتیاز گزینههای مختلف در روش پنج گزینهای ۱۲۷
جدول ۳-۳ : دستهبندی سوالهای پرسشنامه منابع قدرت……. ۱۲۷
جدول ۴-۱-۱- میانگین و انحراف معیار منبع قدرت پاداش…. ۱۳۵
جدول ۴-۱-۲- میانگین و انحراف معیار منبع قدرت اجبار…. ۱۳۶
جدول ۴-۱-۳- میانگین و انحراف معیار منبع قدرت قدرت قانون ۱۳۶
جدول ۴-۱-۴- میانگین و انحراف معیار منبع قدرت تخصص…… ۱۳۷
جدول ۴-۱-۵- میانگین و انحراف معیار منبع قدرت مرجعیت… ۱۳۸
جدول ۴-۱-۶- جدول توزیع فراوانی منابع قدرت سازمانی…. ۱۳۹
جدول ۴-۱-۷- جدول توزیع فراوانی منبع قدرت پاداش……. ۱۴۱
جدول ۴-۱-۸- جدول توزیع فراوانی منبع قدرت اجبار……. ۱۴۲
جدول ۴-۱-۹- جدول توزیع فراوانی منبع قدرت قانون……. ۱۴۳
جدول ۴-۱-۱۰- جدول توزیع فراوانی منبع قدرت مرجعیت….. ۱۴۴
جدول ۴-۱-۱۱- جدول توزیع فراوانی منبع قدرت تخصص…….. ۱۴۵
جدول ۴-۱-۱۲- میانگین و انحراف معیار ارتباطات اثر بخش… ۱۴۶
جدول ۴-۱-۱۳- میانگین و انحراف معیار بازخورد……….. ۱۴۷
جدول ۴-۱-۱۴- میانگین و انحراف معیار تعدد کانالهای ارتباطی ۱۴۷
جدول ۴-۱-۱۵- میانگین و انحراف معیار اثربخشی ارتباطات سازمانی ۱۴۸
جدول ۴-۱-۱۶- جدول توزیع فراوانی ارتباط اثربخش……… ۱۴۹
جدول ۴-۱-۱۷- جدول توزیع فراوانی بازخور…………… ۱۵۰
جدول ۴-۱-۱۸ جدول توزیع فراوانی تعدد کانالهای ارتباطی.. ۱۵۱
جدول ۴-۱-۱۹- جدول توزیع فراوانی اثربخشی ارتباطات سازمانی ۱۵۲
جدول ۴-۱-۲۰ جدول توزیع فراوانی مولفه اثر بخشی غالب…. ۱۵۳
جدول ۴-۱-۲۱- جدول توزیع فراوانی رشته تحصیلی……….. ۱۵۴
جدول ۴-۱-۲۲ میانگین و انحراف معیار سنوات خدمت……… ۱۵۵
جدول ۴-۱-۲۳- میانگین و انحراف معیار سابقه مدیریت…… ۱۵۶
جدول ۴-۱-۲۴- جدول توزیع فراوانی مدرک تحصیلی……….. ۱۵۶
جدول ۴-۲-۱- ضریب همبستگی بین منبع قدرت پاداش و اثر بخشی ارتباطات سازمانی ۱۵۸
جدول ۴-۲-۲- ضریب همبستگی بین منبع قدرت اجبار و اثر بخشی ارتباطات سازمانی ۱۵۹
جدول ۴-۲-۳- ضریب همبستگی بین منبع قدرت مرجعیت و اثر بخشی ارتباطات سازمانی۱۶۰
جدول ۴-۲-۴- ضریب همبستگی بین منبع قدرت تخصص و اثر بخشی ارتباطات ۱۶۰
جدول ۴-۲-۵- ضریب همبستگی بین منبع قدرت قانون و اثر بخشی ارتباطات سازمانی ۱۶۱
جدول ۴-۲-۶- آزمون من ویتنی برای مقایسه منبع قدرت پاداش به تفکیک رشته تحصیلی۱۶۲
جدول ۴-۲-۷- آزمون من ویتنی برای مقایسه منبع قدرت اجبار به تفکیک رشته تحصیلی…………………………………………….. ۱۶۳
جدول ۴-۲-۸- آزمون من ویتنی برای مقایسه منبع قدرت قانون به تفکیک رشته تحصیلی۱۶۴
جدول ۴-۲-۹- آزمون من ویتنی برای مقایسه منبع قدرت مرجعیت به تفکیک رشته تحصیلی۱۶۴
جدول ۴-۲-۱۰- آزمون من ویتنی برای مقایسه منبع قدرت تخصص به تفکیک رشته تحصیلی۱۶۵
جدول ۴-۲-۱۱ – ضریب همبستگی بین منابع قدرت و سابقه مدیریت ۱۶۸
جدول ۴-۲-۱۲- ضریب همبستگی بین منابع قدرت و سنوات خدمت ۱۷۰
جدول ۴-۲-۱۳- آزمون کروسکال والیس برای بررسی منابع قدرت در ناحیه یک ۱۷۱
جدول ۴-۲-۱۴- آزمون کروسکال والیس برای بررسی منابع قدرت در ناحیه دو ۱۷۲
جدول ۴-۲-۱۵- آزمون کروسکال والیس برای بررسی منابع قدرت در ناحیه سه ۱۷۳
جدول ۴-۲-۱۶- آزمون کروسکال والیس برای بررسی منابع قدرت در ناحیه چهار ۱۷۴
جدول ۴-۲-۱۷- آزمون کروسکال والیس برای بررسی منابع قدرت در ناحیه پنج ۱۷۵
جدول ۴-۲-۱۸- آزمون کروسکال والیس برای بررسی منابع قدرت در ناحیه شش ۱۷۶
جدول ۴-۲-۱۹- آزمون کروسکال والیس برای بررسی منابع قدرت در ناحیه هفت ۱۷۷
بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران
فهرست نمودارها
عنوان صفحه
نمودار ۴-۱-۱- نمودار میلهای منابع قدرت سازمانی……… ۱۳۹
نمودار ۴-۱-۲- نمودار میلهای منبع قدرت پاداش………… ۱۴۱
نمودار ۴-۱-۳ نمودار میلهای منبع قدرت اجبار…………. ۱۴۲
نمودار ۴-۱-۴- نمودار میله ای منبع قدرت قانون……….. ۱۴۳
نمودار ۴-۱-۵- نمودار میلهای منبع قدرت مرجعیت ………. ۱۴۴
نمودار ۴-۱-۶- نمودار میلهای منبع قدرت تخصص………….. ۱۴۵
نمودار ۴-۱-۷- نمودار میلهایارتباطات اثربخش………….. ۱۴۹
نمودار ۴-۱-۸- نمودار میلهای بازخور………………… ۱۵۰
نمودار ۴-۱-۹- نمودار میلهایتعدد کانالهای ارتباطی ……. ۱۵۱
نمودار ۴-۱-۱۰- نمودار میلهای اثربخشی ارتباطات سازمانی… ۱۵۲
نمودار ۴-۱-۱۱- نمودار میلهای مولفه اثربخشی غالب……… ۱۵۳
نمودار ۴-۱-۱۲- نمودار میلهای رشته تحصیلی……………. ۱۵۴
نمودار ۴-۱-۱۳- نمودار میلهای مدرک تحصیلی……………. ۱۵۷
پیوستها
عنوان
۱- پرسشنامه اثربخشی ارتباطات سازمانی
۲- پرسشنامه منابع قدرت
۳- معرفینامه و مجوز جهت فعالیتهای میدانی
۴- محاسبات آماری
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.