تاثیر پیش تیمار اسمزی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شلغم خشک شده به روش هوایداغ


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پیش تیمار اسمزی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شلغم خشک شده به روش هوایداغ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پیش تیمار اسمزی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شلغم خشک شده به روش هوایداغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پیش تیمار اسمزی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شلغم خشک شده به روش هوایداغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پیش تیمار اسمزی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شلغم خشک شده به روش هوایداغ :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

امروزه خشک کردن یکی از فرآیندهای مهم و معمول در صنایع غذایی جهت افزایش عمر ماندگاری میوه ها و سبزی ها می با شد . ا ستفاده از فرایند ا سمز قبل از خ شک کردن با هوای گرم باعث حفظ مواد مغذی موجود در فرآورده شده و میزان نیاز به انرژی حرارتی جهت حذف آب مح صول را کاهش می دهد در این مطالعه شلغم بعد از حلقه شدن تحت فرآیند آبگیری از ۴ سطح، قندی نمکی ۳۵% (۳۰ شکر + ۵% نمک طعام) و ۴۵% (۱۰% نمک + ۳۵% شکر) ۶۰% (۴۵% شکر + ۱۵ % نمک طعام) و ۵۰ ساکارز استفاده می گردد. سنجش شاخص های کیفی شامل PH اسیدیته مورد بررسی قرار گرفت دهدو همچنین با افزایش غلظت نمک PH افزایش و اسیدیته کاهش یافت . افزایش غلظت موجب افزایش افت رطوبت می گردد. زودتر به مرحله تعادل برسد . بنابراین غلظت ۶۰% با زمان ۸۰ دقیقه با دارا بودن بیشترین غلظت ، بیشترین زمان را برای رسیدن به حالت تعادل احتیار دارد و درنتیجه افزایش زمان خشک شدن باعث افزایش ph و کاهش اسیدیته شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.