طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت ۴۲۰۰۰۰ قطعه


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل پی دی اف
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت ۴۲۰۰۰۰ قطعه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت ۴۲۰۰۰۰ قطعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت ۴۲۰۰۰۰ قطعه۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت ۴۲۰۰۰۰ قطعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت ۴۲۰۰۰۰ قطعه :

بلدرچین در قرن یازدهم میلادی در ژاپن و یا چین اهلی شده است .در ژاپن از سال ۱۹۱۰ میلادی به بعد برای

استفاده از تخم و گوشت به طرز وسیعی پرورش و از راه اصلاح نژاد گله های گوشتی و تخمی بدست آمده است.

امروز نیز در ژاپن مصرف آن بسیار قابل توجه می باشد. بغیر از ژاپن ،کشورهای انگلستان ، فرانسه ، آلمان ، روسیه ،

ایتالیا ، چین و هنگ کنگ در این زمینه فعالیتهای تولیدی دارند.

بلدرچین حیوانی است با خصوصیت پرندگان وحشی شکاری بسیار پرجنب و جوش و متحرک ولاجرم باید در

وضعیتی قرار گیرد که امکان پرواز و خیز داشته باشد. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده از پروتئینهای

پرندگان معمولی ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر است همچنین بسیاری از انواع اسیدهای آمینه کمیاب که در سایر پرندگان

یافت نمی شود در گوشت این پرنده موجود می باشد.

بلدرچین در قرن یازدهم میلادی در ژاپن و یا چین اهلی شده است .در ژاپن از سال ۱۹۱۰ میلادی به بعد برایاستفاده از تخم و گوشت به طرز وسیعی پرورش و از راه اصلاح نژاد گله های گوشتی و تخمی بدست آمده است.امروز نیز در ژاپن مصرف آن بسیار قابل توجه می باشد. بغیر از ژاپن ،کشورهای انگلستان ، فرانسه ، آلمان ، روسیه ،ایتالیا ، چین و هنگ کنگ در این زمینه فعالیتهای تولیدی دارند.بلدرچین حیوانی است با خصوصیت پرندگان وحشی شکاری بسیار پرجنب و جوش و متحرک ولاجرم باید دروضعیتی قرار گیرد که امکان پرواز و خیز داشته باشد. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده از پروتئینهایپرندگان معمولی ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر است همچنین بسیاری از انواع اسیدهای آمینه کمیاب که در سایر پرندگانیافت نمی شود در گوشت این پرنده موجود می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.