تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین دارای ۱۴۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین :
تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین
این محصول در قالب فایل word و در ۱۳۴ صفحه تهیه و تنظیم شده است.
توجه :
شما می توانید با خرید این محصول فایل ” قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)” را به عنوان هدیه دریافت نمایید.
تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین
فهرست مطالب :
چکیده: ۱
مقدمه. ۲
اهداف پژوهش… 4
فصل اول : ۵
سابقه تحقیق. ۵
سابقه تحقیق. ۶
۱-۱- جوانه زنی دانه و تنش های شوری و خشکی : ۶
۱-۲- پاسخ گیاهان به تنش های شوری و خشکی : ۷
۱-۳- اهمیت حفاظت کننده ها و تعدیل کننده های اسمزی : ۸
۱-۴- اسیدهای آمینه و تنش های شوری و خشکی : ۹
۱-۵- اهمیت ژیبرلین در جوانه زنی : ۱۳
۱-۶- جوانه زنی دانه ها، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی: ۱۴
فصل دوم. ۱۶
مواد و روشها ۱۶
۲-۱- جوانه زنی دانه ها و تیمارهای مختلف : ۱۷
۲-۲- روش سنجش آمینواسیدهای آزاد کل(۱۹۶۸Shrikov ) : 17
۲-۳- روش سنجش آرژینین : ۱۸
۲-۴- روش سنجش ترکیبات ایمیدازولی : ۱۸
۲-۵- روش سنجش ترکیبات فنلی : ۱۹
۲-۶- روش سنجش پرولین(۱۹۷۳،Bates) : 19
۲-۷- روش سنجش گلیسین بتائین (sairam و همکاران ،۲۰۰۲) ۲۰
۲-۸- روش های آماری : ۲۰
فصل سوم. ۲۱
نتایج.. ۲۱
۳-۱- جوانه زنی: ۲۲
۳-۲- محتوای کلی آمینواسیدهای آزاد: ۲۲
۳-۳- محتوای آرژینین آزاد: ۲۲
۳-۴- محتوای گلیسین بتائین آزاد: ۲۳
۳-۵- محتوای پرولین آزاد: ۲۳
۳-۶- محتوای کلی ترکیبات فنلی: ۲۴
۳-۷- محتوای کلی ترکیبات ایمیدازولی: ۲۴
فصل چهارم : ۱۰۴
بحث و نتیجه گیری.. ۱۰۴
۴-۱- دلایل احتمالی تاخیر جوانه زنی در کلرور سدیم ۵۰ میلی مولار: ۱۰۵
۴-۲- دلایل تاخیر جوانه زنی در پلی اتیلن گلیکول ۶۴ گرم بر لیتر: ۱۰۵
۴-۳- مکانیسم های احتمالی مقابله با شوری و تنش اسمزی: ۱۰۶
۴-۴- اثرات ژیبرلین در جبران آثار منفی تنش شوری و تنش اسمزی: ۱۰۶
۴-۵- مقایسه تنش اسمزی و تنش نمکی: ۱۰۷
۴-۶- مقایسه با دیگر پژوهشها: ۱۰۷
نتیجه گیری نهایی : ۱۰۹
پیشنهادات: ۱۱۱
منابع. ۱۱۲
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.