تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین دارای ۱۴۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین :

تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین

این محصول در قالب فایل word و در ۱۳۴ صفحه تهیه و تنظیم شده است.

توجه :

شما می توانید با خرید این محصول فایل ” قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)” را به عنوان هدیه دریافت نمایید.

تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین
فهرست مطالب :

چکیده: ۱

مقدمه. ۲

اهداف پژوهش… 4

فصل اول : ۵

سابقه تحقیق. ۵

سابقه تحقیق. ۶

۱-۱- جوانه زنی دانه و تنش های شوری و خشکی : ۶

۱-۲- پاسخ گیاهان به تنش های شوری و خشکی : ۷

۱-۳- اهمیت حفاظت کننده ها و تعدیل کننده های اسمزی : ۸

۱-۴- اسیدهای آمینه و تنش های شوری و خشکی : ۹

۱-۵- اهمیت ژیبرلین در جوانه زنی : ۱۳

۱-۶- جوانه زنی دانه ها، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی: ۱۴

فصل دوم. ۱۶

مواد و روشها ۱۶

۲-۱- جوانه زنی دانه ها و تیمارهای مختلف : ۱۷

۲-۲- روش سنجش آمینواسیدهای آزاد کل(۱۹۶۸Shrikov ) : 17

۲-۳- روش سنجش آرژینین : ۱۸

۲-۴- روش سنجش ترکیبات ایمیدازولی : ۱۸

۲-۵- روش سنجش ترکیبات فنلی : ۱۹

۲-۶- روش سنجش پرولین(۱۹۷۳،Bates) : 19

۲-۷- روش سنجش گلیسین بتائین (sairam و همکاران ،۲۰۰۲) ۲۰

۲-۸- روش های آماری : ۲۰

فصل سوم. ۲۱

نتایج.. ۲۱

۳-۱- جوانه زنی: ۲۲

۳-۲- محتوای کلی آمینواسیدهای آزاد: ۲۲

۳-۳- محتوای آرژینین آزاد: ۲۲

۳-۴- محتوای گلیسین بتائین آزاد: ۲۳

۳-۵- محتوای پرولین آزاد: ۲۳

۳-۶- محتوای کلی ترکیبات فنلی: ۲۴

۳-۷- محتوای کلی ترکیبات ایمیدازولی: ۲۴

فصل چهارم : ۱۰۴

بحث و نتیجه گیری.. ۱۰۴

۴-۱- دلایل احتمالی تاخیر جوانه زنی در کلرور سدیم ۵۰ میلی مولار: ۱۰۵

۴-۲- دلایل تاخیر جوانه زنی در پلی اتیلن گلیکول ۶۴ گرم بر لیتر: ۱۰۵

۴-۳- مکانیسم های احتمالی مقابله با شوری و تنش اسمزی: ۱۰۶

۴-۴- اثرات ژیبرلین در جبران آثار منفی تنش شوری و تنش اسمزی: ۱۰۶

۴-۵- مقایسه تنش اسمزی و تنش نمکی: ۱۰۷

۴-۶- مقایسه با دیگر پژوهشها: ۱۰۷

نتیجه گیری نهایی : ۱۰۹

پیشنهادات: ۱۱۱

منابع. ۱۱۲

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.