مقاله کلیات گیاه شناسی (جعفری)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کلیات گیاه شناسی (جعفری) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کلیات گیاه شناسی (جعفری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کلیات گیاه شناسی (جعفری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کلیات گیاه شناسی (جعفری) :

کلیات گیاه شناسی

 

جعفری گیاهی است علفی ، دوساله و معطر که ارتفاع آن تا ۷۰ سانتیمتر می رسد . برگهای آن برنگ سبز تیره و دارای بریدگیهای لوزی یا مثلث شکل با تقسیمات رفعی است .

 

گلهای جعفری کوچک برنگ مایل به سبز و بصورت چتر یم باشد میوه آن کوچک به درازای ۲ میلیمتر و به قطر یک میلیمتر و دارای بوئی معطر است

 

ترکیبات شیمیایی:

از برگ و تخم جعفری بوسیله تقطیر با بخار اسانسی گرفته می شود که سبیار معطر است و ر غذاها بکار می رود . اسانس برگ جعفری چون به مقدر بسیار کم بدست می آید گران است .

 

اسانس تخم جعفری کمی بوی تلخ درد که زیاد مرغوب نیست . از ۱۰۰ کیلوگرم تخم جعفری حدود ۲ کیلوگرم اسانس بست می آید که از آن در صنعت عطر سازی و کنسروسازی استفاده بعمل میآید .

 

ریشه جعفری معطر  طعم آن تقریبا مانند برگ آن است .

 

در صد گرم برگ جعفری مواد زیر موجود است :

 

آب                         ۸۵ گرم

 

پروتئین                    ۳/۵ گرم

 

مواد چرب                ۰/۶ گرم

 

مواد نشاسته ای      ۷ گرم

 

کلسیم                   ۲۰۰ میلی گرم

 

فسفر                    ۶۵ میلی گرم

 

آهن                      ۶/۲ میلی گرم

 

سدیم                   ۲۵ میلی گرم

 

پتاسیم                 ۷۲۵ میلی گرم

 

ویتامین آ              ۸۵۰۰ واحد بین المللی

 

ویتامین ب ۱          ۰/۱۲ میلی گرم

 

ویتامین ب ۲          ۰/۲۵ میلی گرم

 

ویتامین ب ۳         ۱/۲میلی گرم

 

ویتامین ث            ۱۷۰ میلی گرم

 

خواص داروئی:

خواص تخم جعفری

 

تخم جعفری از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است .

 

۱)ضد نفخ شکم است .

 

۲)شریان ها و رگ ها راتمیز می کند .

 

۳)ادرار آور و قاعده آرو است .

 

۴)برای درمان تب نوبه بکارمی رود .

 

۵)در قدیم الایم برای سقط جنین شیاف تخم جعفری را در داخل مهبل قرار می دادند.

 

خواص ریشه جعفری

 

۱)ریشه جعفری اشتها آور است .

 

۲)ادرار آور و قاعده آرو است .

 

۳)سنگ کلیه را دفع می کند .

 

۴)برای درمان اسهال باید ۲۰ گرم ریشه جعفری را  در یک لیتر آب دم کرده و تنقیه کنید .

 

۵)دم کرده ریشه جعفری برای درمان تنگی نفس بکار می رود.

 

۶)برای درمان سرخک مفید است .

 

خواص برگ و ساقه جعفری

 

۱- برای رفع لکه ها و جوش های صورت دم کرده جعفری را روی پوست صورت بمالید .

 

۲-برای روشن شدن رنگ پوست مقدری جعفری را در نیم لیتر آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و صبح وشب صورت خود را با آن بشوئید بعد از یک هفته پوست صورت شما روشن می شود.

 

۳-دم کرده جعفری ضد تب است .

 

۴-دم کرده برگ جعفری برای بواسیر و سنگ کلیه مفید است .

 

۵-خوردن چای جعفری به هضم غذا کمک می کند .

 

۶-بعد از خوردن سیر برای برطرف کردن بوی دهان جعفری بجوید.

 

۷-جعفزی نفس را خوشبو می کند.

 

۸-برای درمان ضرب خوردگی و خون مدرگی له شده برگ و ساقه جعفری را روی عضو ضرب دیده بگذارید .

 

طرز استفاده:

به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید

 

مضرات :

مضرات خاصی برای آن بیان نشده است

 

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.