پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس دارای ۵۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس :

پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس

جدول نتایج چکیده طرح

ردیف

موضوعات

۱-۱

مشخصه طرح :

عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس

تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : ۲۷۰۰ تن در سال انواع سوسیس و کالباس

۲-۱

فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد.

۳-۱

شرایط عملیاتی :

تعداد روز کاری : ۲۷۰ روز تعداد شیفت : یک شیفت ساعت کارکرد روزانه : ۸ ساعت

درصد تامین مواد اولیه داخلی : ۹۵% خارجی : ۵%

۴-۱

تعداد کارکنان : مدیریت : ۱ نفر مهندس : ۲ نفر

پرسنل تولیدی : ۲۰ نفر تکنیسین : ۲نفر پرسنل اداری: ۵ نفر کل پرسنل واحد: ۳۰ نفر

۵-۱

تاسیسات زیر بنائی :

توان برق : ۸/۲۴۰ کیلو وات

مقدار آب مصرفی روزانه : ۱۶ M3

سوخت مصرفی روزانه :

۶-۱

دستگاهها و تجهیزات خط تولید

بخش تامین داخلی : ۲۲۳۰۷۲۵ ریال

بخش تامین ارزی : __ دلار

۷-۱

زمین و ساختمانها :

مساحت زمین : ۲۸۰۰

سطح زیر بنا : ۱۰۲۲

سالن تولید : ۷۷۰

انبارها :

خدماتی : ۲۵۲

۸-۱

سرمایه گذاری :

دارائیهای ثابت : ۵۰۳۷۳۶۳

سرمایه در گردش : ۹۱۵۰۱۳

کل سرمایه گذاری : ۵۹۵۲۳۷۶

سرمایه گذاری مجری : ۲۳۷۴۰۳۸

وام بلند مدت : ۳۸۰۰۰۰۰

هزینه کارمزد: ۱۴%

۹-۱

قیمت تمام شده : ۴۵۴۵۴۷۶۰

کل هزینه های ثابت تولید : ۱۲۳۸۵۰۷

کل هزینه های متغیر تولید: ۴۴۰۵۶۲۵۱

قیمت تمام شده واحد هر یک از محصولات :

۱۰-۱

قیمت عمده فروشی:

۱۱-۱

شاخص های اقتصادی :

سود ویژه در ظرفیت نهائی : ۳۸۲۰۲۴۰

ارزش افزوده : ۷۸۷۶۳۴۷

نقطه سربه سر تولید: ۱۵%

سهم منابع داخلی : __

دوره برگشت سرمایه : ماه چهارم سال دوم

سرمایه گذاری سرانه : ۱۹۸۴۱۲

مقدمه

مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد وفرآورده های گوشتی از جمله سوسیس ها و کالباسهایی نیز که از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند که ضمن اینکه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا که مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری ومناسب درآنها به اندازه کافی بالا میباشد و میتواند منبع غذائی خوبی در رژیم غذائی یک فرد باشد از طرفی با توجه به روند صنعتی شدن جامعه و افزایش تمایل افراد به استفاده از غذاهای نیمه آماده یا به اصطلاح فست فود به دلیل وقت کم مصرف این نوع فرآورده های گوشتی نیز روزبه روزبیشتر می شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود ۲۵۰ کارخانه فعال و تولید حدود ۴۰۰ هزار تن در سال به مقدار ۴ کیلو در سال میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشدمیزان مصرف در کشورهای اروپائی سرانه ۶۴ کیلو میباشد با نظری به تاریخچه صنعت تولید سوسیس و کالباس درایران و روند صعودی آمار تولید کنندگان و بالطبع روند صعودی مصرف این کالا بیشتر به این قضیه واقف میشویم .از سال ۱۳۱۰ در سطح کارگاهی و ابتدائی اولین واحد های تولید کننده این کالا شروع بکار نمودند و سپس واحد های دیگری در گیلان و کرج تاسیس شد .

پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس
فهرست مطالب:

فصل اول

جدول نتایج چکیده طرح ۳

فصل دوم

کلیات در راستای شناسائی محصول و ۶

مقدمه

۱-۲ تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و ۷ ۲-۲ چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای ۱۰

۳-۲ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش ۱۱

فصل سوم

بررسی و برآوردهای فنی ۱۲

۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه ۱۲

۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید ۱۲

۳-۳ مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد ۱۷

۴-۳ بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت ۲۰

۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد ۲۵

۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و … ۲۶

۷-۳ بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید ۳۳

۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی ۳۷

۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی ۴۰

۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و … ۴۱

فصل چهارم

بررسی های مالی و اقتصادی ۴۳

۱-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد ۴۴

۲-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد ۴۶

۳-۴ برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری ۵۰
۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی ۵۳

۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید ۵۴

۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار ۵۶

۷-۴ تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و … ۵۶

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.