گزارش کارآموزی کنجاله-خط تولید حلوا شکری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
گزارش کارآموزی کنجاله-خط تولید حلوا شکری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد گزارش کارآموزی کنجاله-خط تولید حلوا شکری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز گزارش کارآموزی کنجاله-خط تولید حلوا شکری۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی کنجاله-خط تولید حلوا شکری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن گزارش کارآموزی کنجاله-خط تولید حلوا شکری :
مکان: مشهد ـ شهرک صنعتی حلوا شکری سیمرغ
موضوع: کنجاله ـ خط تولید حلوا شکری
کنجاله
خط تولید حلوا شامل ۵۰درصد کنجد و ۵۰درصد شکر میباشد. کنجد با نام علمی Sesam، اندیکام میباشد . از خانواده پدالیاسه میباشد. کنجد دارای ۱۶جنس و ۶۰ گونه گیاهی علفی میباشد. کلیات گیاهشناسی به صورت یک و یا چند ساله، ساقه آن از نیم متر متغیر و روی ساقه آن برگهای بیضی شکل متقابل هماند. میوه این گیاه یک کپسول بلند و نوک تیز که داخل این کپسول پنجاه تا شصت دانه کنجد وجود دارد. ارقام آن یا کنجد زرد یا سیاه وجود دارد. عملکرد متوسط آن پانصد کیلو در هکتار میباشد. زمان برداشت آن اول پاییز میباشد.
مناطق کشت در ایران شامل جیرفت، خوزستان، گرگان، کلات، بجنورد و مغان میباشد. ویتامینهای B, D, E, F و لیستین میباشد. مقدار روغن آن در حدود ۵۰درصد مرکب از حدود ۷۰درصد اسیدهای چرب اشباع نشده مانند لینولئیک اسید، اولئیک اسید و چوب اشباع شده مانند اسید بالمتیک و آراشیدیک اسید میباشد. روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است و در امریکای شمالی و کانادا به مقدار زیاد میباشد.
این روغن نه فقط کلسترول بدن را بالا نمیبرد، بلکه آنرا کاهش میدهد. معمولاً دانهها را میشویند تا رنگ روی آن از بین برود. سپس دانهها را آسیاب کرده و پوست و آن را که سبک است، و روی آب میآید، میگیرند. سپس دانهها را خشک کرده و در آب تمیز میکنند. این خمیر را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جدا شود. این روغن را از نقاله باقیمانده تحت فشار و گرما روغنی بدست میآید که به نام روغن گرم است که البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد. روغن کنجد معجون ناشناخته میباشد که خوردن یک قاشق غذاخوری کنجد، موجب تامین ۱۴درصد از نیاز کلسیم خانمها شده و اگر آنها عادت به بلند کردن ناخنهایشان داشته باشند، با مصرف کنجد ناخنهایشان محکمتر شده و ترک و شکنندگی بر روی این عضو که جزئی از زیبایی انگشتان است، دیده نمیشود.
به علاوه مصرف ۲ قاشق غذاخوری آن رساندن ۵ میلیگرم روی را به بدن خصوصاً پوست، مو و ناخنها را آسان میکند. شاید بدانید که کمبود روی چه اثراتی بر زیبایی دارد، آکنه را کمتر میکند و از نازک شدن موها جلوگیر میکند. مانع ریزش موها، خصوصاً در خانمها میشود. در ضمن به دلیل توام شدن این ماده مغذی را ویتامین E، این اثرات صدچندان شده و میتوان از خواص ضدچروک و سفیدکنندگی (ضد لک) این ویتامین استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.