مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی و پنیر فتا


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی و پنیر فتا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی و پنیر فتا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی و پنیر فتا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی و پنیر فتا :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

پنیر ساختار پیچیده ای دارد که سبب ایجاد تفاوت ها حتی بین واریته های یکسان پنیر می شود، این تفاوتها به ترکیبات تشکیل دهنده پنیر و تغییرات آن ها در طول دوره رسیدن وابسته است. هدف از این مطالعه مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتا و پنیر سفید ایرانی می باشد که هر پنیر جزء پنیرهای آب نمکی محسوب می شوند. تاثیر زمان رسیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید آب نمکی و پنیر فتا ( ۵ نمونه) با استفاده از روش های استاندارد در طول سی روز دوره رسیدن بررسی شد. طی دوره رسیدن پنیرهای فتا و سفید ایرانی، به طور معنی داری(در سطح ۵ %) مقادیر اسیدیته، نمک، ماده خشک، چربی و خاکستر افزایش یافت p<0/05 در حالی که مقادیر PH رطوبت و پروتئین کاهش یافت P<0/05 بر اساس آزمون رنگ در طول دوره رسیدن میزان پارامتر های a*,L* کاهش یافت و میزان b* افزایش یافت p>0/05 نتایج ارزیابی حسی بیانگر مطلوب بودن عطر و طعم و بافت هر دو نوع پنیر بود. نتایج نشان داد که دوره رسیدن پنیر فتا و سفید ایرانی بر تمامی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی هر دو نوع پنیر مورد ارزیابی به طور معنی داری تاثیر داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.