مقاله کلیات گیاه شناسی (انبه)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کلیات گیاه شناسی (انبه) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کلیات گیاه شناسی (انبه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کلیات گیاه شناسی (انبه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کلیات گیاه شناسی (انبه) :

 

کلیات گیاه شناسی

 

انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا ۱۰ متر می رسد . منشا انبه هند و مالزی و برمه می باشد ولی هم اکنون در تمام مناق استوایی و حاره کشت می شود . انبه از ۴۰۰۰ سال پیش وجود داشته است .

 

برگهای این درخت نیزه ای شکل ، گلهای آن زرد یا قرمز رنگ و بصورت خوشه ای وجود دارد . میوه آن که انبه یا منگو نامیده می شود بیضوی شکل و دارای طعمی مطبوع وشیرین بوده و دارای هسته ای نسبتا بزرگ است . انبه در اوائل ماه می می رسد و تا اوائل سپتامبر موجود است .

 

ترکیبات شیمیایی:

انبه دارای موادی مانند اسید بنزوئیک Benzoic Acid اسید سیتریک Citric Acid و پیوری یلو دری Puri yellow Dye که ماده زرد رنگی است می باشد . انبه در حدود۱۵% تانن درد .

 

هسته انبه دارای چربی زیاد  و نشاسته و اسید گالیک Gallic Acid است .

 

در صد گرم انبه مواد زیر موجود است :

 

انرژی                              ۴۵ کالری

 

آب                                  ۸۰ گرم

 

نشاسته                         ۱۲  گرم

 

پروتئین                           ۰/۵ گرم

 

چربی                             ۰/۱۵ گرم

 

کلسیم                            ۶ گرم

 

فسفر                             ۹ میلی گرم

 

آهن                              ۰/۱۵ میلی گرم

 

ویتامین آ                        ۳۵۰۰ واحد

 

ویتامین ب ۱                   ۰/۴  میلی گرم

 

ویتامین ب ۲                   ۰/۳۵ میلی گرم

 

ویتامین ب ۳                   ۰/۶ میلی گرم

 

ویتامین ث                      ۲۵ میلی گرم                 

 

خواص داروئی:

خواص میوه انبه

 

انبه رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و نارس آن سرد و خشک است . انبه نارس تولید کننده بلغم و سودا  در بدن می باشد .

 

۱)انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است .

 

۲)انبه تقویت کننده قوای جنسی است .

 

۳)رنگ صورت را درخشان می کند .

 

۴)دهان را خوشبو می کند .

 

۵)ادرار آور است .

 

۶)یبوست را برطرف می کند .

 

۷)انبه دارای مقدر زیادی اسید گالیک است . بنبراین سیستم هضم را ضد عفونی و تمیز می کند .

 

۸)انبه تمیز کننده خون می باشد .

 

۹)خوردن انبه بوی بد بدن را از بین می برد .

 

۱۰)انبه حرارت بدن را کاهش می دهد و تب را پائین می آرود .

 

۱۱)برای رفع اسهال مفید است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.