بهینه سازی سیستم تخلیه سیلاب (سرریز) مطابق ضوابط انتخاب سیلاب طراحی سدهای بزرگ ایران (مطالعه موردی: سد مخزنی بالاخانلو)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی سیستم تخلیه سیلاب (سرریز) مطابق ضوابط انتخاب سیلاب طراحی سدهای بزرگ ایران (مطالعه موردی: سد مخزنی بالاخانلو) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی سیستم تخلیه سیلاب (سرریز) مطابق ضوابط انتخاب سیلاب طراحی سدهای بزرگ ایران (مطالعه موردی: سد مخزنی بالاخانلو)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی سیستم تخلیه سیلاب (سرریز) مطابق ضوابط انتخاب سیلاب طراحی سدهای بزرگ ایران (مطالعه موردی: سد مخزنی بالاخانلو)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی سیستم تخلیه سیلاب (سرریز) مطابق ضوابط انتخاب سیلاب طراحی سدهای بزرگ ایران (مطالعه موردی: سد مخزنی بالاخانلو) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در طرحهای سدسازی و سرریزها مطالعات سیلاب انجام میپذیرد. با توجه به اینکه پایداری سدها و سازههای مختلف وهمچنین هزینههای اجرایی آنها تا حد زیادی به نتایج حاصل از مطالعات سیلاب بستگی دارد، لازم است در برآورد مقادیر سیلاب و طراحی سرریزهای سدها از کلیهامکاناتبهرهگیری بهعمل آید. براساس برآوردها سرریز سدهای مخزنی بهطور متوسطحدود ۳۰ درصد هزینههای اجرایی سدها را شامل میشود. با توجه به دستورالعمل جدید وزارت نیرو با موضوع «ابلاغ ضوابط جدید انتخاب سیلاب طراحی سدهای بزرگ» (نشریه شماره ۳۷۸ -الف) و تأثیر قابل توجه این دستورالعمل در هزینههای احداث سرریزها و بهتبع آن سدها، امر بازنگری سیلاب برای سدهای بزرگ در حال مطالعه و اجراضروری میباشد. در ادامه بازنگری و بهینهسازی سرریز سدها میتواند منجر به کاهش هزینههای مذکور شود. در این مقاله به ارائه متدولوژی وتحلیل هیدرولیکی و سازهای سرریز سد مخزنی بالاخانلو پرداخته شده است. سازه مذکور با استفاده از نرمافزار المان محدود ANSYS تحتآنالیز قرار گرفته و میزان تنشها و تغییر مکانها تحت اثر تندآب مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است. از نتایج بدستآمده میتوان به کاهش قابل توجه ومناسب احجام خاکبرداری و سنگبرداری، عملیات بتنی، زمان عملیات اجرایی و صرفهجویی مالی مناسب در این طرح اشاره کرد که مطابق با سیاستهای وزارت نیرودرابلاغیه ضوابطجدید در طرحهای سدسازی کشور میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.