بررسی الگوی تولیدمثلی و الگوی بازسازی ذخیره خرچنگ ویولن زن Uca sindensis در منطقه بین جزر و مدی بندر پل (بندر عباس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی الگوی تولیدمثلی و الگوی بازسازی ذخیره خرچنگ ویولن زن Uca sindensis در منطقه بین جزر و مدی بندر پل (بندر عباس) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی الگوی تولیدمثلی و الگوی بازسازی ذخیره خرچنگ ویولن زن Uca sindensis در منطقه بین جزر و مدی بندر پل (بندر عباس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی الگوی تولیدمثلی و الگوی بازسازی ذخیره خرچنگ ویولن زن Uca sindensis در منطقه بین جزر و مدی بندر پل (بندر عباس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی الگوی تولیدمثلی و الگوی بازسازی ذخیره خرچنگ ویولن زن Uca sindensis در منطقه بین جزر و مدی بندر پل (بندر عباس) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقیانوس شناسی

تعداد صفحات :۹

هدف از این مطالعه بررسی الگوی تولیدمثلی و الگوی بازسازی ذخیره در خرچنگUca sindensis در منطقه بین جزر و مدی بندر پل در بندرعباس بود مختصات منطقه نمونه برداری در عرض های شمالی ۲۶ درجه و ۴۵ دقیقه تا ۲۷ درجه و ۱۰ دقیقه و طول شرقی ۵۵ درجه و ۲۰ دقیقه تا ۵۶ درجه و مساحت جغرافیایی منطقه ۲۶.۴ km2 است. نمونه برداری از مهر ماه ۱۳۸۸ تا شهریور ۱۳۸۹ به صورت ماهانه و از منطقه بین جزر و مدی بندر پل در هنگام جزر کامل انجام شد. جهت نمونه برداری از ۱۰ کوادرات ۰.۵X0.5متر استفاده شد، و هر کوادرارت به صورت نیمرخ عمودی تا عمق ۳۰ سانتی متر حفر گردید. نمونه ها جمع آوری شده و به آزمایشگاه منتقل شدند. بیومتری نمونه ها با استفاده از کولیس با دقت ۰.۰۵ میلی متر و شمارش تخم ها با استفاده از روش (Litulo, 2004) انجام شد. آنالیزها و منحنی های مربوط به رکروتمنت ذخیره و توزیع فراوانی خرچنگ توسط نرم افزار FISAT II انجام شد. نتایج نشان داد که الگوی تولیدمثلی در این گونه از خرچنگ، فصلی بوده و از فروردین شروع تا شهریور ادامه دارد. ماده های تخم دار در کلاسه های طولی ۴.۵ mm تا ۱۱.۵ نسبت به سایر کلاسه های دیگر فراوان تر بوده و متوسط اندازه عرض کاراپاس حدود ۲.۲۴±۷.۵۶ بود. عرض کاراپاس با تعداد تخم ها، رابطه ای خطی و مستقیم نشان دادند، به طوری که افزایش عرض کاراپاس با افزایش تعداد تخم ها همراه بود. در خرچنگ های ماده که حدود ۲۳۴۰ تخم داشتند، CWحدود ۴.۵ و خرچنگ های ماده با ۱۱۳۰۰ تخم دارای ۱۱.۵ CW بودند. همبستگی عرض کاراپاس با عرض شکمی به صورت خطی بود. اوجی کاملا منظم در رکروتمنت مشاهده شد که از مهر ماه شروع و بیشترین مقدار آن بین خرداد و تیر ماه بود. سرانجام این مطالعه نشان داد که در منطقه نیمه گرمسیری بندر پل، میزان مواد آلی خاک و دمای محیط دو عامل کلیدی محسوب می شوند که تاثیر زیادی بر تولیدمثل، تعداد ذخیره و رشد خرچنگ ویولن زن دارند.

کلید واژه: خرچنگ ویولن زن (Uca sindensis)، تولیدمثل، رکروتمنت ذخیره، بندر پل، بندرعباس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.