گزارش کارآموزی زراعت-جهاد کشاورزی شهرستان مینودشت بخش گالیکش نبات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کارآموزی زراعت-جهاد کشاورزی شهرستان مینودشت بخش گالیکش نبات دارای ۵۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کارآموزی زراعت-جهاد کشاورزی شهرستان مینودشت بخش گالیکش نبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز گزارش کارآموزی زراعت-جهاد کشاورزی شهرستان مینودشت بخش گالیکش نبات۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی زراعت-جهاد کشاورزی شهرستان مینودشت بخش گالیکش نبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کارآموزی زراعت-جهاد کشاورزی شهرستان مینودشت بخش گالیکش نبات :

پیش گفتار

کشاورزی به عنـوان یکی از مهم تـرین بخش هـا در سـاختار اقتصـاد کلان کشـور به شمار آمده و محوریت این بخش در برنامه های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فـرهنگی کشـور طی سال های بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مطرح بوده است. با توجه به اینکه بشر در هر زمان و تحت هـر گـونه شـرایط رشـد و تـوسعه صنعتی و فـن آوری جدید، از تولیدات کشاورزی به ویژه مـواد خوراکی بی نیاز نبوده و نخواهد بود، لذا پیوسته یکی از نگرانی های اصلی سیاستگذاران و دولتمـردان کشـورها، تأمین مـایحتاج عمومی و امنیت غذایی بوده و می باشد. افزایش تولیدات کشاورزی، نیل به خود کفـایی نسبی و در یک کلام امنیت غذایی در کشور، مستلزم بهره گیری بهینه از دانش و فـن آوری هـای جدید کشاورزی متناسب با شرایط آب و هوایی مناطق مختلف کشورخواهد بود و این مهـم، زمانی تحقق خواهد یافت که به امر پژوهش به طور اعم و تحقیقات کشاورزی بطور اخص توجه کافی مبذول شود.

گزارش کارآموزی زراعت-جهاد کشاورزی شهرستان مینودشت بخش گالیکش نبات
فهرست

فصل اول

– تاریخجه سازمان ……………….………………………………….1

– قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی ……………………………………….۱

الف_ سیاست گذاری ، برنامه ریزی و نظارت……………………………………۳

ب_امور پژوهش ، آموزش و ترویج …………………………………………….۳

ج_ امور منابع طبیعی و آبخیزداری………………………………………………۴

د_ امور زیربنایی کشاورزی و توسعه روستایی………………………………….۴

ه_ امور کشاورزی، دام و آبزیان…………………………………………………۴

ز_ امور حمایتی………………………………………………………………….۵

– شـرح وظایـف وزارت جهاد کشاورزی ……………………………………….۶

الف_ سیاست گذاری ، برنامه ریزی و نظارت…………………………………..۶

ب_ امور پژوهش ، آموزش و ترویج ……………………………………………۶

ج_ امور منابع طبیعی و آبخیزداری ……………………………………………..۶

د_ امور زیربنایی کشاورزی و توسعه روستایی …………………………………۷

ه_ امور کشاورزی، دام و آبزیان ………………………………………………..۷

ز_ امور حمایتی………………………………………………………………….۸

فصل دوم

– معاونت امور زراعت

– وظایف ………………………………………………………………………..۹

– جدول آماری سطح زیر کشت محصولات زراعی استان گلستان …………….. ۱۰

– پیشرفت علم علف های هرز در ایران ………………………………………..۱۱

– GIS ابزاری کارآمد در تحقیقات علف های هرز…………………………….۱۱

– اهداف مبازرزه با علفهای هرز………………………………………………..۱۲

– بررسی مقایسه ای آللوپاتی و رقابت ………………………………………….۱۲

– کم توجهی به اهمیت خسارت علف های هرز…………………………………۱۳

-جایگاه کنترل علف های هرز سبزی و صیفی در ایران ………………………۱۳

– مبارزه شیمیائی با علف های هرز کلزا …………………………………….. ۱۳

– جنبه هائی از کنترل یولاف وحشی درمزارع گندم …………………………..۱۴

– بیماری ساق سیاه کلزا رو به گسترش است ………………………………… ۱۵

– آشناسایی با علفکشها …………………………………………………………۱۶

– آشنایی با سموم جدید شته کش – مبارزه با علفهای هرز و بیماری کلزا………۱۷

– آشناسایی آفات برگخوار کلزا ………………………………………………..۱۸

– کشت گندم …………………………………………………………………..۱۹

– مشاهده بیماری زنگ زرد دراوایل بهار……………………………………. ۲۱

– مشاهده فوزاریوم گندم در نیمه اول اردیبهشت ماه …………………………..۲۲

– آشنایی با علفکش های نازک برگ و علف کش های پهن برگ ……………….۲۳

– زمینها کوچک است، شالیکاری صرف نمی کند……………………………… ۲۴

– زیتون………………………………………………………………………. ۲۵

فصل سوم

– فرمهای گزارش پیشرفت کارآموزی از شماره ۹-۱

– فرم پایان دوره کار آموزی

تاریخچه

تنوع اقلیمی ، وجود منابع و ذخایر غنی، امکان ایجاد اشتغال مولد کم هزینه و زودبازده و وجود مزیت نسبی در تولید و صدور محصولات ، از جمله قابلیت های بخش کشاورزی است.

۲۳ درصد شاغلان کل کشور در این بخش اشتغال دارند و ۲۶ درصد تولید ناخالص داخلی ،۲۶ درصد صادرات غیر نفتی و بیش از ۸۰ درصد غذای کشور در بخش کشاورزی تامین می شود.

این بخش از نظر تولید، اشتغال، صادرات، حفاظت و بهره برداری اصولی از منابع طبیعی و خدادادی ، توسعه تحقیقات و فنآوری ها و توسعه مشارکت های مردمی، یکی از ارکان مهم اقتصاد و امنیت کشور به حساب می آید.

بخش کشاورزی و توجه به توسعه و عمران روستا ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، همواره مورد اهتمام و تایید قانونگذاران ، برنامه ریزان و دستگاه های اجرایی و محور توسعه اقتصادی و اجتماعی بوده و تحولات وسیعی در عرصه کشاورزی و روستاها و مناطق عشایری به وجود آمده است.

اما به علت برخی ناهماهنگی ها و سیاست ها، نظام ها و روش های ناکارا، تداخل وظایف ، دوباره کاری ها …. و بروز حوادث طبیعی (نظیر خشکسالی و سیل) بخش کشاورزی در سال های اخیر با دشواری هایی روبه رو بوده که مانع از رشد مطلوب این بخش شده است.

به منظور رفع این نابسامانی ها و نارسایی ها، براساس قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران دولت مکلف شده تا در جهت اصلاح نظام اداری ، کاهش تصدی های غیر ضروری، ارتقای بهره وری و کارایی نیروی انسانس و مدیریت دستگاههای اجرایی، حذف موازی کاری ها …. و تجمع امور کشاورزی ، دام، توسعه و عمران روستایی تدابیر لازم را اتخاذ کند. در این راستا، لایحه ادغام وزارتخانه های جهادسازندگی و کشاورزی و تشکیل وزارت جهاد کشاورزی توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی تهیه شد و پس از تصویب هیات وزیران در تاریخ بیست و ششم مرداد ماه سال ۱۳۷۹ با قید یک فوریت به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد. این لایحه پس از ماه ها بحث و بررسی کارشناسان ، سرانجام در تاریخ ششم دی ماه سال ۷۹ به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید و در تاریخ دهم دی ماه ۱۳۷۹ توسط شورای نگهبان تایید شد.

نظربه اهمیت این قانون و ضرورت آگاهی همکاران از مفاد آن لازم دیدیم تا متن کامل «قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی» را منتشر کنیم.

امید است با تلاش همه اعضای خانواده بزرگ “جهاد کشاورزی” زمینه های تحقق این قانون فراهم شود و در آینده ای نزدیک شاهد توسعه پایدار کشاورزی ایران باشیم.

قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی

ماده ۱_ در راستای اصلاح و بهسازی تشکیلات دولت و به منظور فراهم آوردن موجبات توسعه پایدار کشاورزی و منابع طبیعی و افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی در جهت تامین امنیت غذایی، رشد سرمایه گذاری، عمران و توسعه روستاها و مناطق عشایری و در جهت انسجام بخشیدن به برنامه ها و سیاست ها و رعایت پیوستگی وظایف و استفاده بهینه از امکانات و نیروی انسانی موجود، وزارتخانه های کشاورزی و جهاد سازندگی ادغام و وزارت جهاد کشاورزی با کلیه اختیارات و وظایفی که وزارتخانه های مذکور به به موجب قوانین و مقررات مختلف دارا بوده اند، تشکیل می شود.

ماده ۲_ کلیه مسئولیت ها و اختیارات مربوط به وزیر و وزارت کشاورزی و وزیر و وزارت جهاد سازندگی به وزیر و وزارت جهاد کشاورزی محول می شود. شرح وظایف تفضیلی وزارت جهاد کشاورزی بر اساس مفاد این قانون و بندهای لازم الرعایه مندرج در ماده ۲ قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجنماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و با جهت گیری در تقویت وظایف راهبردی و نظارتی و کاهش وظایف اجرایی و تصدی و واگذاری آنها به بخش غیر دولتی در چهارچوب قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و حذف وظایف تکراری و غیرضروری و انتقال وظایف قابل واگذاری به دیگر وزارتخانه ها ظرف سه ماه پس از تصویب این قانون و با پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و وزارت جهاد کشاورزی به تصویب هیئت وزیران در حدود مقررات و رعایت اصل ۱۳۳ قانون اساسی می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.