مقایسه مدلهای رگرسیونی با شبکه عصبی در پیش بینی خواص کیفی سیب با پوشش خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه مدلهای رگرسیونی با شبکه عصبی در پیش بینی خواص کیفی سیب با پوشش خوراکی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه مدلهای رگرسیونی با شبکه عصبی در پیش بینی خواص کیفی سیب با پوشش خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه مدلهای رگرسیونی با شبکه عصبی در پیش بینی خواص کیفی سیب با پوشش خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه مدلهای رگرسیونی با شبکه عصبی در پیش بینی خواص کیفی سیب با پوشش خوراکی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

به دلیل تولید بالای سیب در ایران و ضایعات نسبتا بالا، استفاده از روشهای بهبود دهنده برای نگهداری آن ضرورت دارد. یکی از روشهای مناسب به کارگیری پوششهای خوراکی نانوکامپوزیتها با پایهی گیاهی میباشد. هدف تعیین مدل مناسبی برای پیش-بینی تغییرات خواص کیفی سیب بر اساس شرایط و زمان انبارداری و نوع پوشش میباشد. در این راسـتا سـیب زرد دماونـد (گلـدن دلیشز) برای آزمایشها انتخاب شد. بعد از پوششدهی، نمونههای سیب در دو شرایط محیطی (C20 و رطوبت ۳۰ (%و سـردخانه -ای (C2 و رطوبت رطوبت ۹۵ (%به مدت شش ماه نگهداری شد. خواص کیفی (pH ، میزان مواد جامد محلول) در طی انبـارداری بررسی شد. همچنین مدلسازی خواص بر اساس دادههای مستخرج از آزمایشها توسط رگرسیون و شبکه عصبی انجـام پـذیرفت. در خواص کیفی مدل رگرسیون برای میزان مواد جامد محلول جواب نداده و در pH نیز فقط در شرایط محیطی مناسب بود. بهترین R مقدار ۲در pH برای مدل ترکیبی ۹/۸۴ %شد. الگوریتم trainbr بهترین عملکـرد را داشـت. بـا توجـه بـه مقـدار خطـا بهتـرین توپولوژی در تابع tansig 8-10-6 و در تابع logsig با همان توپولوژی انتخاب شد. مقادیر MSE و R برای این دو مدل به ترتیب ۹۲/۱ و ۰/۰۰۶۶بدست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.