پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی :
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در ۳۴ صفحه ورد قابل ویرایش
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
مقدمه :
محیط اطرافمان انباشته از پلاستیک شده است ، هر کاری که انجام می دهیم و هر محصولی که استفاده می کنیم ، از غذایی که می خوریم تا لوازم برقی با پلاستیک سروکار داشته و حداقل در بسته بندی آن از این مواد استفاده شده است .
گذر زمان و پیشرفت صنایع از یک سو، ارتقاء سطح فرهنگ جوامع و افزایش تقاضا برای کالاهای بهداشتی از سوی دیگر باعث شده اند که امروزه انواع ظروف یکبار مصرف جزو لوازم جدایی ناپذیر زندگی روزانه ما شوند . ظروف یکبار مصرف در اشکال ، اندازه ها و کیفیت های متعدد ما را در محاصره خود قرار داده اند .
از طرفی توجه به بهداشت عمومی و جلوگیری از انتقال بیماری ها ، گسترش مراکز فروش و ارائه انواع اغذیه و خوراکی های مختلف و لزوم صرفه جویی هر چه بیشتر در وقت (شستشو و ارائه مجدد ظروف) استفاده از ظروف یکبار مصرف را اجتناب ناپذیر ساخته است . ظروف مذکور عمدتاً جهت بسته بندی های مختلف مثل ، مربا ، عسل و ماست ، خامه ، بستنی ، نوشابه ، شیرینی و غذا و… مورد استفاده قرار می گیرند . ظروف یکبار مصرف وظیفه مهمی را در افزایش سطح بهداشت عمومی بازی می کنند .
شکل ظاهری این ظروف تا اندازه ای با سلیقه تولید کننده و امکانات فنی قالب ساز تغییر می یابد ولی عمدتاً اندازه و ابعاد موجود در بازار مبنای کار تولید کننده می باشد .
برای بسته بندی این نوع ظروف پلاستیکی ، بسته بندی اولیه و ثانویه لازم است . بسته بندی اولیه بدین ترتیب می باشد که تعداد ظروف مورد نظر در کیسه های پلی اتیلنی مخصوص گذارده می شوند ، بدین ترتیب از نظر نفوذ ذرات گرد و غبار و آلوده کننده های موجود در هوا و نشست آن ها بر روی ظروف جلوگیری می شود . آنگاه نظر به شکنندگی و عدم مقاومت در مقابل ضربه ظروف یکبار مصرف و تغییر شکل ظاهری آن ها از کارتن های مقوایی جهت چیدن کیسه های پلی اتیلنی حاوی ظروف استفاده می شود و سپس به بازار مصرف ارائه می گردد .
شکل ۱ انواع ظروف یکبار مصرف اسفنجی
۱ – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی
محل اجرا :
۱ – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام |
نام خانوادگی |
مدرک تحصیلی |
تلفن |
۱ – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح ۱۶ نفر میباشد .
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی
فهرست مطالب:
خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳
فصل اول – کلیات………………………………………………………………………………………………………………………… ۴
۱- ۱ مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۵
شکل ۱ انواع ظروف یکبار مصرف اسفنجی……………………………………………………………………………………………….. ۶
۱ – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :…………………………………………………………………………………………………… ۶
محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶
۱ – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………… ۷
۱ – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :…………………………………………………………………………………………………….. ۷
مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۷
مراحل صدور جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………. ۷
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس…………………………………….. ۸
۱- اشخاص حقیقی………………………………………………………………………………………………………………………………. ۸
۲- اشخاص حقوقی………………………………………………………………………………………………………………………………. ۸
مدارک مورد نیاز:…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۹
اصلاحیه جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………………. ۹
تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰
صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰
مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱
فصل دوم – روش انجام کار………………………………………………………………………………………………………. ۱۲
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :………………………………………….. ۱۳
بازدید از کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی………………………………………………………………………………. ۱۳
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. ۱۳
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………… ۱۴
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. ۱۴
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )………………………………………………………………………… ۱۵
فصل سوم – امور مالی طرح………………………………………………………………………………………………………. ۱۶
جدول ۱ قیمت انواع ظروف یکبار مصرف اسفنجی………………………………………………………………………………….. ۱۷
جدول ۲ واحدهای تولیدکننده ظروف یکبار مصرف اسفنجی تا ابتدای سال ۱۳۸۶…………………………………….. ۱۸
جدول ۳ روند ظرفیت تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی – تن……………………………………………………………….. ۱۹
نمودار ۱ روند ظرفیت تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی – تن………………………………………………………………. ۱۹
جدول ۴ روند تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در سال های گذشته – تن……………………………………………. ۲۰
نمودار۲ روند تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در سال های گذشته – تن…………………………………………….. ۲۰
جدول ۵ واحدهای در دست اجرای ظروف یکبار مصرف اسفنجی……………………………………………………………. ۲۱
ادامه جدول ۵………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۲
جدول ۶ روند تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در سال های آتی – تن…………………………………………………. ۲۳
نمودار ۳ روند تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در سال های آتی – تن…………………………………………………. ۲۳
جدول ۷ سرانه مصرف ظروف یکبار مصرف اسفنجی – گرم……………………………………………………………………. ۲۴
نمودار ۴ سرانه مصرف ظروف یکبار مصرف اسفنجی – گرم……………………………………………………………………. ۲۴
جدول ۸ مصرف ظاهری ظروف یکبار مصرف اسفنجی – تن……………………………………………………………………. ۲۵
جدول ۹ سرانه و روند مصرف ظروف یکبار مصرف اسفنجی……………………………………………………………………. ۲۵
جدول ۱۰ نتیجه گیری بازار داخلی ظروف یکبار مصرف اسفنجی -تن……………………………………………………… ۲۶
جدول ۱۱ هزینه خرید زمین – میلیون ریال……………………………………………………………………………………………. ۲۶
جدول ۱۲ آماده سازی محوطه – میلیون ریال…………………………………………………………………………………………. ۲۷
جدول ۱۳ هزینه احداث ساختمان های بخش صنعتی و غیر صنعتی – میلیون ریال……………………………………. ۲۷
هزینه خرید تجهیزات و ماشین آلات………………………………………………………………………………………………………. ۲۷
جدول ۱۴ هزینه تاسیسات – میلیون ریال……………………………………………………………………………………………….. ۲۸
جدول ۱۵ هزینه وسائل اداری – میلیون ریال………………………………………………………………………………………….. ۲۸
جدول ۱۶ هزینه لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی – میلیون ریال…………………………………………………. ۲۸
جدول ۱۷ برآورد هزینه های قبل از بهره برداری – میلیون ریال……………………………………………………………….. ۲۹
جدول ۱۸ کل هزینه های سرمایه گذاری ثابت – میلیون ریال……………………………………………………………………. ۲۹
جدول ۱۹ هزینه مواد اولیه مورد نیاز………………………………………………………………………………………………………. ۳۰
جدول ۲۰ نیروی انسانی مورد نیاز طرح…………………………………………………………………………………………………. ۳۰
جدول ۲۱ میزان مصرف سالیانه آب ، برق و گاز…………………………………………………………………………………….. ۳۱
جدول ۲۲ نتیجه گیری بازار داخلی ظروف یکبار مصرف اسفنجی – تن……………………………………………………. ۳۱
فصل چهارم – جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………….. ۳۲
نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. ۳۳
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.