پروژه کارآفرینی باغبانی در شهرستان خلخال
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پروژه کارآفرینی باغبانی در شهرستان خلخال دارای ۴۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پروژه کارآفرینی باغبانی در شهرستان خلخال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی باغبانی در شهرستان خلخال۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی باغبانی در شهرستان خلخال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه کارآفرینی باغبانی در شهرستان خلخال :
پروژه کارآفرینی باغبانی در شهرستان خلخال
پروژه کارآفرینی باغبانی در شهرستان خلخال در ۴۵ اسلاید قابل ویرایش
توسعه بـاغـداری در شهرستـان خلـخال
•شهرستان خلخال با وسعتی معادل ۲۹۲۸۶۷ هکتار در جنوب استان اردبیل واقع شده است. این شهرستان به لحاظ سیب زیاد اراضی و غالب بودن مساحت مناطق مرتفع و کوهستانی، جزو مناطق متوسط از نظر کشاورزی محسوب شده و در میان شهرستان های استان از نظر سطح اراضی کشاورزی در رتبه پایینی قرار دارد. به طوری که از مجموع مساحت شهرستان حدود ۴۰۷۸۰ هکتار آن را اراضی کشاورزی تشکیل می دهد که بیش از ۶۰ درصد آن در اراضی با شیب تند (شیب بیش از ۸ درصد) قرار گرفته است. •ارتفاع بلندترین نقطه منطقه ۳۳۰۰ متر (در قسمت مرکزی) و پست ترین نقطه آن ۵۴۰ متر (در سمت جنوب و جنوب شرقی در حاشیه رودخانه قزل اوزن) می باشد.
•بررسی نقشه مدل ارتفاعی (dem) شهرستان نشان می دهد که روند تغییرات ارتفاعی آن از شمال و شرق به جنوب و جنوب غربی سیر نزولی داشته و در محل قزل اوزن به حداقل می رسد. به همین علت اکثر نزولات جوی از دامن های شمالی و شرقی به طرف جنوب و جنوب غربی جاری شده و از طریق رودخانه های اصلی و فرعی به رودخانه قزل اوزن می ریزد. •متوسط بارندگی سالانه ۳۶۰ میلی متر و میانگین دمای متوسط سالانه ۹/۷ درجه سانتیگراد است.
•همانطور که قبلاً اشاره شد شیب زیاد اراضی و کوهستانی بودن منطقه، برداشت آب از منابع سطحی را برای کشاورزان مشکل ساخته است. به طوری که از مجموع ۳۷۲ میلیون متر مکعب از آبهای سطحی شهرستان خلخال تنها ۵۸ میلیون متر مکعب برای کشاورزی برداشت می گردد. بافت خیلی سنگین و عمق کم خاک زراعی، شیب زیاد اراضی، پراکندگی اراضی کشاورزی و کوچک بودن سطح قطعات بهره برداری و بالاخره محدودیت های برداشت آب، توسعه باغداری را در این شهرستان با مشکلاتی مواجه ساخته است. هر چند که در سالهای اخیر گام های مثبتی توسط مسئولین کشاورزی و باغبانی استان و شهرستان خصوصاً از نظر تامین نهال های اصلاح شده و سایر نهاده های بخش باغبانی برداشته شده و در جهت احداث باغهای میوه در سطوح محدود اقدامات موثری به عمل آمده ولی این اقدامات در حدی نیست که بتواند حتی نیاز خود شهرستان به محصولات باغی را تامین نماید.
•توجه مسئولین به موضوع باغبانی در این منطقه سبب گردید که برای اولین بار در بین استان های همجوار مستعد توسعه باغبانی، سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل شرح خدمات جامعی که بکارگیری سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و استفاده از تصاویر ماهواره ای در آن منظور گردیده، تدوین و قرارداد انجام خدمات مهندسی مطالعات مکان یابی دقیق و تفصیلی اجرایی توسعه باغداری در شهرستان خلخال را با این مهندسین مشاور منعقد نماید. •در راستای اهداف قرارداد فوق الذکر ابتدا مرحله اول مطالعات در سال ۱۳۸۴ انجام و گزارشات مربوط به وضع موجود منطقه، شامل مطالعات محیطی (هواشناسی و اقلیم، منابع آبهای سطحی و زیر زمینی، فیزیوگرافی و وضع موجود کشاورزی و باغداری) تهیه و تحویل گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.